Отговори
# 15
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА НАШИТЕ СЛАДКИ ЮНСКИ БЛИЗНАЧЕТА СТЕФИ И ЖОРКО!!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ДА СТАНАТ ГОЛЕМИ, ХУБАВИ И СИЛНИ МЪЖЕ!!!
 newsm59 nbirthday nbirthday newsm67  bigdance2 newsm18 Tada  ura
ЛИЛУ, МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ТЕБ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!  newsm51  love001

# 16
 baloni Честит рожден ден на Стефан и Георги! Да са здрави, засмяни и много щастливи!!!  baloni

Честити ходещи крачета на Яна !!!

Браво на Сънчо и Съкровищницата за заглавието и на Ели за изработката на новата ни тема  smile3501

Цунки на всички!!!

# 17
Пете, аз не съм се загубила, вчера ти пратих смс, не го ли получи, че ме питаш? Аз в чата не съм влизала, забравих го къде беше.
Иле, и аз не го държа да ходи, ако сам не тръгне нанякъде. Оставям го да се държи за нещо и той се придвижва сам където си иска. Не прави крачки самичък още, но пък се задържа прав няколко пъти вече. И аз знам това, което Хот е написала и затова не го зоря, а се вбесявам на свекър ми който ми твърди че "трябвало" да го държа да ходи за да му заякнели крачетата, че иначе щели да "залинеят" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Много обичам да ми ги говорят такива, направооооо #2gunfire #2gunfire
Уговорката ни за Варна е около 20 юли, така че нищо чудно да поплажуваме заедно Grinning
Браво на Яна за прохождането Hug
Ами Бети, доктора ми твърди, че няма "адекватна" медицинска помощ там. Той каза, че и тука нямало, ама все пак де. А аз си мислех, че като ни правят медицинска застраховка са сериозни нещата, ама той ми разказа как са били на 5* и той си изкълчил крака и никой не се завъртял да го види как е и що е. Ще видим- варианта остава без Ади, ама нещо не съм навита май.
Хайде засега Heart Eyes

# 18
  • София
Хотче, и ние сме на тоя принцип - само, когато дойде и ми хване ръцете да я водя - тогава. Но не и се занимава често с това, предпочита сама да си обикаля.
Орпопедчо Драганов точно това каза - когато е готово, детето ще си проходи. И че все родителите зор зор да проходело. Иначе навънка бебата я изваждам от количката и тя се крепи я на пейката, я на количката, после излазва всичко (представям си колко укорителни погледи събирам) и щастливи се прибираме.

Бравус на Яна, сега ще видиш Ивайла като долази до нея и се изправи по нея как ще тупнат и двете на земята. Бубич, получи ли ми ЛС?

Петя, тенкю за почерпката.  Отивам да добавя едно кафе към нея. Нали рождения ден ти е на седми юни, да не съм се объркала нещо, за справка виж някъде 9-10 страница - имаш си доста честитки!

# 19
  • София
                                   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И СТЕФАН!

Бъдете здрави и весели,радостни и щастливи и разбира се неразделни!

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 10:33 от Allii

# 20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И СТЕФАН! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО МИЛИ ДЕЦА И САМО РАДОСТ ДА НОСИТЕ НА МАМА И ТАТИ!
[/b][/color][/size]

Благодаря ви за хубавите думи момичета. Партито беше супер с много деца и голяма лудница, както аз обичам. Аксиния се държа като истинска дама, посрещаше гостите с лека загадачна усмивка. Получи много хубави подаръци и Алекс също.
Ето и снимките
 http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=BqoyaS

# 21
Честит Рожден ден на Стефан и Георги! Да растат здрави и щастливи за радост на майка си!
Сънчо, Ваня, Джънгъл, честит рожден ден, момичета!   bouquet
Бубанка! Браво на Яна!
Вили, на морето случихме на страхотно време и си изкарахме добре, но понеже Марки още не ходи нямах и секунда покой.
Марки нещо е болен - мислех, че са зъбите, но е било вирус и сега се лекуваме. Беше доста зле и температурката не падна повече от денонощие и стигна 39,1 дори му изби херпес от нея... Но сега е по-добре.
Да ви се похваля: най-сетне се престраших да ида на зъболекар и за 2 години имам 1 кариесче!  Blush Зъболекарката ме похвали:-)

# 22
Честит Рожден Ден на Стефи и Жорко!!! Мили момченца, желая ви да сте си първи приятели в живота, да сте здрави и с усмивка да приемате предизвикателствата на трудното време. Мама и тати да се гордеят с вас.

# 23
  • София
Алекс, супер са снимките! Акса е много сладка  Heart Eyes Тортата също  Crazy

Да питам докато не съм забравила. Какви са тези яйца, с които сте си нашарили подписите  Mr. Green?

От предната тема да отговоря на Али и Сънчо.
Али, не съм планирала отбиване. Когато-тогава. Но най-много до септември-октомври. Тя сучи само сутрин и вечер, не ми тежи, но не ми се и прекалява с кърмаческата дейност  Mr. Green. За сокчетата - дадох съвсем инцидентно. Бяхме един ден в Студ. Град и бях забравила да й взема вода, а беше адска жега. Купих й от тези на Ганчев, със сламката, толкова много го хареса и веднага започна да пие от сламката, сякаш цял живот го е правила  Laughing Гледам да й давам през ден, за да не свиква много-много, но само като види кутийките в магазина и става неудържима докато не й дам.
Сънчо, наистина е качила много, но предните два месеца качваше по сто грама, сега си е наваксала. Според свекърва ми съм я държала гладна  Rolling Eyes (тя, кърмата не е храна, не знаете ли  Laughing). Педката и тя вчера се ошашка, че за вечеря нищо не съм давала. Как така не огладнявала и не се будела по цяла нощ, ми то само на кърма цяла нощ... Аман вече! А не помни когато бях пропищяла, че Емма се буди по сто пъти нощем. Тогава ме караше да спирам нощното кърмене  Close По въпроса за кухнята - от две седмици аз съм кухнята на Емма  Laughing Вбесиха ме адски много, искаха да ми вземат парите като купоните щели да ми ги дадат на следващия ден, но насреща никакъв документ, нито разписка, нито нищо! На всичкото отгоре младежът, който раздава храната ме пита - ама как, вие нямате ли ми доверие? На мен толкова ми трябва  #2gunfire Освен това погледнах в бурканчетата на една майка - бляк  Sick Теглих им една и сега си готвя.
Дени, а снимки от морето  Naughty??? Марк бързо да оздравява! А в Дупница ли сте вече?

# 24
  • Петрич
Аз докато видя новата тема и вие вече две страници сте изписали ooooh!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАН И ГЕОРГИ!Весел празник на мама и тате!

# 25
Ето една снимка на Марки от рождения му ден

не е показателна за партито, но се вижда колко сме порастнали:-) относно колажа, който беше направила Ина и тортата за събирането на майките в Барбарони.... ами нас ни няма на колажа и си мислех ако е възможно и ние да се включим там...
от морето след малко, Ели. В събота или неделя ще ходя да видя един етаж от къща и ако става ще съм там до края на месеца, надявам се...

# 26

Честит първи рожден ден на Стефи и Жоро! Бъдете здрави, послушни ивесели деца. Лилу, честито и на теб. Нека винаги бъдеш горда с твоите мъже!  newsm59 nbirthday newsm67

Браво на Яна за стъпките! Нека пътеките й да я водят само към щастие!

# 27
Момичета, имам въпросче към тези, които вече са си кръстили дечицата:

Искат ни 2 хавлиени кърпи. За какво се ползват и двете? Много големи ли трябва да са или обикновени за ръце?
И задължително ли е да се купи Кръстче на кръщелничето, или може и да не се купува сега?

# 28
  • Sofia
 bigdance2Честит Рожден Ден на Стефан и Георги!  bigdance2 Tada
Да са много послушни и да станат големи мъже за радост на мама  и тати!
Лилу извинявай, че съм те объркала с Али за ходенето до Барбарони!  Embarassed Толкова съм разсеяна, че понякога се плаша от себе си! Мерси на Хотчето, че ме поправи!
По въпроса за тортата си харесах една в сайта на Нилана. Много е миличка с едно розово мече в средата, което поднася букетче от рози. Още не съм се обаждала да питам за цена, но ми грабна сърцето.
А за ходенето и аз съм я оставила, както каза Драганов, сама да си прохожда. Иначе като я държа ходи като щъркел!
Вчера както излизахме да пазаруваме следобяд и пред блока видях катеричка. Направо зяпнах!!! Все пак Южния парк не  е толкова близо. Горкичката!!! Дано си намери пътя къв дома!  Sad
Исках да помоля Хотчето, ако може и нас да ни сложи на колажа за тортата, нали ти прави този прекрасен колаж?

# 29
  • София
Колажът го прави Ина, мама на Хрис. В същност тази ли снимка остана да дадем за тортата в Барбарони? Не съм много сигурна, че всички ги има, ако искате просто да изберем някаква закачлива детска торта, предполагам, че имат голям избор, в сайта им пише, че тортите са от Гаврош, 100 грама сладки и още нещо си.

Мимес, предполагам, че обикновени за ръце е достатъчно, но нека кажат тези, дето вече са давали.

Дени, Марки е станал голям сладур и според мен много му е изсветляла косичката. И мноого прилича на теб. Това вирусното да не е ларингит!? Нещо имало вирусен ларингит напоследък с температура и лаеща кашлица.

Общи условия

Активация на акаунт