Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 58 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Привет, момичета!  Hug

Вичи  Hug Гуга  Hug благодаря за Ара Маликян!  bouquet
Сега ме е яд, че отказах на Канти  Hug и Баги  Hug концерта, но догодина, живот и здраве, непременно ще отида!  Praynig
Явно концертът е силно зареждащ с положителни емоции! Peace

Вичи  Hug Цвети  Hug благодаря за превода на песента!  bouquet
До сега четох коментарите в руските форуми и се смях. Joy
Изказват опасения да не би Умут да прояви ревност и да извика певеца на дуел!  Joy
В кръга на шегата, разбира се...
Иначе не се случва често певец да посвети песен на определена жена, освен ако не му е съпруга или любима.
Доколкото в руските форуми коментират, той е гледал „Попитай сърцето“ и е бил възхитен! Песента е написана в ритъма на музиката на Черноморския регион. Така казват. Аз не мога да преценя. Чалга си е.  Mr. Green

Видях един клип  на Туба и Къванч, много ми хареса!  Joy
Да бяха играли убийци, а не любовници!  Joy Повече  им отива!  Joy

Може клипът да е слаган, ако е, извинете. Не съм го гледала или съм забравила.  ooooh!

Хубав ден и успешна нова седмица от мен! Hug

# 691
# 692

Един красив клип с Невал ми напомни, че ще съм много доволна на игрален филм.

Може пък да излезе нещо. Но от дизи се отказвам. Видях днес списък с излъчваните сериали
Скрит текст:
🔥Рейтинг TOTAL за неделю с 29.10 по 04.11.2018:
1. Однажды в Чукурова (8 серия) - 13.87%⬇(-0.28)
2. Ты расскажи, Карадениз (28 серия) - 13.66%⬇(-0.48)
3. Женщина (37 серия) - 12.20%⬇(-0.18)
4. Чукур (40 серия) - 10.40%⬇(-0.62)
5. Мафия не может править миром (113 серия) - 8.81%⬆(+0.35)
6. Переулки (493 серия) - 7.56%⬆(+0.18%)
7. Обещание (57 серия) - 7.51%⬇(-0.17)
8. Воин (52 серия) - 7.42%⬆(+0.62)
9. Гюльпери (8 серия) - 6.61%⬇(-1.19%)
10. Ранняя пташка (18 серия)- 6.04%⬇(-0.89%)
11. Двор (18 серия) - 6.01%⬇(-0.06)
12. Запретный плод (20 серия) - 5.65%⬇(-0.03)
13. Наша история (45 серия) - 5.60%⬇(-0.45)
14. Не отпускай мою руку (15 серия) - 5.48%⬇(-0.38%)
15. Новая невеста (60 серия) - 4.97%⬆(+0.19%)
16. Близнецы Мемо-Джан (2 серия) - 4.85%⬇(-0.75)
17. Любовь и Мави (76 серия) - 4.45%⬇(-0.82%)
18. Стамбульская невеста (60 серия) - 4.35%⬆(+0.16%)
19. Великолепная двойка - 4.30%🆕
20. Моя дочь (7 серия) - 4.20%⬇(-0.35%)
21. Пусть дети не услышат (55 серия) - 3.84%⬆(+0.27)
22. Не плачь, мама (5 серия) - 3.75%⬇(-0.37)
23. Право на престол. Абдул-Хамид (57 серия) - 3.69%⬇(-0.22)
24. Вставай пошли (44 серия) - 3.58%(без изменений)
25. Осада Эль-Кута (21 серия) - 3.30%⬇(-0.06)
26. Один литр слез (5 серия) - 3.22%⬆(+0.34)
27. Маленькие преступления (39 серия) - 3.07%⬆(+0.03)
28. Элита (19 серия) - 2.62%⬆(+0.31)
29. Рыбка Эгейского моря (15 серия) - 2.51%⬇(-0.12)
30. Много лжи (12 серия,ФИНАЛ) - 2.08%⬆(+0.18)
31. Осколки души (4 серия, ФИНАЛ) - 2.07%⬇(-0.41)
31, а колко още чакат в засада!  Joy
Едно прекрасно клипче за Туба и нейните роли, с музика от Пленителката, но не може да се вгражда
https://vk.com/video-121564141_456242770?list=c1303148a8c6013a3f

Ако искате да видите трейлъра на узбекския филм с участието на МЙ, моля...
https://vk.com/video-86691381_456241141?list=504ee7fc66de687b68

Много боен, не е мой тип...
Това беше всичко за днес. Утре нов ден, нов късмет!  Hug

Лека нощ! Hug

# 693
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за всичко  споделено.

"Най-смелото, което може да направите, е въпреки всичко да мислите за себе си. На висок глас!"
Пазете душите и сърцата си от нечистотиите, които понякога могат да се изпречат на пътя Ви.
Подарете им вашата усмивка и им изпратете любов и светлина..Те имат нужда от това, защото си нямат!

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 694
Добро утро! Hug

Линка Hug bouquet Вичи Hug bouquet

Приятен ден на всички! bouquet

# 695
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи, Злати  Hug

Линка  Hug усмихна мe с идеята ти, че няма място за сериал с Туба, гледайки онези 31...  hahaha нима мислиш, че само толкова?  Joy Joy Joy
Това са само първите от тях в седмичната класация... а колко има с по няколко серии, спирани заради задушаващият рейтинг на големите проекти. Кой от тях печели с история, друг - с драма или патриотични настроения и... някои дори и с повече късмет в избор на екип, ден или история...
Та... затова тези дни ми е любопитно да следя точно това - сериали в таблици, инфо за тях и... да добия представа какво гледа турската публика и какво... цялото друго нетно пространство... интересно е  Wink
Нямам нужда да ми промиват мозъка, следвайки разни сериали, а така повърхностно добивам впечатления и съм повече от доволна. Защо... защото виждам, че това, което все пак гледам има смисъл, кара ме да съпреживявам и страдам или се радвам с героите, та... колкото и серии да е щом ми носи емоция - там съм, иначе... нямат шанс за мен, даже и най-рейтинговите... Все пак нещо трябва да ме грабне и накара да го погледна, но... от доста време никой не успял. Сега има два, които са ми леко любопитни, но... все още не съм ги поглеждала  Wink

А тръпката... без нея може да се гледа само кримка например или... някоя фамилна история, пълна с динамика и интриги, иначе... не става.  Peace

Хубав ден на всички!  Peace

# 696
Здравейте, момичета

И днешния ден е прекрасен - слънчев и топъл за този сезон Peace

За сега нямаме новини относно Туба. Но пък Вичи Hug и Злати Hug са ни заредили с прекрасни мисли и снимки
Цвети Hug добре си описала отношението си към масовите турски дизита. И моето е почти такова Peace Не ми се гледат такива, които да се опитват да ми промият мозъка. А агресивните ми идват в повече. Може би бих загледала този по Танго и Кеш, защото трея ми хареса. За разлика от този на "Сблъсък" Peace Но ще видим Laughing

Линка Hug не можах да ти  Hugсподеля впечатленията си от концерта на Ара М.по-рано. Но Вичи Hug и Гуга Hug вече са го направили. Честно казано още ме държи емоцията yes Такъв музикант, такова шоу отдавна не бях гледала- уникално талантище- подскача, ляга на пода, става като през цялото време свири и една грешна нота няма newsm53 Зала 1 на НДК не бях я виждала толкова препълнена от много години  yes Съжалявам, че не се присъедини към групата на Шаро Sunglasses Но той спомена, че при следващия концерт ще застъпи и български песни. Така, че можем да ги чуем заедно Peace
Предлагам ви две негови изпълнения  Peace

Aria de Bach

и

Kashmir на Led Zeppelin

Надин Hug зредена си вече с повече слънце и прекрасни емоции от кратката разходка до комшиите.

Бъдете благодарни за всеки миг от живота си
И лицето ви ще започне да свети като Слънцето.
И всеки, който види това ще стане щастлив и спокоен

Rumi

Тази мисъл много ми хареса Peace И някак си (защо ли Flutter Wink) пред очите ми изпъкна Туба Whistling

Още едно прекрасно стихотворение от Мира Дойчинова за зарждане на следобеда Heart Eyes
Пробуждане

Днес ще се събудя много рано.
Всичките тревоги ще са кратки.
Ще отворя сладкото от мама.
Ще си спомня думите на татко...
Днес ще бързам много, много бавно.
Времето и без това изтича.
Ще деля сърцето си по равно.
Някой има нужда от обичане...
Днес ще си изключа телефона.
Пак ще се изгубя в нова книга.
Няма да съм само миг от спомен.
Имам себе си – това ми стига...
Днес ще съм едно кълбо от нежност.
Само твоя, тук, до теб, сега.
Толкова е тихо, че проглеждам
и остават само важните неща.

Мира Дойчинова

Хубав следобед!

# 697

https://www.youtube.com/watch?v=XMXxY3KGmcs

За всички, на които им липсва нов сериал Laughing
Хубава вечер желая! Peace

# 698

Цвети  Hug какво излиза, че 31 сериала са върха на айсберга!  Joy В действителност има още толкова с по-нисък рейтинг! Леле, не се шегуват комшиите!  Shocked
Явно доста пари се вадят от тази ниша, щом е толкова пълна. Е, нека има... За всеки вкус.  Laughing

Надин  Hug а за който, като мен, няма сериал... сам си го прави!  Joy
Този нов клип се разхожда в ТТ, наистина е хубав.

Канти  Hug благодаря за клипчетата с Ара, много ми харесаха! Наистина велик!  Peace
А изглежда като прошляк... Mr. Green
Този контраст му придава известна пикантност и провокира интереса към него.
Намерил е и той правилната пазарна ниша.  Laughing
Дано и Туба я намери, ако все пак започне нов проект. Време ѝ е.   Crossing Arms

Иначе ще разчитаме на снимки на фенове и преса, но най-вече на Умут, който е публикувал нова снимка с едни красиви и изящни  ръце. Mr. Green

Основната дискусия е, на Туба ли са тези ръце, или не...
Вие как мислите?
Накрая една мисъл, вградена в колаж.  Peace

Надяваме се утре да има хубави новини. Praynig
Лека нощ!  Hug

# 699
Здравейте Hug
Злати HugЦвети HugЛинка HugКанти HugБлагодаря ви. Hug

Канти HugБлагодаря ти за клипчетата на Ара-велик е,дълго време ще ни държи емоцията.

Добро утро, добри хора, добър да е денят ви!
Добро утро с усмивка в Сряда
Днес да си пожелаем успех, повече отколкото ни е спохождал, доброта, която да раздаваме и получаваме, усмивки, здраве и късмет!

Добър да ви е денят bouquetДано от някъде излезе новинка,за филм,каквото и да е.

# 700
Добро утро! Hug

Канти HugЛинка HugНадин HugЦвети Hug,благодаря за споделеното от вчера! Hug

Вичи Hug,за днес! bouquet

За сериалите и рейтингите нищо не ме учудва!Аз си ги следя отдавна и изобщо не ми прави впечатления,че са много и някои на бързо ги спират! Peace

Добре започваме деня с нова снимка! Wink

Желая ви приятен ден ! bouquet

# 701
Здравейте! Hug
Скрит текст:
Добро утро! Hug

Канти HugЛинка HugНадин HugЦвети Hug,благодаря за споделеното от вчера! Hug

Вичи Hug,за днес! bouquet

За сериалите и рейтингите нищо не ме учудва!Аз си ги следя отдавна и изобщо не ми прави впечатления,че са много и някои на бързо ги спират! Peace
Добре започваме деня с нова снимка! Wink

Желая ви приятен ден ! bouquet
Злати  Hug благодаря за новата снимка!  Hug
Ето какъв текст я придружава!
Цитат
Туба Бюйюкюстюн и её возлюбленный Умут Эвирген были замечены в ТРЦ Зорлу. Влюбленные пообедали и встретились со своими с друзьями.
Умит сказал журналистам, что у них все прекрасно и они счастливы.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Хубаво е, че вече Умут отговаряна папараците, окопити се.  Mr. Green Иначе оставяше Туба да се оправя сама.  Laughing
Все пак веднага я отрязаха. Туркините не го харесват и не го искат за любимката им. Ама кой ги пита!  Joy

Цитат
https://twitter.com/YaseminOzbudunM/status/1060079563..
Ясемин Озбудун информирует в ТТ:

Tuba Büyüküstün'ün, her biri alanında başarılı işlere imza atmış 13 özel sanatçıdan biri olarak fotoğrafları, röportajı ve çizdiği resimler ile konuğu olduğu L'Officiel Türkiye'nin Kasım sayısı raflarda! @tubabustun @lofficieltr #TubaBüyüküstün #LOfficielTürkiye

Туба Бюйюкюстюн в качестве одного из тринадцати деятелей искусства, успешных в разных областях, в ноябрьском номере журнала L'Officiel с интервью, фото и картинами. Номер журнала на всех книжных полках!
Успешна ни е, въпреки, че не иска да ни зарадва с нов проект. Cry

Хареса ми, и понеже е сряда, начин да ви пожелая успешна сряда!  Hug

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 12:13 от Lina_4

# 702

Привет, привет! Hug Hug
За разлика от туркините, аз си го искам Умут до Туба, дори когато са облечени като от клошарската колекция на Версаче, виждам общото Wink Няма да им се обяснявам на туркините и не харесващите го, всеки си има правото за оценка Grinning
Рейтинги и класации за сериалите не ме вълнуват, вълнува ме дали на мен ми харесва или не. Дали ще спират сериал, също не го изживявам. Сигурно защото не "живея" в тях  Laughing Даже в повечето случай сама си ги спирам по никое време, омръзват ми.
Днес имам да наваксвам с новите епизоди на няколко сериала. Вече отпочинала от пътуването съм "Ранобудна птичка", после ще похапна от "Забранената ябълка" и ще хвърля едно око на турските "Танго и Кеш" За начало ми стига, че и двамата главни в него актьори ми харесват Grinning

Линка, приемам, че ръцете от снимката на Умут са на Туба. Има характерни издължени нокти и почти няма нужда от маникюр с дълги нокти. Баги имаше хубави колажи с ръце, може да ги покаже отново Peace

Хубав ден желая на всички! Peace

# 703
Привет! Hug

Линка Hug Надин Hug

Отразени и в пресата....
http://www.ayakligazete.com/olumsuz-bir-sey-yok/
Цитат
Туба и Умут...Стамбул ТЦ Zorlu.

НИЧЕГО НЕГАТИВНОГО НЕТ!
Туба Буйукустун и её возлюбленный Умут Эвирген были замечены при выходе из торгового центра Zorlu.
Также на прошлой неделе, пара встретилась со своими друзьями в ресторане, и при выходе попали в объективы камер. “На этот раз, пожалуйста, не пишите о угрюмых лицах, как в прошлий раз" ответил знаменитый ресторатор. Когда вдруг вспыхнула вспышка, так получилось. Никакого негатива нет. К счастью, всё в порядке и мы очень счастливы.
https://vk.com/clubtuba507

# 704

Цитат
#TubaBüyüküstün İlham Veren Kadın Sanatçılar 7-18 Kasım 2018 Nişantaşı Tunaman otoparkı
7 -18 ноября
Женщины-деятели искусства, дарящие вдохновение
Нишанташи, парковка Tunaman otoparkı
https://vk.com/eatb_haber

Туба е наистина от жените, даряващи вдъхновение!  Peace
Надин  Hug признавам си, че и аз харесвам Умут. Не знам причината, понякога харесваш някого, но не знаеш защо.  Laughing

ПП Надявам се, някой ще напише няколко реда, че да ви пожелая лека нощ.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт