Световното по Футбол имате ли фаворит

• 10 275
  • 272
  •   1
Отговори
# 60
     Ами испан4етат в4ера отпаднаха та си нямам ве4е фаворит.Което сус сигурност знам 4е не съм за италиянците.Както мъж ми се изразява (извинявам се за простотията) имат насадени цветя в задниците,което идва да ре4е 4е тяхното винаги е само късмет.И като им гледам играта и докъде стигат винаги това си е баш вярно.Спомнете си и нас по кои на4ин ни отстраниха на полуфиналите 94.Сори ако съм засегнала някого,но всеки си има мнението.

Съгласна съм и с теб, и с мъжа ти Grinning Аз въпреки, 4е живея във "вражеския лагер", с италиански съпруг, тайно се надявам скоро да си идат в къЩи Wink

А пък 94 година ни "прекара" съдията французин, ако си спомняте, Щото бяхме отстранили Франция, за да се класираме за световното и ни го върна тъпкано (много съм злопаметна Twisted Evil).

Оба4е за поддръжниците на Франция, истинта си е истина: сноЩи играха добре Peace

И аз съм на същия акъл...а за италианците моя мъж вика :Life is now...ама да видим докога (за инфо на тези дето не живеят тук Тоти прави една реклама на Водафон и това са му  репликите  от нея)
  Wink

# 61
Аз пък ще рева. МОите Англета ще играят срещу гадните бразилци, ако победят в този кръг..но все пак. ..АНГЛИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
А за определения шампион, силно съ съмнявам. Швабите не показват никаква игра и ще бъдат смазани.. Mr. Green

Аааа, това е ако Англия победи Португалия и Бразилия Франция.
Иначе не. А ако Левски беше с гумени ботуши...
 Laughing

# 62
И така започна се,
ле-ле вкараха ни гол в началото, тъкмо се ядосвах, че мъжа ми пак спи и не ми е пуснал фиша, но като гледам май е било за добро.

# 63
И така започна се,
ле-ле вкараха ни гол в началото, тъкмо се ядосвах, че мъжа ми пак спи и не ми е пуснал фиша, но като гледам май е било за добро.

Снощи гледах Щефан Рааб. Та там Аржентина би Германия. Ха, да видим, дали е добър пророк.

# 64
Германия победи Аржентина с дуспи  smile3501
не играха лошо, тичаха момчетата до последно,
На аржентинците не им издържаха нервите и се сдърпаха, но мисля че никой не им е виновен  Hug

Май Германия ще се окаже изненадата, въпреки че не ми се вярва да победи Бразилия, но ако това се случи  newsm20 за пророчеството на Liska  Wink

# 65
Да се вклЮча и аz: Deutschland - Weltmeister newsm20 newsm20 newsm20. Май най продуктивния играч беше Клоzе.. Благодарени на него Аржентина вкара първия гол, после той вкара  втория, а след като "повреди" вратаря на Аржентина и го смениха, Германия спечели.

# 66
Тия лебедари адски ме дразнят. Рендета и отгоре.
Ама нали са общество на натегачи, дайте, да даваме,
да се напънем, не се виждат какви са левокрачковци.
Как па преди първенството бяха толкова смотани,
пък сега едни победители се оказват. Видяхте ли как
аржентинците щяха да натупат Бирхоф, горкият,
стегнатото му дупе щеше да пострада.
Пък кой ще плаща после...
Не, яд ме е, защото футболът не е вече игра, а бизнес. Каквото и да си говорим.
А видяхте ли Меркел как се гърчеше от трибуната,
да и имам стила на тая госпожа. Да не говорим,
че сума ти закони се промениха, докато тъпият народ
глоцва и вее черно-червено-златни знамена.
Дупе да ни е яко, ей.
Ако обаче Германия стане Weltmeister, магазините ще работят
с удължено работно време, това поне ме кефи. Да не съм толко черногледа.

# 67
И мен много ме е яд, че правителството полzва еуфорията да прокара гадните си zакони.

Ама и Клинсман многоме кефи. До сега не съм виждала такъв тренер, който така да иzживява емоциите с отбора си...

# 68
  • Чехия
Момичета може и да си помислите, че спамя темата, ама така ме заинтигува какви са точно тези закони дето сега ги прокарва правителството на Германия newsm78?
Иначе  сега като ги гледам Укарайна направо си мисля, че някой ги оручасал, нямат си късмет и това е....  #Crazy

# 69
Ивалекс, вчера в едно предване се твърдеше, че ако Германия стигне до финалите, се очаква 10% подем  Whistling.

Ами сега точно приеха zакона zа увеличаване на ДДС то от 16 ан 19%. Искаха и zдравните zастраховки да увеличават. Ама това май не мина. Mr. Green

# 70
плюс промени в Конституцията:

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,423886,00.html

sorry za off-a

# 71
Цитат
Аааа, това е ако Англия победи Португалия и Бразилия Франция.
Иначе не. А ако Левски беше с гумени ботуши...
Ще победят, ще победят Mr. Green

# 72
Германия - Италия
е единия полуфинал - ох ама германците изобщо не са ми симпатични на това първенство  Crossing Arms Wink не че на предишните са били  Laughing

утре мачовете са ми по интересни  Wink Party

# 73
  • Bristol
Нашите момчета, ако не се обезводнят пак, може и да бият  Laughing Ако загубят ще да е от дехидратацията Wink Абе как не ви е срам в Германия, толкова горещо да е. Нарочно сте подкупили слънцето, че да станете шампиони  Mr. Green

# 74
Нашите момчета, ако не се обезводнят пак, може и да бият  Laughing Ако загубят ще да е от дехидратацията Wink Абе как не ви е срам в Германия, толкова горещо да е. Нарочно сте подкупили слънцето, че да станете шампиони  Mr. Green

Мери,едва ли ако загубят ще да е само от дехидратацията.  Mr. GreenСлабичко играят нашите,почти на магия стигнаха до тук Confused

Стискам им палци Praynig и дано имат късмет,но...........силно се съмнявам.

Бразилия и Франция ще са интересни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт