Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 58 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 75

Цитат
🆕Ранини ответила фанам, на вопрос об участии Тубиш в сериале "Жестокий Стамбул":
✔Возможно предложили. Я не слышала.

Злати  Hug благодаря за поста!  Hug
Искаше ми се да коментирам това.
Ако  не е вярно за предложението,  Бирсен досега да е излязла с изявление Mr. Green, (обича да опровергава Mr. Green), а тя мълчи...
Ще видим какво ще стане ... Wink

А Бендис продължава да се рекламира, чрез Елмер.  Mr. Green Сигурно ЛА е добър пазар.  Mr. Green

Мама Хандан е харесала снимката на Туба

И накрая два красиви колажа от Т. Гончаренко

Лека нощ! Hug

# 76
Здравейте Hug Hug
Злати HugЛинка Hug Цвети Hug Благодаря ви момичета bouquet

Пожелавам ви една чудесна сряда с хубави емоции и слънчево настроение!
                  Бъдете позитивно настроени и не забравяйте, че хубавото зависи само от вас!

Цитат
Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн (новости)

https://www.gazetemag.com/tuba-buyukustune-hangi-dizi..
Сегодня в прессе
Из какого сериала пришло предложение Тубе Бюйюкюстюн?

Успешная актриса туба Бюйюкюстюн после съемок в сериале "Смелый и Красивая" сделала перерыв на экране, её новый проект ожидается с интересом. Утверждается, что актрисе было выдвинуто предложение, связанное с сериалом Zalim İstanbul, сценарий к которому пишут успешные сценаристки Карадая и КПА Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат, производство сериала - студии Ай япым

В честь показа нашего сериала в Болгарии , поменяли обложку группы !!
Cesur ve Güzel//TuKi

Благодаря ви момичета. newsm10 newsm10

Цитат
Надпись на рисунке: Туба/дерево, состоящее из самых часто повторяющихся сообщений поклонников и цветов флагов стран Латинской Америки.
Надписи на дереве: жизнь, красивая, любовь, дочери, восхищаться, объятия, образ, пожелание, знать, великая женщина, счастье, сериалы, день рождения, актриса, поцелуи, дорогая, мировая, работа, самая лучшая, всегда.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 77
  • Русе
Здравейте!  Hug

Вичи  Hug благодарих на колежките на място за жеста, който правят и обещах да им подадем инфо как вървят нещата, като тръгне ДК по БТВ  Simple Smile

Тези дни съм малко претоварена от новини и емоции около дизисвета,  Wink нещо, което ми се случва за сефте, ама... с трима любимци в момента и с нови сериали и все още гризящото ме любопитство какво са намислили в АСК след като им видях промото...  ooooh! не е лесно никак...  #Crazy

А сега да бягам, че... не са само сериалите... трябва и да се работи  Wink

Хубав ден на всички!  Peace

# 78

Elif & Omer -Me enamore de ti-

Привет, привет! Hug Hug
Долитам отново в темата с удоволствие Grinning След второто море, по цвят съм докарала тен като на Туба, но по акъл си оставам Голяма Бяла Птица и благодаря на ятото за всичко, което сте сложили тук!  Hug
Дай Боже, желанието ни да видим Тубушка в нов сериал се сбъдне Praynig Не остана до 2019 Wink

Движения и музика за релакс- само една минутка Heart Eyes

Хубав ден на всички желая! Hug Peace

# 79
Добро утро! Hug

Линка Hug,благодаря за втората част от експозето за Туба! bouquet bouquet

Вичи Hug,за началото на деня! newsm10

Благодаря за красивия колаж на руските дружки! bouquet bouquet bouquet

Цвети Hug,аз съм с повече следене за инфо за сериали,които гледам и пиша в темите им! WinkВ някои се налага,тъй като момичетата са заети  с бг. превода на Ранна птичка и нямат време да търсят! Peace

Надин Hug,добре завърнала се в ятото! Hug Сега ще видя клипчетата!

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 80
Добро утро!  Hug

Посрещаме Надин  Hug с нова снимка на ТМТ!
Красавици!  Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BnVdNQbAL_W/?taken-by=tubabustun.official
Цитат
tubabustun.officialGunaydin☀️ Един мой приятел е публикувал съобщение, те растат, са с тях колкото е възможно повече, отиват на училище, са с тях, прекарват време заедно. Един ден идва, те растат, те не искат да отидете с тях вече, аз седя в училище в близост до училище, очаквам да видя дали те се нуждаят от мен. В непосредствена близост до училища, те са начинаещи, най-ценното на бъдещата майка, баща, баба, баба, Пожелавам ви една добра година, но guzelliker да gelsin..🤗 баби и дядовци .. # е eğitimherçocuğunhakk
превод  google
Благодаря за споделеното Вичи  Hug Цвети  Hug Злати  Hug!  bouquet
Очаквам да кажете дали ви харесва предложеното за Уикипедия. Не, че ще бъде това. Надявам се Дива  Hug да го дооправи.  Laughing

Статия в мексиканската преса за началото на КРА в Мексико. Не зная какво пишат, но дано е истина, а не глупостите, които БТВ измисли за Туба!  Crossing Arms

Хубав ден ви желая!  Hug

# 81
Привет! Hug

Линка Hug,отново си ни донесла нова снимка на нашите красавици! Laughing Heart Eyes
Хареса ми написаното за Туба! bouquet

с превод на руски ез.

лайкове от Умут и колеги.....

коментар от Умут...

....и Гюлнем...

Приятен следобед! bouquet

=================================
Като няма пост,редактирам.... Wink

още в пресата....

http://www.ayakligazete.com/tuba-buyukustunden-mesaj-var/
Цитат
Начался 2018 - 2019 учебный год. Туба Бюйюкюстюн поделилась в своем аккаунте в Инстаграм, пожелав ученикам и их семьям хорошего учебного года.
Она поделилась со своими читателями сообщением, которое ей отправил товарищ, поставив в посте ее фото вместе с дочерьми.
"Мой друг сбросил сообщение: "Они быстро вырастают. Ходите в школу, будьте рядом, проводите вместе время. Придет день, они вырастут. Не захотят уже, чтобы вы шли вместе с ними в школу. Я сел в кафе рядом со школой. Жду, вдруг во мне возникнет потребность". Скоро начало учебного года, мамы, папы, бабушки, дедушки, ждущие своих самых дорогих, пусть придут. Я желаю всем прекрасного учебного года. Образование - право каждого ребенка".
https://vk.com/eatb_haber

---------------------------------------

Цитат
🆕На 55 национальном конкурсе #UlusalYarışma в составе жюри звезды нашего кино: режиссер #DuyguSağıroğlu; актриса #FatmaGirik; писатель #MurathanMungan; современный художник #GülsünKaramustafa;
и писатель кино #UğurVardan
А также те, кто в прошлом голу получил награды на нашем фестивале - режиссер #OnurSaylak
и актриса #HazarErgüçlü
https://vk.com/club143398602

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 15:38 от Zlatina3

# 82
Здравейте Hug
Злати :hugЛинка HugЦвети HugБлагодаря ви. bouquet
Надин HugДобре се завърнала.

Исмаил Филиз.

Ръст 195, 38 год.
Гледала съм го в Езел-игра младия Езел.

"Предателството трае минута. Минутата, в която разбираш, че не на всеки е дадено да носи душа. Една дума разлика, която те превръща в нечие безразличие. Времето, в което изпълваш доволството на егото си до пръсване. Но ти вече си без значение за някого. Може да се аплодираш сам."

Приятен следобед,дами bouquet bouquet

# 83
Привет, момичета

3 дни бях в принудителна почивка от нета Sick Скапа се рутера и днес дойдоха и го смениха. А и доста ангажименти на различни фронтове ми изскочиха. Но за сега съм на линия Peace

През изминалите дни  Туба е станала доста по-активна в соц.медии  Peace Споделила е нова прекрасна нейна снимка, отговорила е на няколко пъти на запитвания на фенове. Появила се е и нова  снимка с фен Peace A днес "черешката на тортата" е снимката на мама Туба с двете първокласнички  newsm68

Но най- ме зарадва "размърдването" на информацията относно нов проект през януари 2019 г. thumbsup
Злати  Hug със сигурност проекта е за 2019г, даже вече и го написаха  Wink
Ние си знаем, Туба де... няма да е за първи път  Peace

Цитат
✔ Продюсерская компания Ay Yapım планирует снять сериал о девушке,которая попадает в мир моды благодаря лжи и становится успешной в этом бизнесе.
Проект запланирован на 2019 год.
Главную роль предложили известной актрисе Туба Буйукюстун.

И тук е момента да ви благодаря за всичко, което сте споделили относно Туба през изминалите дни
Линка  bouquet, Вичи  bouquet, Злати  bouquet, Цвети  bouquet

Линка Hug отзовала си се на поканата на Дива Hug за съдействие за актуализиране на информацията относно момичето ни в Уикито. Доста време изисква събирането и сглобяването на информацията от различните източници. А и трябва да са точно написани нещата. Според мен на този етап няма какво да се допълни относно наградите й и проектите, в които е участвала до момента. И наистина надали наградите получени в Турция биха представлявали интерес за читателите в  Уикито yes  

Надин Hug добре си се завърнала от 2-то море. Надявам се си заредена с положителни емоции и много слънце

Нещо красиво сътворено с ръцете Peace

Мечтаеш да срещнеш истинската си любов?! Погледни в огледалото! Това е първата ти истинска любов. Как би могъл да привлечеш към себе си отражение на една истинска любов, ако истински не обичаш себе си? Физическата реалност не е нищо повече от едно отражение на енергията и вибрациите, които излъчвате.

Хубава вечер! love001

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 21:22 от kanti

# 84
Здравейте Hug
Канти HugБлагодаря ти за поредния красив колаж. newsm10

Честит празник,дами Съединението прави силата, силата прави независимостта.

