Отговори
# 180
  • София, център
Честит рожден ден на Маринка Хубавинка!

Има си разкошна рокличка, много ми хареса!

Честито и на всички други празнували малчовци, чиито рождени дни пропуснах! Да растат здрави и весели, за радост на всички!

# 181
  • София
Ето линк към една много интересна и полезна статия за детските обувчици. Ще го сложа и на първа страничка.

# 182
Ха здравейте и от нас  Sunglasses
Тези дни нещо не съм в кондиция,та само надзъртвам да видя какво става  Hug
Бобсъна ми пусна  тази нощ промоция,та поспах малко и аз.
Най-вероятно заминаваме в събота на село при баба,но аз ще надзъртам от време на време

# 183
  • София
Здравейте и от на с с Дара

Сега вече тя е добре. Спинка си отново през нощта, няма температура, нито обриви. Май няма и нов зъб. Thinking ooooh!

Мисля че всичко отмина. Чукам на дърво. Предполагам, че всичко е било свързано с уртикарията, която получи.

Искам и аз да споделя за морето. Дара така се изплаши от пясъка, че не смееше да мръдне от шезлонга /голям кеф/ и само гледаше отгоре. Само и една песъчинка да имаше върху себе си започваше да пищи. В същото време чевръсто лапаше камъчетата и мидичките, които баща й й събираше уж да си играе с тях. На обед беше почти скапана и заспиваше по пътя за хотела на рамото на баща си.
Слънцето, новите впечатления й идваха в повече и спеше като къпана. Бих казала, че й понесе добре, ако изключим разстройството, което имаше почти през цялото време. Незнам защо.
Все пак си отменихме другата резервация, която имахме за след нейния рожден ден.  Може би ще отидем само с баща й, но засега едно море с бебето ми стига. Mr. Green

# 184
  • Петрич
Здравейте!От днес започнах работа и сега по-рядко ще имам достъп до форума Cry.Вчера, на рождения ден, си прекарахме страхотно.Имахме много гости и стана голям купон.
Днес бяхме на консултация и Ванката не е качил и грам.От февруари до сега си е 9.500.

# 185
# 186
Сети много е сладка Лорката - топчицата си избрало детето и това е -  Heart Eyes много цунки от нас

# 187
  • София
Сети, много, много, много да я нацелуваш   love001  Heart Eyes Плаках, смях се, вълнувах се, нали съм си емоционална Hug А в началото тя ли се смее?

# 188
А аз защо не виждам на Лорката клипчето Sad Cry

# 189
Благодаря милички, нали знаете-много ви обичам  Hug
Ели, не, едно друго детенце се смее в началото  Grinning
Целувам ви Heart Eyes !

# 190
  • гр.Варна, сега Германия
Сети, Лорката е страхотна сладурана. Heart EyesОбаче тази топка така и не я пусна Laughing.Твърдо ще става спортистка. Hug
Момичета вие слагахте ли противоменингитната ваксина?Мартин има час за утре и ми е малко притеснено, но се надявам да няма реакция Praynig.Досега не е имало проблем с никоя ваксина.Нарочно иксах да изчакам да стане на година, че да е един прием.
Лека вечер на всички майки и бебета и много Heart Eyes

# 191
Видях клипчето на Лорката много сладка с тази червена рокличка и как не си дава топчицата, сладурка целувки! Heart Eyes
Хайде сега да ви покажа нещо дано ви хареса http://www.zaigravka.com/orakul/
А за това какво ще кажете? вижте какви красоти и колко истина има.http://www.magiata.com/lovestory.html има много може да ги разгледате катоо отидете на "Обратно".
Дано ви хареса, в случай че вече сте ги виждали СОРИ  Hug

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 22:45 от sisi&rosi

# 192
  • Варна
Сладка, сладка Лорииии! Милата как щапурка!! Сети да ти е жива и здрава малката гимнастичка Wink
Ето малко снимки и от нас, а по-официалните от църквата по-после, че не снимах аз, а татко ми с профешънъл апарат Party
http://community.webshots.com/user/bebe_velizara

# 193
Добро утро хайде на кафето  food010 Coffee
Ние се наспахме, сега Роси е на гърнето аз пия кафенце и сърфирам Wink рано-рано. Ще  feeding и после излизаме.

# 194
Честит Рожден Ден на всички дечица празнуващи днес - да са живи и здрави и да радват семейното огнище с прекрасната детска усмивка.
sisi&rosi завиждам ви за хубавото време. Тук е ужасно - вали дъжд и не може да става дума за разходка. Тати бачка до сутринта на РС-то и като си лягаше ме събуди в 08:00. Малката спинка още, а аз си пия кафенцето.
Май денс няма да има разходка или може би слетобяд ако спре да вали. Иначе е меко времето. Не духа вятър.

Илиянка, Зара е много сладка, рокличката й е прекрасна и от снимките си личи че сте си изкарали прекрасно. Чакам с нетърпение снимките от църквата.

Сега остава и да се събудя вече и съм 6 точки. Спи ми се, кафето не действа, ама няма начин. Планираме събота и неделя да разпуснем с тати - мислим да идем към Варна при приятели, или на къмпинг Арапя. Бих взела малката с мен ако ходим във Варна за да се видим с мама Или и малката сладка Зара, но просто няма да е удобно, пък и искам да почина малко. Беба отива на бабин дом за 2 вечери и мисля да си почина пълноценно. Дано времето само да не ни изиграе лоша шега.
Бягам че стана дълго  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт