Отговори
# 240
 Praynig Почивай в мир малко ангелче Луис Даниел  Praynig

Ех, нагледах се на снимки и клипче  Wink Всички юнчета са толкова сладки  Heart Eyes
Браво на ходещата Лорка, всички госпожици са толкова сладки и Зара, и Калина са разкошни. Васко и Марти и те са едни синеоки слададури.
Браво на Калина, завидни мерки. Гале, ама и ти голямо бебе си родила, поздравления.
Баби, много е сладък твоят внук.
Днес в унисон с времето и Ицко ми е страшно крив, може да сте забелязали, че цял ден съм в темата, а не пиша, но на няколко пъти се опитвах и не ставаше. Вече и забравих какво щях да пиша. Още не съм свършила с организацията на детския рожден ден и тези реферати и ми назначиха и научен ръководител и тема за дипломната работа и ще трябва и с това да започвам да се занимавам  Crazy Стига съм се оплаквала!
Лека нощ ви желая!

# 241
Спомням си този ден от преди една година и как прочетох новината...
Почивай в мир детенце!
Тея ако четеш тук - не сме те забравили!

# 242
  • София
И аз скоро си мислех как ли е Тея, Сети ако я чуеш кажи и че не сме я забравили. Спомних си как майка и плетеше на детенце първо шапчица, после блузка, накрая панталонки, в реда на излизане. Гадна работа, дано Господ ги дари с детенце.

Лилу, май и на мен не ми се пишеше, иначе влязох по едно време малко след като се прибрах. То добре, че си тръгнах, че Ивайла за малко да заспи в травмая, после го откара 3 часа сън. По тоя повод заспа преди малко.
От 10 дни спи по 2-3 часа на ден, което е супер, само ще трябва да измисля нещо за рождения ден, така че да успее да поспи преди да дойдем, че иначе ще е страшен киселоч.

# 243
  • София
Май другата конгресменка не е писала, да ви разкажа мъничко: беше много хубаво мероприятие, супер весело с много деца (в един момент на всички им течаха сополки), а пред хотела имаше хубава зелена поляна с люлки, въртележки и подобни и за всички беше приятно. Мъжете правеха цър-пър, мамите се чучнаха на едни масички на бирички и месца.
Вечерта имаше хорца и диджей, въобще останахме много доволни.

В тая връзка май изпуснах да честитя на мами Теди, Илиана и Вера малките рожденици. Да са винаги здрави и щастливи, волно детство и сбъднати мечти. Одеве тамън си написах пожеланията и диването ми изключи компютура.

А миналата година по това време кротко си чаках реда в предродилна зала и си говорех с едни студентчета, които присъстваха на появата на Ивайла.

И понеже мина 00 часът: Честит рожден ден на двете Мелинки, да бъдат сладки като Малинки, само хубави неща да им се случват, да растат щастливи и доволни и винаги обичани. Отивам да целуна моето дете.

# 244
Честит рожден ден на Ивайла !!!

Честит рожден ден на Мелина!!!

Честит рожден ден на Никола !!!

Днес нашия дядо има и той рожден ден,та ви черпим с Бобсъна рано-рано:

# 245
Хайде пак рожденници, супер!

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИВАЙЛА! newsm59

nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на двете МЕЛИНКИ! nbirthday

hbdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИКОЛА! hbday

bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на дядото на БОБСЪНЧО! bdbaloni
Сега подаръците:   party002  Gift happy bd baloni lovekiss

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕЛИНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕЛИНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!

# 247
  • София
Честити Рождени дни на Ивайла, Мелинките и Никола.
Мили деца бъдете най-вече здравички. Много усмивки и празнично настроение ви пожелавам през този ден. Накарайте мама да усмихне днес най-малко 365 пъти, за всеки изминал ден през тази година. Днес тя ще си каже с радост и може би с малко тъга- "Отмина една година от най-щастливия миг в живота ми."

# 248
  • София
Здравейте момичета.
!
Толкова съм щастлива днес, едно ми е хубаво!много е готино да си родител, за 100тен път го казвам!
Такава гордост ме тресе! Нахилила съм се като тиква.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря на всички за чудесните пожелания към моята Мелинка!

Честито и на другите Рожденици
съвпадъка Мелина, Ивайла и Никола!
Бъдете живи издрави деца и все така да сгрявате майчините ни сърца!

bdbaloni

jenap колко си права за радостта и тъгата ,и как вървят заедно!

# 249

Честит рожден на двете Мелини, на Никола и на Ивайла! newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura

Бъдете живи и здрави, радостни в своето детство и много, много обичани деца!

Вчера настроението във форума беше мрачно и на мен не ми се пишеше, и аз нямах настроение. Дано днешният ден бъде по-радостен, всъщност няма как да не бъде с толкова рожденици. Весел ден на всички!

# 250

newsm59  bigdance2 newsm59

Честити Рождени Дни!!!

На сладката Ивайла - Дивайла (много ме кефи това дете),

на двете Мелини - да са красиви и грациозни като балерини

и на Никола - да е строен като топола!

nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 nbirthday

# 251
  • София
Толкова много се вълнувам!На днешния ден точно преди една година и точно по това време се роди моето малко-голямо съкровище!Боже как лети времето,все едно беше вчера!
Да ми е жива и здрава,много щастлива и голяма късметлийка!
Благодаря Ви от сърце,че Ви има и за милите пожелания към Мели!
По този повод приемете моята виртуална почерпка!

# 252
ЧЕСТИТО НА ЮНЧЕТАТА
ИВАЙЛА
МЕЛИНА
МЕЛИНА
НИКОЛА

# 253
Честит рожден ден на Ивайла   bouquet .
Честит рожден ден на Мелинките на Ибаг и Али   bouquet
Честито и на останалите имащи празник днес.
На всички желая много здраве, щастие и късмет   bouquet

# 254
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:

МЕЛИНА И МЕЛИНА

ИВАЙЛА

НИКОЛА

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЦА!!

Общи условия

Активация на акаунт