Старото време никога не се връща и аз предполагам, че това е добре. Това, което се връща, е новата сутрин всеки ден през годината, заредена с нови възможности. И това е още по-добре!
"Слънцето е изгряло за вас, също звездите изпъкват една след друга за вас. Цветята пръскат аромат за вас. Какво повече искате? Сегашното човечество трябва да изяви благодарност, не за големите работи, а за тези малките – че лъчите ви галят, че вятърът лъха прохлада и пр. Защо не благодарим за това?"

Учителят Петър Дънов

"Никога не бива да се чувстваш виновен, че отстраняваш отровни хора от живота си. Няма значение дали това е роднина, романтичен интерес, работодател, приятел от детинство или нов познат - не бива да правиш място за хора, които ще ти причиняват болка, или ще те карат да се чувстваш дребен и незначителен.
Едно е, ако човек осъзнава своето поведение и прави усилие да се промени. Но, ако човек не зачита чувствата ти, пренебрегва границите ти и продължава да те третира по зловреден начин, трябва да си върви."
Спокоен празничен ден,дами bouquet

# 85
                         Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник на всички българи! bg

Канти Hug,както винаги,чудесен колаж на ТМТ! Heart Eyes bouquet

Вичи Hug,благодаря за кафенцето и цитатите за деня! bouquet

от ИГ на Туба....харесала е нещо загадъчно на Мерве Хасман... Thinking

mervehasmansalvatori_video_1536175573154.mp4
https://vk.com/tuba_murat?z=video219765202_456240078%2F51997ee1f … pl_wall_-68586478

Желая ви приятен празничен ден! bouquet

# 86
  • Русе
Добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  Hug

Вичи, Злати  Hug

Надин, Канти  Hug радвам се отново да ви видя насам  Peace

Линка  Hug голяма работа се хвана да свършиш, но... това се казва истински фен - важно е хората и у нас да знаят повече за Туба, а не само това, което някой набързо е нахвърлил.  Peace

Хубав ден на всички!  Peace

# 87

Честит празник! Peace

Хубав ден на всички желая! Hug

Kenan İmirzalıoğlu Tuba Büyüküstün

# 88
Здравейте! Hug

Благодаря за постовете и поздравите!  Hug
Честит празник! Hug

Вичи  Hug обичам позитивното начало на деня, което ни слагаш! Heart Eyes
Дори да съм без настроение, то ме зарежда! Благодаря!  Hug
Канти  Hugтвоите колажи са хит в нета!  Heart Eyes
Радвам се, че се обади, че ми липсваше!  Heart Eyes
Цвети  Hug хванах се малко не готова за това, но след като съм на хорото, ще се опитам да не го претупвам!  Laughing Надявам се да не съжелявам за начинанието, и все пак, нищо не се знае!  Mr. Green
Надин  Hug на теб се надявам да се увеличи музиката в темата, съвсем сме я занемарили...
Злати  Hug ще разчитам на теб, когато нещо ми се опре.  Praynig
Как беше името на актьора - дядо Джамал, дядото на Аси? newsm78

Тези дни пътувам, но винаги като имам комп и възможност, ще съм тук!  Laughing
Весел празник!  Hug

# 89
Привет! Hug

Цвети Hug Надин Hug Линка Hug
Цитат
Как беше името на актьора - дядо Джамал, дядото на Аси? newsm78
Линка-Тунджел Куртиз

Цитат
Шахмарани Сюхан
Вдохнула жизнь в красавицу Сюхан Корлудаг, из сериала "Джесур и Красавица", Туба Бюйюкюстюн, которая всегда придерживается исключительно женственного стиля. Именно поэтому ювелирным изделиям будет уделено большее внимание, что несомненно очень круто...
Во второй серии мы увидели украшение сплетенное из множества небольших колец, в итоге выливающееся в подобие Шахмаран (восточный, мифический персонаж). Украшение принадлежит марке Bendis, имя модели Ceku, приобрести можно за 140 тур.лир.

Цитат
#CesurveGüzelHaber архив 2017
✔Турецкий сайт" VITRIN HABER" : Мода и стиль в сериалах.

Вечерний сериал - что это? Это самая популярная тема, в наши дни. Каждый вечер, за просмотром множества сериалов , мы вдохновляемся ими. Дизайнеры одежды, в сериалах, в самом деле, являются креативными законодателями моды в Турции. Ежедневно, телевизионные и интернет сериалы, через актеров, посредством различных стилей, создают определенный стиль, для героев сериала.
Одновременно, наслаждаясь просмотром сериала, мы в то же время, выбираем бренд одежды, аксессуаров, знакомимся с новыми трендами, на каждыйсезон. И сразу же, стараемся отыскать в интернете.
Например, стиль Тубы Бюйюкюстюн, в сериале "Джесур и Красавица" очень популярен, среди ее поклонников. "Туба & стиль Сюхан" - самая разыскиваемая в интернете информация. Это модное веяние уже назвали как " Suhan*s style".
материал: Cesur ve Güzel//TuKi

Цитат
✨Актриса и ресторатор Эсра Аккая, сегодня поделилась в инстаграм фото с сериала #20минут
Подписала: Какое удовольствие, вместе работать с #TubaBüyüküstün👌😚

Приятен следобед! bouquet

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 14:21 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт