Априлските мами добрички бутат във парка колички

• 13 809
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 newsm59 на хубавата половинка на Бюти ! Ей, да я слушкаш още повече!  Wink

Да ви питам - случвало ли ви се е да имате усещането, че говорите сами със себе си тук, т.е. че поставяте някакви въпроси или теми, без никой или почти никой да откликне - или мен ме гони параноя някаква!? Има проблеми, по които се изсипва порой от мнения, и други, които си остават глас в пустиня... Дано не засегнах някой, но вече от доста време нещо ме човърка, та реших да споделя... Weary
Hug Душа, преди ако се оправдавахме с бременски хормони сега вниманието ни е разконцентрирано, та е нормално, със сигурност никой не го прави умишлено. Въпроси и теми трябва да се повтарят  Naughty  Hug

Докато пишех и забравих какво исках да питам  ooooh! За тоз проблем лек нЕмаа!

# 181
  • 2 етажа над тавана
Привет мамчета - дано повечето сте се възползвали от що-годе хубавота време и сте хукнали навън с малчовците. Laughing
Честито на месечничетата и на половинката на Бюти   bouquet

Да ви питам - случвало ли ви се е да имате усещането, че говорите сами със себе си тук, т.е. че поставяте някакви въпроси или теми, без никой или почти никой да откликне - или мен ме гони параноя някаква!? Има проблеми, по които се изсипва порой от мнения, и други, които си остават глас в пустиня... Дано не засегнах някой, но вече от доста време нещо ме човърка, та реших да споделя... Weary
И аз като не съм осведомена по даден проблем и не взимам отношение, поне докато не се информирам - за да не подведа някого с погрешна информация. Никога не е било преднамерено и нарочно неотговарянето на даден въпрос.
Татяна, аз никога не съм хранила от двете гърди на едно ядене - редувам ги като давам лявата, а на следващото хранене - дясната. Проблем никога не съм имала. Даже ми се е случвало да забравя от  коя гърда съм хранича предния път и пак давам същата.

Нашия тати от сутринта доста се занимава с малката ми мишка - като че ли е усетил, че съм се оплакала от него и се е взел в ръце.Гушкат се, разхождат се, приказват си - аз през това време успях да посвърша малко домакинска работа.

Маги е гладна - отивам да давам цица Mr. Green

# 182
Здравейте. Аз докато изчета и то станало време за следващото хранене и все не успявам да пиша.

И нас ни морят коликите, в петък и събота такъв рев  беше, направо се побърках #Crazy Дадох и Инфакол и сега няма и следа от колики, спи си сладко.

Татянче, ние с кърменето сме пак до никъде, не ще да суче от гърдите и това си е, само шише признава. Аз реших да не я мъча повече, ще цедя докато мога, макар че от тези колики и реването по цял ден  нямах време за цедене и кърмата ми намаля, абе писна ми вече.

За yригването- акушерката ми каза, че щом бебето суче от гърдата, не е задължително да се yригва всеки път, защото не поема въздъх така както суче от шише. Каза да се пробва около 10 мин. и ако не се оригне не е страшно.

Данче, ти отдавна пита, ама аз пак да ти кажа, нашата обиколка на главичката беше 34 см.

клио, Ам правя с топла вода- телесна температура и аз я държа в термос. Зависи каво пише на кутията, на моята пише преварената вода да се остави да изстина  за около 30-40 мин.

Добре дошли на DG  и Inochka.

Честитито на месечничетата.  bouquet

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 18:10 от Rina

# 183
Привет и от нас!
Ние си направихме разходка преди обяд, че съседите слагаха дограма и вдигнаха неописуем шум bash Rage tantrum Rage
Родихме се с това чувалче за спане, супер е, рита си колкото си иска, но остава завит newsm68 newsm44

ЧЕСТИТ 2ри МЕСЕЦ на Мадлен на elima, на Алекса на missZ и на Явор на Me4o Puh!
 newsm67

Добре дошли на новите мами! welcome

Татянче, аз доскоро давах само от едната гърда и няма никакви проблеми, просто вече са много пълни и текат и давам 15 мин от едната и 5 от другата, като на следващото хранене ги сменям

ренката, много добре си го описала, точно като пръскачка за трева е hahaha Joy, но аз реших проблема така - разлепям памперса и не го махам, а леко го повдигам отгоре и чакам, до 2-3 минутки се е изпишал, но в стария памперс, а ако тръгне да пиша, докато го преобувам, имам една хавлия винаги под ръка и го покривам Peace

боби, бравос на вас, явно добре папкате и растете! ние на 14ти ще видим колко сме пораснали, колко над 6 килограма сме newsm03 newsm53

Филипче, понеже на нас на 14ти ще ни слагат вакисната и питах майка - нейното мнение е нищо да не се дава превантивно, тъй като ако се даде предварително - след това ако вдигне, пак ще вдигне, нямало смисъл...това е нейното мнение, защото и аз се чудех дали да му дам Панадлоче преди това

чаено момиче, и аз много се дразня зълва ми като почне да го целува, а знам, че преди да дойде в нас е целувала и гушкала котката си и побеснявам smile3511, да видим кога ще й го кажа на по-различен тон, че може да се усети тогава.... smile3513

енвиа, споко мила, и аз съм питала неща, които са оставали без отговор, ако са спешни - питам пак и така, но като не знам - мълча си по темата, няма да дрънкам глупости я newsm51

Данче, бравос, че сте се пооправили със Ст newsm51, а за забравянето - аз съм с седна малка бележка, на кото си нахвърлям какво да пиша, ианче половината до тук щях да съм го забравила....а твоят бебок с каква обиколка на главицата се роди?

я да ви питам, мамчета, слагате ли колани в количките на бебоците newsm78

# 184
Ами добре тогава, няма да се обаждам да я питам и няма да давам нищо превантивно, ще видя как ще понесе ваксината организъмчето му.След малко отивам на ехограф за гърдата, вкочанясала съм се от страх, стискайте ми палци Praynig

# 185
След малко отивам на ехограф за гърдата, вкочанясала съм се от страх, стискайте ми палци Praynig

Стискам палци  Praynig, горе главата и мисли положително. Ние сме с теб. Hug Hug Hug

# 186
Стис
sminscho, аз слагам колани, че само ме гони някаква парания че ще падне докато я свалям по стълбите примерно. А сега се опитвам и да отворя на количката предния капак, че Симона е станала много дълга и видях че си свива крачетата за да се побере. Но нещо не се справям
Стува ми се че всичко и окъсява. Вие сега купувате шезлонги, пък аз си мился че до месец ще ни е малък.

# 187
След малко отивам на ехограф за гърдата, вкочанясала съм се от страх, стискайте ми палци Praynig

Филипче, с теб сме! Heart Eyes

Cherepahova, и на мен ми се иска да му слагам, но как да му постеля отдолу newsm78 нещо този фокус не ми се отдава

# 188
  • София
С теб сме, миличка! Горе главата! Peace

# 189
 sminscho , и аз бях питала същото и се оказа , че повечето мами постилат и не слагат колани. Аз слагам само калъфка под главичката.

# 190
Eнвиа, много пъти ми се е струвало ,че само на мен никой не отговаря, чудех се дали въобще някой чете постингите ми. Но след като и други момичета споделиха , че имали това усещане, спомням си за Аморитка, значи реших че не съм аз нещо сбъркана.

Данче, моя мъж много помага, но като дойдат бабите и аз се провикна нещо да направи и те ще си счупат краката преди него. Така че сега бабите са навън с колиличката или идват, когато съм сама.

Филипа, дано всичко е наред  Praynig

На нас лекарката ни каза два дена преди ваксината да и дам калциев глюконат, не знам така ли е точно, което доколкото разбрах е антиалергично. Но то защото аз казах, че веднага след това ще пътуваме и няма да ни има един месец, та тя тогава го каза.

София Ленд ми е много удобно , автобусът спира пред нас и направо там пред входа, ама така ме е страх с количката, дали ще успея да се кача, дали някой ще ми помогне?!

# 191
Филипа, стискаме палци с Дени.  newsm17 newsm17 newsm17 Той реве де ама аз му ги стискам! И да кажеш как е минало ок?

# 192
  • Boston, MA
Здравейте, мами!

Днес ще ви почерпим и за нашия рожден ден двумесечен, който беше вчера! За бебчетата  Misc Baby Bottle , за мамите  newsm38 Wine Glass beer

Честито и на другите двумесечковци!

Филипче, стискаме палци!

И ние сега бягаме на доктор, до после!  Hug

# 193
Филипкааааа, много много ще се моля всичко да е наред  Praynig Hug. Кажи като се върнеш какво става  bouquet

Аз нещо не мога да се включа по никоя от темите. Нямам време да ви прочета, бе мацки Hug Навън сме сутрин, а от 4 се зареждаме с Янчето пред телевизора и се започват мачовете Joy

Добре дошли на новите ни две мами   bouquet  bouquet  bouquetи честито на всички празнуващи мъничета Hug Hug Hug

# 194
Филипа, надявам се всичко да е наред!  Praynig

Татянка, аз винаги давам само от едната цица да суче, от втората - само ако е много гладен или нощем, ако не успее да се приспи от първата. Иначе - не.

За уригването - кърмените бебета нямат такава нужда от уригване, освен ако не засукват много лакомо - тогава поемат въздух и се чува много особен звук като сучат.

Предио ваксината не съм давала Панадол , дадох му час след нея по указанието на опаковката и после вечерта. Само че май нямаше особен смисъл и следващия път няма да му давам.

Слагам коланите на количката задължително, че тя нашата е с 30 градусов наклон на най-ниското положение и току-виж съм го загубила при слизане от някой бордюр. Те са малко широчки още, ама аз така за собствено успокоение ги слагам.

Енвиа, случва се да не отговори никой, ама аз тъпо и упорито питам пак и пак и пак, докато някой не се смили над мен.

Честито на всички двумесечничета и здравейте на новите мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт