ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #9 [254] |

• 42 345
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia, Bulgaria
страхотна беше до обяд ... послееее... се върна към себе си Joy очаквано Smiling ImpJoyJoy
и една шапка да й бяха разрешили..... JoyJoy

че какво й е? Роклята е много хубава, за разлика от роклите, които съм виждала у други техни звезди. Joy

Нали има цветя в косите,що сега пък и шапка бе Flushed Nerd
И на мен много ми харесва.

# 541
  • дали?
за Баш е баш.... другото е завист Smiling ImpJoyJoy

# 542
Хубава е Бенсу Smiley

Ббаш един за друг, а Smile

Казват, че Пончика се е прибрал Hushed
https://pp.userapi.com/c849228/v849228897/86aeb/CUDQBjr19Yc.jpg
Хубав напръстник има Joy

Тези сладурки дали сватбарки Satisfied
от следобед са весели
https://pp.userapi.com/c850020/v850020270/93207/6VJKMXVyGAw.jpg

# 543
  • Sofia, Bulgaria
Хубава е Бенсу Smiley

Ббаш един за друг, а Smile

Казват, че Пончика се е прибрал Hushed
https://pp.userapi.com/c849228/v849228897/86aeb/CUDQBjr19Yc.jpg
Хубав напръстник има Joy

Тези сладурки дали сватбарки Satisfied
от следобед са весели
https://pp.userapi.com/c850020/v850020270/93207/6VJKMXVyGAw.jpg

Лу,тези сладурки са от една друга сватба Sunglasses
Тази на онова дребното гномче,Буура Гюлсой Imp миналата седмица Sunglasses

https://www.facebook.com/FanTurkiyeFRZ/photos/a.1633935243532150/2160834644175538/?type=3&theater

https://twitter.com/TurkeyCelebs/status/1046106538740469760 Microphone

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 21:50 от Iskra Pandova

# 544
# 545
Joy Joy  Сладуур Smile

Искре Kissing Heart дребното гномче... Sweat Smile  Joy  наистина си влязла мноо навътре Stuck Out Tongue

Yum

Хубава неделя Simple Smile

# 546
Хаааааааай Stuck Out Tongue Winking Eye

Значиии, според турските жълтури от Нетфликс не са харесали сцени от първите 5 епизода, заснети от Джан Евренол и затова са потърсили други режисьори за другите серии. Някои сцени, които били готови са отпаднали и са заснети отново от Умут Арал и Гьоненч Уянък. Та затова премиерата не се е състояла през септември.
Колко е вярно, не знам. Stuck Out Tongue Winking Eye ама според жълтурите Чачо е много тъжен за това стечение на обстоятелствата. Joy

Продуцентът на АФК е казал в интервю, че невинаги това, което се вижда на екрана е същото и зад кадър и в реала. Joy Та той казал, че Късокракая и Чачо не се долюбвали много по време на снимките. После (3 години след края на сериала Joy) станали приятели, но по време на сериала нещата не били така розови... Trollface  Това изказване е по повод някакъв друг негов сериал и дава пример с тях. Joy

Ама що тези неща не се казват навреме се чудя? След 5-6 години може някой да каже истината и за отношенията на Чачо с Дългокракая ..  ще видим. Trollface

# 547
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Party

Бенсу е много хубава като булка Heart Eyes, официалната рокля малко тежка, но ме изненада... Мислех, че ще е в друг стил. Пожелавам й да е много щастлива!

Ти да видиш... Чачо и Хазал не се били харесвали много, докато се снимали заедно Flushed Този Аксой направо разби сърцата на много фенове с откровенията си...

# 548
  • дали?
ти да видиш...... JoyJoyJoyJoy и що дебелееха заедно, слабееха заедно ..... и разбиваха представите за симетрия?? Rolling EyesRolling EyesJoyJoyJoy

Ама що тези неща не се казват навреме се чудя? След 5-6 години може някой да каже истината и за отношенията на Чачо с Дългокракая ..  ще видим. Trollface
внимавай кво си пожелаваш.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 549
ама той лъжел бе. Joy така разправя баш фемирката в контакта Joy наизвадиха снимки от сета .. страшна работа. Joy
Май повечето хора не проумяват, че тези хора произвеждат измислена реалност и печелят пари. Могат да накарат феновете да повярват във всичко, стига това да им донесе пари, парииииии  Joy

Ич не ми дреме какво си пожелавам. Joy аз искам да гледам само този, без разни късокраки и дългокраки притурки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 550
  • дали?
ама той лъжел бе. Joy така разправя баш фемирката в контакта Joy наизвадиха снимки от сета .. страшна работа. Joy
Май повечето хора не проумяват, че тези хора произвеждат измислена реалност и печелят пари. Могат да накарат феновете да повярват във всичко, стига това да им донесе пари, парииииии  Joy
лъжел, нали? мръсник.... ще изопачава фактите.... JoyJoyJoy

чакай да го занеса в др тема Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes може и за тапет да си го сложа JoyJoyJoyJoy

# 551
  • Sofia, Bulgaria
лъжел, нали? мръсник.... ще изопачава фактите.... JoyJoyJoy

чакай да го занеса в др тема Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes може и за тапет да си го сложа JoyJoyJoyJoy

Joy Joy Joy

# 552
  • Яко в Матрицата...
Дали Аксой лъже или не, е отделна тема. На мен ми е по-интересно защо е толкова откровен? Че и имена цитира, проект и т.н. Той е наясно каква фенска маса има точно този сериал и точно тази двойка. Наясно е какви легенди се носят из пространството от много години... Аз по принцип съм си мнителна, но за мен това не е случайно. Има нещо гнило тук Laughing Нейсе, скоро ще се разбере Hands V

# 553
  • дали?
Дали Аксой лъже или не, е отделна тема. На мен ми е по-интересно защо е толкова откровен? Че и имена цитира, проект и т.н. Той е наясно каква фенска маса има точно този сериал и точно тази двойка. Наясно е какви легенди се носят из пространството от много години... Аз по принцип съм си мнителна, но за мен това не е случайно. Има нещо гнило тук Laughing Нейсе, скоро ще се разбере Hands V
може Чаатай да го е накарал .... казвам ти дъще... сещай се за Серенай JoyJoy
той така карал разни хора да правят разни неща Smiling ImpSmiling Imp

# 554
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
може Чаатай да го е накарал .... казвам ти дъще... сещай се за Серенай JoyJoy
той така карал разни хора да правят разни неща Smiling ImpSmiling Imp
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт