Мъж Телец -16

• 54 929
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз мисля,че се е справила чудесно със ситуацията. А потребителката, дето мисли за въртенето на номерата и секса - по този начин освен да раниш себе си, друго няма да направиш. Да спиш с някой с идеята за отмъщение е глупаво. И липсва самоуважение.

# 436
  • Hell
Уха, какъв спор се зароди...
Хора ние с него сме си бяхме преди всичко приятели, винаги беше честен и открит, точно за това не се занимавам, не търся нищо, защото отдавна съм разбрала, че насила хубавост не става.
Аз не знам, дали някой обърна внимание, че доста често ми се налага да виждам този човек.
Та, просто няма как да тая някакви лоши, чувства.
Освен ми хареса едно друго мнение, че всеки взе най-хубавото от тази кратка връзка и продължава напред! Simple Smile

# 437
Колега ли ти е, че се налага често да го виждаш.

# 438
  • Hell
Не.
Приятел на моя колежка и редовно идва в заведението.

# 439
Не.

Предполагам, че пак ще ти направи намеци за секс, ако останете насаме. Телето не признава "не" за отказ.

# 440
Не.

Предполагам, че пак ще ти направи намеци за секс, ако останете насаме. Телето не признава "не" за отказ.
Мда, и не гледат нуждите на половинката и нежеланието. По тази причина не понасям мъже Телци.

# 441
  • Hell
За сега няма такива индикации, но нали знаете, че всяко правило си има изключения. 😁

Но, ще бъда подготвена. Thinking Smirk

# 442
Никой път съм нямала взимане-даване с телец, но наистина ли не уважават желанията на жената, понеже доста от вас това намекнаха и мен меко казано ме шокира, що за индивид да гледа само неговото да му е добре.

# 443
Никой път съм нямала взимане-даване с телец, но наистина ли не уважават желанията на жената, понеже доста от вас това намекнаха и мен меко казано ме шокира, що за индивид да гледа само неговото да му е добре.
Eдна колежка преди малко ми се оплака от нейния Златен Телец, който мълчал като риба , докато майката и бащата на зетя са се отнасяли зле с нея и тя му казала в прав текст, че няма да търпи да се месят повече. Сега чакаме някаква променя или ще го остави да си живее с мама и тате. А колко държал да си ходи при брат му в друг град, защото видиш ли в голям град нямало да си намери работа и само в София можел, защото брат му бил там.

# 444
Какви подаръци харесват мъжете Телци ? Маркови дрехи дали ще го зарадват ?

Като прочетох мнението ти, в главата ми веднага изплуваха домашни шоколадови трюфели или дом. кокосови бонбони, грижливо опаковани в кутия. Телецът е "непретенциозен" и земен знак, мисля, че подарък, приготвен лично от теб за него, много би го зарадвал.

Вчера подарих на господина с Венера и Марс в Телец селекция домашни коледни сладки в красиво опакована кутия. Смешното беше, че преди да му я дам (пазех я за финал) свенливо ме попита дали бих му направила щрудел...евентуално..някога.... в бъдеще...
Извадих кутията, и му казах, че съм с крачка напред. Не е щрудел обаче. Реакцията му беше незабравима Heart Eyes и нещо, което промени играта отвсякъде. Дадох му я като извинение, защото бях излишно груба и жилеща предния път. Той отрече да е имало такова нещо изобщо. Та картите донякъде паднаха, вечерта мина чудесно, много смехове, но и важни теми минахме, изяснихме си разни неща. Ще прекарваме повече време заедно след празниците. Сега ще пътува много. Аз пък ще имам гости от чужбина (Рибко, но там е платонична история), та няма драма. Не бързам за никъде. Ще се опознаваме бавно. Мисля, че му кривдих ужасно и не го "виждах" като човек, а само някакви свои си проекции и страхове...Ще видим. Той е със слънце в Близнаци, но не ми прилича на Близнак, а на ...Скорпион. Shocked
Един малък жест, а какви планини премести!

# 445
Dobyr vecher i ot men.Izvinqvam se mnogo za ezika,no nqmam draivari na lap topa si.Iskam da popitam ima li nqkoi,koito moje da mi dade mnenie za myj telec.Za pyrvi pyt popadam na takyt.Po vsqkakyv nachin mi pokazva che iska moeto vnimanie kakto mi dava i svoeto,zakacha se,pogledite ni postoqnno se zasichat,dori direktno mi kaza che e zainteresovan ot men,govorim si mnogo s chasove.Imam chuvstvo,che sym namerila srodnata si dusha.No ne e sam.I tova ujasno mnogo me obyrkva.Ne znam kakvo da ochakvam i kak da se dyrja.Shte se radvam ako mi izkajete svoeto mnenie i mi dadete syvet. Simple Smile))

# 446
  • Тра-ла-ла
Цялата тема, както и предишните са за мъжа Телец. Сядай и чети Sunglasses

# 447
Cheta v momenta vsichko.Kato cqlo me interesuva myja telec interesuva li se ot mimoletni vryzki ili  vinagi kogato pokazva interes e sys seriozni namereniq kym jenata ? Ne moga da go razgadaq Simple Smile

# 448
Milencheto9, въпросът ти те издава, че не си чела достатъчно по темата🤣 Нямаш тактическа подготовка  и по тази причина ще загазиш.

# 449
При Телеца колкото по-опростено е, толкова по-добре. Трудно е да си представя да имат паралелна връзка, ако са обвързани. Отде тая енергия?. Може би единствено ако имат силно влияние на друг зодиакален знак в наталната карта.

Общи условия

Активация на акаунт