Световното по Футбол имате ли фаворит

• 10 317
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
Denise, големи емоции пробуди в мен, добре 4е редактирах това, което ти бях написала.

И хубаво направи, защото беше много грозно, независимо какво е написала denise, добре че Дивиана не го видя. Или както вчерашната случка със Зидан показва- хубаво е човек да не се оставя да го водят емоциите.  Peace

# 211
Марси, ' много сте чувствителни вие на тема расизъм бре Shocked
Откъде сте толкова сигурни, че го е нарекъл терорист, че така се палите и вече раздадохте червени картони и на италианиеца и го прокудихте от футболното поле за веки веков?

Фиданката пък от всичките е  най -малко  расистка.

Големи страсти се развиха тук. Италианците не играха добре накрая, но пък за сметка на това са играли добре през останалото време. Не съм ги гледала, но коментара на спортния журналист на ббс го каза. (склонна съм да му вярвам тъй като е авторитетен източник)

# 212
Eee, аз когато не съм гледала нещо не взимам отношение по въпроса. Вярвам най-вече на собствените си очи. Flutter

# 213
Eee, аз когато не съм гледала нещо не взимам отношение по въпроса. Вярвам най-вече на собствените си очи. Flutter

АЗ пък вярвам на компетенти източници, а не на лаишки коментари Grinning Flutter

# 214
НЕ знам аз дали Франция-Италия беше купен. Нищо чудно.
Със сигурност обаче съдията на Германия-Португалия свиреше съвсем явно за немците. Та за мен този мач 100% беше купен! 

# 215
АЗ пък вярвам на компетенти източници, а не на лаишки коментари Grinning Flutter
Е, това си е твоя работа. Wink
Аз вярвам преди всичко на себе си. Grinning

# 216
аз бих дала 4ервен на расиста  метераци за расизъм! еле, гледам и тука един тънък намек за такъв в изказването на фиданка! бели4ък е !коментарии за призхода не са необходими тъй като половината мами в 4ужбинския са с деца от смесени бракове, дали са бели, 4ерни или жълти не ти прави 4ест!

Marsy, определено не си ме разбрала какво искам да кажа. Виждам, че Мира ме познава по-добре. Уточнението беше точно за нея, защото предполагам не се рови всеки ден по футболните списания.
Аз самата харесвам точно този тип араби като Зидан - с бяла кожа и зелени очи. Peace
Марси, ' много сте чувствителни вие на тема расизъм бре Shocked
Фиданката пък от всичките е  най -малко  расистка.

А ако питате мен, мача на италианците с австралийците трябваше да се преиграе, заради измислената дузпа, с която италианците се промъкнаха до четвърт финала, ама аре, стига сме ги ръфали, нека се кефят.
Те и без това само 15 минути им разрешиха да гушкат оригинала. Това дето си го донесоха в Италия и без това е копие.
Мир!  Hug

Със сигурност обаче съдията на Германия-Португалия свиреше съвсем явно за немците. Та за мен този мач 100% беше купен! 

Вивита, точно пък този мача според мен не беше купен.

# 217
  • Italia
Моми4ета,кой бил крив кой бил прав,кой играл добре,кой зле,кой симулирал и не знам какво си оЩе,купена била купата и про4ее...Хайде сега малко по_серизоно,без излиШни емоции и обиди ( просто тук не им е мястото  Stop ). Каквото и да е казал Матераци на Зидан просто няма оправдание за поведението му.  Naughty Жалък край пък и на Зидан4о не му е за сефте да се проявява така ....  Thinking
А за тези,които имат неЩо да кажат по повод купата спе4елена от Италия и за играта на адзурите Ще дам само две цифри: вратата на Джиджи Буфон е "надуп4ена" само 2 пъти за целия Мондиал ,от които два пъти единия е злополу4ния автогол на Дзакардо и другия Зидановата дузпа. Ако французите наистина бяха Шампиони от класа заЩо не успяха да надвият италианската заЩита,м ?  Crossing Arms

# 218
хм. аз видях, как всички се блъскаха и ритаха и правеха какви ли не нарушения - и от двата отбора, но как пък всички пряк-свободни удари бяха срещу португалската врата  newsm78 Просто ми направи впечатление , че съдията  свиркаше само португалските нарушения  Wink
Как да е едно време, още по комунистическо беше, писах в училище един реферат: Олимпийските игри - спорт или бизнес и политика. Та от тогавашното проучване съм съвсем скептична станала по повод големите игри  Laughing и до сега съм си  newsm78
до колкото подочух от колеги Зидан има в кариерата си 14 червени картона - не е малко . Но пък ми е симпатичен  Laughing

# 219
 Joy
 Ако само половината от репликите между футболисти съдържаха и една стотна истинска мисъл... то всички щаха да са хомосексуални, а пък за майките им да не говорим.... Embarassed

Пък и ако всеки след всяка дума #Cussing out тръгне да раздава глави и ритници...щяха да се строят болници само около стадионите! Peace

# 220
Joy
 Ако само половината от репликите между футболисти съдържаха и една стотна истинска мисъл... то всички щаха да са хомосексуални, а пък за майките им да не говорим.... Embarassed

Пък и ако всеки след всяка дума #Cussing out тръгне да раздава глави и ритници...щяха да се строят болници само около стадионите! Peace
haha,
 Laughing
Аслъ Grinning

# 221
  • по пътеката
мира не съм пове4е от нормално срещу расизма навсякъде, ти също надявам се!! странно, 4е никой не каза как си позволява метераци да се държи по този на4ин ? не съм съгласна с такъв морал на игра! да ми викат: троиа и енкулои путана, пука ми! но има и неща просто дето преливат 4ашата явно и това се е използвало именно за да се изкара зидан от равновесие!ако сте гледали добре, той го подмина , въпреки бълванията на метераци и после оня каза нещо и зидан се обърна, спря за миг  и го изтряска!ние го записвахме и после много коментирахме! newsm78 ooooh!
фиданка, знаех, 4е е недоразумение, но исках да съм наясно дали е грешка! Peace Hug

# 222
Mарси, и тук по твто го въртяха много пъти този епизод. Разменха си реплики, Зидан се подсмихна, подмина, Матераци каза нещо и оня като се засили и ПРАС Shocked

Каквото и да е било...тя Звездичка хубаво го каза по - горе...всеки един е педераст на полето и майките им се споменават често.. Каквото и да е било, за футболист от класата на Зидан, това поведение е недопустимо.
Никой не знае какво точно е казал Матераци. Всичко е спекулация. Агента на Зидан каза в интервю, че самия той не знае и че скоро Зидан сам ще си каже. А  дотогава само си чешаме езиците и се разделяме на лагери. Не че е нещо ново де Grinning

Матераци го бих хванал за зърното на гърдата...преди да го пусне от прегръдката. Може пък да му е казал, че иска да го чука, че би станал страхотен гей любовник от него...знам ли #Crazy

Eto местния най- популярен таблоид какво казва по въпроса, http://www.thesun.co.uk/article/1,,2006310771,00.html
Четящ по устните е превел всичките реплики разменени между двамата. Confused

Лек ден на всички ви

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 14:18 от miravmbd

# 223
Ето за Зидан и Матераци за немскоговорящите

# 224
  • по пътеката
мира, мерси за линка, хареса ми статията! аз затова казах, 4е се и целяло то4но афекта при зидан с оглед на обстоятелствата в семейството му и топлата му кръв.както й да е ще излезе наяве по-нататък!да не се караме, това на мене не ми промени мнението за футболиста зидан изобщо -пак съм му фен!фиданка и аз си го харесвам!  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт