ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Що да не разберем развя ги на яхтата колко му е да я размята на партито .
Йоздемирови битти   ако е наистана  е така щото ме съмнява .
На шамана ще и дойде времето  .
За проекти Ча  ги е планувал  какви са той и  мениджъра знаят . Засега нищо не издават .

Последна редакция: сб, 22 сеп 2018, 17:35 от femmi2

# 631
  • Варненска клюкарка
И ще дойде нов шаман с който пак ще трябва да свикваме... Все тая...

За мен пък показването на кака беше ход но не ми се изпада в подробности защо позволи да го наснимат с нея... Но пък подейства на когото трябва, умен Гинчо ей Mr. Green

Серел Йелери, другата Гинчова подопечена атакува английските чартове, още преди време четох че е подписала договор със Сони. Песента е тъпа, но тя има глас за нещо по-добро.
https://vk.com/teammy?z=video298216470_456239419%2Ffc23bf47088b1 … _-58199741_707906

Последна редакция: сб, 22 сеп 2018, 17:23 от Беллора

# 632
Ехооооооо. Party
Чачито се е появил, много е сладурест. Heart Eyes
Да Ивче, видях още онези дни видеото с Хазар и нейния(даже споменах за тях тук) и двамата са мииииии Sick Sick

# 633
Белка като говори завоалирано требва да разшифроваме:thinking:  Умен е Гинчо  но е нормално  да покажеш гаджето си .Е , сега за наш патрон не е щото е прикрит  затова се изненадахме.За кого ход за нечий  фантасмагории ?

нова

Последна редакция: сб, 22 сеп 2018, 20:18 от femmi2

# 634
  • Варненска клюкарка
Така ме домързя да търся кадри днес... Ама аЙ да не е без хич Crazy

И от модата на модите, собствената му модна линия Оникс

Последна редакция: сб, 22 сеп 2018, 20:36 от Беллора

# 635
 Къв ден сме  бест моделс

Последна редакция: сб, 22 сеп 2018, 20:12 от femmi2

# 636
  • Варненска клюкарка
Мода Peace

Навремето определено повече разбираше от нея, сега се носи 5 за 4  и парцалите му изглеждат все едно се е къпал с тях в морето, а стилът като на изпълзял от някоя кофа...С редки изключения tooth

Това с тоя Ксинт така и не го рабрах много какво беше точно, бяха писали че е ангажимент уреден му от Илка ама какво точно 33uu

Последна редакция: сб, 22 сеп 2018, 20:44 от Беллора

# 637
Преди се отличаваше със стил сега е станал нехаен .Не е суетен ли кво ли но   не ми аресва  как ходи с някой изключения . Илка с нейния вкус .

# 638
  • Варненска клюкарка
Ми тя пак илка го обличаше преди, ама откак официално му се писа стилистка е doh #Puppy dog

Не знам кой ги е мислил по дни, ама такива тъпи неща са наслагали някои се повтарят, а са пропуснали началото на началото- конкурса Wink

# 639
  Догодина ако има инициатива ще  сложат пропуските.За Хазалинда ще правят ли такава ?

# 640
  • Варненска клюкарка
Едва ли.

Много харесвах този му стил- дънки, тениска/риза и сако, сега не понасям кожените му якета, особено като го видя зашмулен с тях в някоя жега Rolling Eyes

# 641
Офффф да идва Чачовия РД, че бактън всеки ден да е някакъв ден. Mr. Green

# 642
  • Варненска клюкарка

ЕЕ Наде, що така виж какви интересни кадри си припомняме и без това няма нови, ще заспим направо Crossing Arms

И така много го харесвах - с някоя проста карирана риза и тениска, това към 2-3 месеца преди да започне снимки в Медчезира винаги съм искала да кажа че това заглавие както е на турски ми звучи като име на някакво сирене Joy

# 643

ЕЕ Наде, що така виж какви интересни кадри си припомняме и без това няма нови, ще заспим направо Crossing Arms

И така много го харесвах - с някоя проста карирана риза и тениска, това към 2-3 месеца преди да започне снимки в Медчезира винаги съм искала да кажа че това заглавие както е на турски ми звучи като име на някакво сирене Joy
Скрит текст:
Щото искам много йени Ча Laughing от Хамерика. Laughing

# 644
 Йени Ча от Хамерика  искаме ама нямаааа Joy  Свикнали сме

Стила на Емир    е Трепач . Сарп не беше зле  . Фотосесията  за Джеймс Бонд я харесвам стилово  официална . Илка има попадения .

Кой се отписал севгилитата   добре прай нашия не слага фотоси  на  съкровищата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт