ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #9 [254] |

• 42 334
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Дали Аксой лъже или не, е отделна тема. На мен ми е по-интересно защо е толкова откровен? Че и имена цитира, проект и т.н. Той е наясно каква фенска маса има точно този сериал и точно тази двойка. Наясно е какви легенди се носят из пространството от много години... Аз по принцип съм си мнителна, но за мен това не е случайно. Има нещо гнило тук Laughing Нейсе, скоро ще се разбере Hands V
Ренка, ето по какъв повод го казва. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
“Yasak Elma”nın setinde tacizle suçlanan Talat Bulut’a haksızlık mı yaptık?
Ortada bir iddia vardı, savcı bunu ciddiye alınacak bir iddia olarak görmedi. Hakim de mahkemede savcının doğru karar verdiğini söyledi... Tabii ortaya böyle bir iddia atılmışsa, bunun soruşturulması, basının da bunun üzerine gitmesi çok normal, dizideki diğer oyuncuların “Eğer doğruysa, bu iddiayı ortaya atanın arkasında duruyoruz” demeleri de doğru.

Dizinin kadın oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece, Talat Bulut hakkında demeç verdi. Bulut da “Bu söylediklerinin hesabını verecekler” diye açıklama yapıyor. Sette sular durulmadı mı?
Pek çok başarılı işin kamera arkasında oyuncular birbirlerinden haz etmez. “Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncuları Hazal (Kaya) ve Çağatay (Ulusoy) birbirlerine bayılmazlardı. Daha sonra çok iyi arkadaş oldular ama dizi bittikten 3 yıl sonra... Dizi çekilirken öyle değillerdi ve ben bunu dert etmedim.

мен Ич не ме вълнува какво плямпа този Аксой и какво е било преди 100 години... Joy
Стана ми интересно обаче дали е вярно това за новия сериал и Нетфликс. Ако е вярно, значи наистина американците държат нещата под контрол, което много ме радва, Joy

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 14:07 от Ани (AHИ)

# 556
  • дали?
Ако е вярно, значи наистина американците държат нещата под контрол, което много ме радва, Joy
той и Евренол те радваше, ама баш него не Аресаха JoyJoyJoy
дано намерят още кусури и стартират 2019 Stuck Out Tongue Winking Eye

People DancersPeople DancersPeople DancersPeople Dancers

# 557
Когато ще да излезе Joy аз зор нямам. Joy
Дано повече не снима за Клунито и това плямпало викам аз. Ич в Турция да не снима повече. Joy аз каквото съм му пожелала е станало .. а дано и това стане. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
  • дали?
ай да не си прескачаме сянката Smiling Imp
ще снима в Т-я та пушек ще вдига JoyJoyJoyJoy
с коне, с каракуди.... шарани, бонбони..... пълна програма JoyJoyJoy

и аз не бързам Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 559
ай да не си прескачаме сянката Smiling Imp
ще снима в Т-я та пушек ще вдига JoyJoyJoyJoy
с коне, с каракуди.... шарани, бонбони..... пълна програма JoyJoyJoy

и аз не бързам Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

JoyJoy ми нИ ЩЪ да снима в Турция бе.. трябва да вдигне нивото .. млад е още, сега му е времето... Joy да не си изпуска шанса. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 560
казвам ти дъще... сещай се за Серенай JoyJoy
   Joy Joy Joy Joy 
Горките хазчаг фенки... те и така нямат пост без да споменат Серенай Stuck Out Tongue Winking Eye

За парите -  какво друго да ги интересува, Laughing и Керем и Аксой и БАД ли, МАД ли Stuck Out Tongue Winking Eye беше общото им студио Joy Joy

А Джан Евренол и Чачо, дето е в депресия заради хвърлените 5 серии Joy, ги чакам да си накривят кАпите с надпис "Нетфликс" Joy Joy

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 14:59 от Анонимен

# 561
  • дали?
А Джан Евренол и Чачо, дето е в депресия заради хвърлените 5 серии Joy, ги чакам да си накривят кАпите с надпис "Нетфликс" Joy Joy
JoyJoyJoyJoy

казвам ти дъще... сещай се за Серенай JoyJoy
  Joy Joy Joy Joy  
Горките хазчаг фенки... те и така нямат пост без да споменат Серенай Stuck Out Tongue Winking Eye
нали?  няма ден без да я мислят Smiling Imp
па днес тихи, тихи Smiling ImpSmiling ImpJoy

# 562
  • Яко в Матрицата...
Ани, прочетох аз по какъв повод го е казал, но не разбирам защо е разбил илюзиите на фенската маса... Можеше да не споменава имена Wink Иначе интервюто е интересно.

# 563
  • Sofia, Bulgaria
  Какво ли казва Джан Thinking Rolling Eyes

https://twitter.com/ahsngmc/status/1046381764359450624

Дори не знам дали е днешно интервюто  Flushed

# 564
Нищо интересно не казва Евренол. Логиката на практиката с няколкото режисьори била, че докато единият монтира заснетите епизоди, следващия снима. После докато той монтира, другия снима и т.н. И казва, че извън Турция се работи по този начин.
Скрит текст:
Може би знаете, че два турски сериала са номинирани за международното Еми (или за Сеул са два, а за Еми е един, не помня), както миналата година имаше номиниран техен сериал и даже спечели. Но важно е да се уточни, че са номинирани в категория теленовела. . Има категория Драматичен сериал, с която е номиниран испанския сериал на Нетфликс La casa de papel и някои други, които явно също са различни от турските. В категория Теленовела са номинирани латиноамерикански и турски сериали. Та на някой у комшиите все пак му е светнала лампичката Trollface и е писал, че е крайно време да излязат от едната категория и да отидат в другата. Joy

Някой, ако намери цялото интервю с продуцента, моля да ми даде линк. Stuck Out Tongue Winking Eye Че като чета .. извади самочувствие JoyJoyJoy

ПП намерих интервюто. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 18:13 от Ани (AHИ)

# 565
  • дали?
YumYum
кой продуцент търсим Rolling Eyes
абе колко Еми-та има Rolling Eyes
зимният кат нали скоро спечели Еми за трети път? тия що сега ги номинират? Rolling Eyes

# 566
YumYum
кой продуцент търсим Rolling Eyes
абе колко Еми-та има Rolling Eyes
зимният кат нали скоро спечели Еми за трети път? тия що сега ги номинират? Rolling Eyes

Ми зимният кат е друга класа бе. Heart Eyes Той си печели (не той, ами сериала) оригиналните Еми. А това е интернационално Еми. За другите неамериканските сериали и теленовели.
Търсехме онзи дето разби илюзиите на фемирите, ама аз си го намерих. Joy

# 567
  • дали?
Ми зимният кат е друга класа бе. Heart Eyes Той си печели (не той, ами сериала) оригиналните Еми. А това е интернационално Еми. За другите неамериканските сериали и теленовели.
доведи го да го почерпя JoyJoyJoy
ахааа.... Grinning тамам..... това Еми е кат да си купиш Армани, ама ... Емпорио JoyJoy

# 568
доведи го да го почерпя JoyJoyJoy
ахааа.... Grinning тамам..... това Еми е кат да си купиш Армани, ама ... Емпорио JoyJoy

а, нещо такова е Joy
Ей го продуцента Joy Какво ще го черпиш? Joy

# 569
  • дали?
лютеница JoyJoyJoy
слагам си линка в отметки най-отгоре Joy

Общи условия

Активация на акаунт