ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #9 [254] |

• 42 299
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
Хайде, хаирлия! Flowers Four Leaf Clover

и Чачо с кервана Joy Joy

Nature ZapNature Zap
Вагончетата станаха камили Joy

# 601
# 602

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 17:37 от Venetat

# 603
  • дали?
 JoyJoyJoyJoy

https://twitter.com/lucha792/status/1046777284995235841

Нетфликс чакали да дойде РД на Късата, нищо, че не подозират за съществуването й  JoyJoyJoyLaughingLaughing

стана й бро.....  JoyJoyJoyJoy   https://twitter.com/HazalKaya110/status/1046783222657486849

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 18:34 от джадЪ

# 604
# 605
качеството на видеото не  е хубаво, ама засега не намирам друго. Joy

Доволна съм аз. За вас не знам. Любимия ми Чачо да снима фентъзи и то за Нетфликс. Heart Eyes
Къси, дълги и всички останали да му дишат праха Stuck Out Tongue Winking Eye

# 606
  • Sofia, Bulgaria
качеството на видеото не  е хубаво, ама засега не намирам друго. Joy

Доволна съм аз. За вас не знам. Любимия ми Чачо да снима фентъзи и то за Нетфликс. Heart Eyes
Къси, дълги и всички останали да му дишат праха Stuck Out Tongue Winking Eye

Във възторг съм от снимките Heart Eyes Убдена съм,че и сериалът няма да ме разочарова Hands V

# 607
Привет, прекрасни Hug Hug Hug Hug

Едно голямо ОХААААА!  и от мен за тийзъра на Хакан Мухафъза newsm09 newsm09

Не разбирам много от правене на козе сирене, демек от режисьорска работа и тем подобни по сериалите, че в подфорума Романтични сериали  всички са компетентни по този въпрос, но от тийзъра от всякъде лъха на качество и изпипаност. И направо ти крещи в лицето: Очаквай с нетърпение сериала и после го гледай!
Сега разбирам Ани, Hug Heart Eyes която толкова пъти повтаряше някои работи за начина на работа на Нетфликс..

А Чачко е един път. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И имам чувството, че вече е с километри напред пред колегите си от сектора.

Аллахъм, нека и любимците на другите хора да имат късмета да участват в такъв проект. Моля те, Аллахъм, нека и другият ми любимец да има същият късмет Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Хайде Хаканджъм да сложим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Нямам търпение да почна да превеждам сериала Peace Peace Peace

Джан Евренол напсува цветната медия hahaha hahaha hahaha

Хади останете си със здраве!

# 608
От Джан Евренол Stuck Out Tongue Winking Eye

леко псува писачите на жълти новини и благодари на всички, които имат заслуги за сериала.

чакай да сложим пак тези снимки Heart Eyes

Лилиии Heart Eyes и ти си сложила за Евренол, ама нЕма да го махам Joy Нека и другият ти любимец работи с Нетфликс или някои други като тях. Нека, некаааа! Heart Eyes

# 609
  • дали?
Не разбирам много от правене на козе сирене
JoyJoyJoyJoyJoy

# 610
Лили........Hug Ох бе...........нека.......Heart
Ей тва ....най-любимото ми .........за сега .............нека е за теб......:heart
:

# 611
Eто го тийзъра и от официалния канал на Нетфликс в тубето. Пише, че е HD, ма не е Joy

Надявам се, че прическата на Чаатай няма да стане отново модерна. Не съм готов за това. JoyJoyJoyJoy

# 612
  • дали?
Надявам се, че прическата на Чаатай няма да стане отново модерна. Не съм готов за това. JoyJoyJoyJoy
JoyJoyJoyJoy

колко по-HD го сакаш бе? 1280х720 е Sunglasses Rolling Eyes

# 613
JoyJoyJoyJoy

колко по-HD го сакаш бе? 1280х720 е Sunglasses Rolling Eyes

Ми качеството е лошо бе Imp искам истинско HD, не като онова дето някои хора си мислят, че е Trollface

# 614

Общи условия

Активация на акаунт