Световното по Футбол имате ли фаворит

• 10 298
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
  • MERIGNAC, FRANCE
Я преведете какво са си казали и за невежите неразбиращи английски, моля   bouquet

# 226
Мира, ако наистина това, което е написано е казал Матераци, наистина съм отвратена. Sick/от Матераци де/
“son of a terrorist whore” Shocked - Син на терористка к****a!

# 227
Ами и Зидан е човек, на кой не му се случва да си изпусне нервите, е, не всеки удря в моменти на афект...някои си служат с думи Wink А аз мисля, че Матераци е казал нещо повече от терорист, френският министър на спорта каза, че Зидан е плакал в съблекалнята след случката. Не съм му фенка на Зидан, но ми е мъчно, особено, ако се окаже, че е нещо, свързано с майка му...

# 228
Pollia,и аз не одобрявам каквото и да е казал Марко, обаче не мога да оправдая за физ разправа ( саморазправа) при каквито и да е обстоятелства!

Мисля, че футбола на това ниво е И игра на нерви...

ania , разбира се , че всеки би плакал...при такава кариера и такъв завършек....разбираемо е...

# 229
Я преведете какво са си казали и за невежите неразбиращи английски, моля   bouquet
Накратко - Матераци признава, че го е предизвикал и споменава за повод редовните дърпаници на фанелките (като децата в детската градина.  Италианеца го е дърпал, а Зидан му е отговорил - Като толкова много ми искаш фанелката, почакай до финалната свирка!, при което италианеца му е казал обидна дума, която според неговите думи е редовно в устата на повечето футболисти (т.е. разбирай - без обиден подтекст) и тогава на Зидан са му изгърмяли бушоните.
Аз го разбирам от друга страна, защото Доменек си игра с него на "Иди си, ела си" и са били в непрекъснат конфликт (особено заради настояването на Зидан да играе само с Бартез на вратата) и смяната му много рано (вече не помня на кой мач беше от предварителните групи).

# 230
  • MERIGNAC, FRANCE
Мерси, Арвен   bouquet
И все пак не е 4естно, след като никой от съдиите не е видял и свирил каквото и да е , някой си измислен 4етвърти съдия да се намесва  #Cussing out

# 231
Звездичка, никого не оправдавам - написала съм вече, че картонът е заслужен.

# 232
Звездичка, никого не оправдавам - написала съм вече, че картонът е заслужен.
Не съм видяла къде си го написала.... Hug Peace

# 233
Тази сутрин по нашите новини върви нещо изключително стряскащо. Заради обидите, нанесени от Матераци (били расистки), се коментира, че има вероятност ФИФА да отмени титлата на италианците, тъй като новия правилник (приет преди световното) не позволява обиди на расистка основа между играчи, треньори или публика. Наказанието е дисквалификация, в случая - отнемане на титлата. Но дали ще стане, трябва ФИФА да докаже казаното от Матераци, което ще обърне футболния свят с главата надолу.

# 234
ако успеят да го докажат - нека им вземат титлата. аз съм против расизма!

# 235
Тази сутрин по нашите новини върви нещо изключително стряскащо. Заради обидите, нанесени от Матераци (били расистки), се коментира, че има вероятност ФИФА да отмени титлата на италианците, тъй като новия правилник (приет преди световното) не позволява обиди на расистка основа между играчи, треньори или публика. Наказанието е дисквалификация, в случая - отнемане на титлата. Но дали ще стане, трябва ФИФА да докаже казаното от Матераци, което ще обърне футболния свят с главата надолу.
E, чак пък толкова. Аз бях за Франция, но тази новина хич не ми се нрави.
Купата е спечелена от италиянският отбор и според мен е редно да си остане за тях!
Дано не им я отменят.
Боже, Кате, какъв бутон за правопис са сложили тук Shocked Поправя ми името от цитата ти - Матераци на матраци #Crazy
Иначе и аз съм против расизма, и ако трябва някой да се наказва, то това си е Матераци, ако наистина е споменал нещо расистко.
От друга страна, пък като се замисля, ако Зидан беше останал, може би събитията щяха да се развият по друг начин. Но то пък толкова много "ако". newsm78
Нека си остане купата за Италия, а ако Матераци е виновен да си сърба сам попарата.

# 236
#Crazy
 Тогава да се изиграе цялото световно още веднъж( може и с квалификациите, че да успеем този път и ние да се вредим  Joy)! hahaha

# 237

Четец по усните (как е на бг?) казал на Дъ Сън, че Марко М, нарекъл Зидан "син на терористична к***а", преди да изкарат Зидан от играта.

Източник на Френската Футболна Федерация каза: "Ако обидиш майката на Зидан, сам си създаваш проблем. Пък ако се съчетаят тези думи с тероризъм, тема на която френсктие Алжирци са доста чувствителни, е неизбежно да не се реагира грубо".

Алеь Хейс, Лондонски кореспондент за Френсткия спортен вестник Л'Екуип каза: " Точно когато майката на Зидан не е добре, не беше много умишлено или правилно да се каже такова нещо.
Също малко преди отпращането на Зидан, Матераци хванал гръдното зърното на Зидан и го щипнал леко, подръпнал. Много известен устен четец Мариан Фрере(?) открила, че италианеца казал на Зидан, който разбира италиански (играл е за Ювентус) -"Висока топка не е за лайно като теб".— a high ball was “not for feccia like you”.
Feccia is an Italian insult meaning scum or s**t.

Зидан се усмихнал на Матераци и се отдалечил. Но тогава последвала още една словестна нападка, когато Зидан се обърнал и го фраснал Италианеца. Четеца казва, че Матераци казал :"всички знаем, че си син на Терористична К***А. Naughty

Той добавил фък офф : “Viffanculo”. (f*** off).
Близък източник до италианскиа отбор казал. че след като ощипал Зидан по зърното Матераци го попитал : : Какво, харесва ли ти?" И Зидан отговорил "Малко е грубо да ме възбуди."
Но Матераци извикал :" Е, аз го направих по грубо, защото знам, че на майка ти и харесва така.

Братовечед на Зидан казва, че Матераци нарочно го е нарекъл терорист зада го предизвика и да го отсранят от играта. Италианеца избрал на жестоката обида, която е могъл да измисли.

Матераци вчера отрекъл да е нарекъл Зидан терорист. КАзал: Това абсолютно не е вярно. Незнам за такова нещо Незнам какво изначава думата
Агента на Матераци отрекъл расистка обида и казал, че атаката последвала след като Зидан предложил да си разменят тениските след мача и италианеца отговорил: Аз по скоро бих свалил тениската от жена ти “
Френския президент Жак Ширак го нарекъл "генийят на световния футбол, когато поздравявал Френският отбор. И добавил :Ти си мъж със сърце, силни убеждения, и посветеност. Затова Франция те обожава и обича.

Зидан трябваше да бъде убеждаван да се появи пред 15 000 фена и останал само 10 секунди.

Ето английската статия.
Сори за лошия превод, но на доста думи ми убягват българските значения.
 Embarassed

# 238
Близък източник до италианскиа отбор казал. че след като ощипал Зидан по зърното Матераци го попитал : : Какво, харесва ли ти?" И Зидан отговорил "Малко е грубо да ме възбуди."
Но Матераци извикал :" Е, аз го направих по грубо, защото знам, че на майка ти и харесва така.

Кога имат време тия празноглавци да си разменят такива изтънчени английски любезности?!

Joy

# 239
#Crazy
 Тогава да се изиграе цялото световно още веднъж( може и с квалификациите, че да успеем този път и ние да се вредим  Joy)! hahaha

Zwezdi4ka, те май доста мачове са наистина за преиграване заради прекалено строгото съдийство. Особено Португалия - Англия, където само 8 играчи на терена останаха пожалени от жълти картони, а не помня колко бяха червените  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт