Световното по Футбол имате ли фаворит

• 10 327
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
 Я кажете наказаха Зидан да не излиза от съблекалнята или той сам не поиска да си вземе медала?  newsm78 Че аз гледах тука, ама хванах края на изречението и дочух, че не му разрешили, вярно ли е?

# 181
  • MERIGNAC, FRANCE
М-да, жалко  Sad
Винаги съм казвала, 4е спорта е най-ве4е късмет. Въпреки, 4е три-4етвърти от играта беше пред италиянската врата- те спе4елиха.
Да им е 4естита победата, а аз отивам да  Cry

# 182
Я кажете наказаха Зидан да не излиза от съблекалнята или той сам не поиска да си вземе медала?  newsm78 Че аз гледах тука, ама хванах края на изречението и дочух, че не му разрешили, вярно ли е?

И аз не разбрах,дано някой каже,но мисля че той сам реши така  Rolling Eyes

# 183
Честито на Италианците   Mr. Green
Много се кефя ,не исках France да са пак ,та те наскоро бяха.
Кажете как е в Италия след победата,сигурно е лудница Crazy.

Кофти завършек за Зидан ,и много грозен -трябваше да му издържат нервите ,та тои е ветеран все пак.Да за медала мисля че тои реши така.

# 184
чЕСТИТООООО Италия!!!

Много се кефя Party

# 185
  • Германия
Остава сега сладоледа и пиците утре да са на половин цена в чест на победата  Wink

# 186
Aз доколкото разбрах не са му позволили да излезе, но може и от срам да не е искал. Таман разправях на моя мъж как Зидан ми прилича на някое наци, когато се изложи по най- грозния начин.

# 187
При нас казаха, че няма да излезе, но повече коментар не са давали.

# 188
Да ни е честита победата!

bouquet

# 189
ДА ви е честита победата.  bouquet
Около нас всички викаха за Италия. Макар, че франсетата добре играеха.

# 190
честито на Италия!!!! Sunglasses
Макар че Франция доминираше на края, но късмет - дузпи.
А Зидан беше предизвикан, предполагам на расистка основа, което не прави чест на италиянският играч, но затова пък Зизу е избран за най-добър играч на това световно Wink

# 191
честито на Италия!!!! Sunglasses
Макар че Франция доминираше на края, но късмет - дузпи.
А Зидан беше предизвикан, предполагам на расистка основа, което не прави чест на италиянският играч, но затова пък Зизу е избран за най-добър играч на това световно Wink
Не съм сигурна, че ще му оставят титлата след тази постъпка. Без значение дали е предизвикан или не, можеше да си удържи нервите на финала на кариерата си, ама явно си е до характер, защото после коментатора сподели, че това му 13 червен картон...

# 192
Много тъп ма4 беше снощи. Италиа игра слабо, накрая бяха разкапани, докато Фр. бяха в добра кондиция. Италия изобщо не трябваше да стига до финал, ама късмет. Зидан няма да коментирам, много се изненадах, но ноу комент. А ина4е нашият фаворит беше Германия, така 4е снощи държах за по-добрия отбор, а това беше Франция.

# 193
Иначе сте прави, че Зидан реагира като новобранец, а не трябваше, като зрял играч не трябваше да отговаря на провокацията.
Но титлата ще му я присъдят Peace Поне тук днес така съобщиха по новините Grinning

# 194
Няма кво да се лъжем, футболът не е балет, агресивен е до небесата.
Зизу обаче ще остане в историята, а тя прощава на великите.

Общи условия

Активация на акаунт