Априлски бебета 2018 - тема 2

• 42 324
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм за зъби на 90 процента. Евентуално стомашно неразположение от нова храна - другите 10 процента. Като пипаш венеца как е?Усеща ли се някъде по-твърд?

# 661
  • Лайпциг / Перник / София
Аз съм за зъби на 90 процента. Евентуално стомашно неразположение от нова храна - другите 10 процента. Като пипаш венеца как е?Усеща ли се някъде по-твърд?
Усещам го твърд, да, но подутина не усещам. И все пак, това че е твърд също ли е знак, че го тормозят зъбите?

# 662
Може на човека да му се е насъбрало. Връщане в Германия, зъби. Според мем повече търпение и ще отмине

# 663
  • Somewhere in Spacetime
Да, да зъбки е. Четох, че в този период са по - гушливи, може да отказват ядене, да са неспокойни.

# 664
Охх благодаря ви момичета!!! Поуспокоих се!!! HugHeart

# 665
Момичето някои от вас има ли подобен случай след преглед при нефролог да му кажат че има леко засържане на урина, много се притеснявам въпреки че докторката каза че е нормално.

# 666
Чудя се нас като ще н ипреглеждат ехографски в детск оотделение дали ще хванат ако задържаме урина?
Напоследък моето бебе пие вода като замаяно и пикае като замаяно.В чудо се виждам , но е период.Просто разликата е осезаема.

# 667
  • София
Би трябвало на ехограф да се види. Ние днес бяхме и лекарката каза, че бъбреците са добре и няма задържане на урина.

По повод зъбчетата, ние имаме две избили, но са още съвсем мънички. Трябвали да ги мием с нещо?

# 668
  • Русе, България
Има продукти за миене на първите зъбчета, да, обикновено вървят в комплект със силиконов напръстник, с който да се извършва почистването. Попитайте в някоя аптека. Обикновено вечер преди сън се почистват. Важно е, защото бебетата вече приемат и твърда храна, а млечните зъби са много податливи на кариеси.

# 669
  • София
Добре, ще мием зъбки значи! Grinning А бебчетата, които пият мляко нощем...почистват ли зъбките след това?

# 670
Сутрин след сън и вечер преди сън. Така ми каза стоматолога.

# 671
Бебето не иска да стои по корем има ли други като нас?

# 672
  • Перник
Има. И батко му не искаше и затова не ми е притеснено. Има няколко случая в които се обърна без да иска и се стига до истерия чак.

# 673
До скоро въобще се искаше - обръща се сам и започва да плаче, защото не може да се върна в изходна позиция. Сега се обръща и се заседява по около 5 мин , но общо взето бързо му омръзва и пак почва да мрънка някой да го обърне.

# 674
  • Somewhere in Spacetime
И на моя не му е любимата поза по корем. С възглавничката горе - долу успявам да го задържа, но не повече от 10 мин.
От гръб по корем се обръща постоянно, но най- често плаче, когато остане в тази позиция. Дори през нощта се обръща и ставам по няколко пъти да го обърна, защото плаче. Има случаи, в които така съм го намерила да спи.
От корем по гръб засега само 2-3 пъти е успял, а от третия месец се обръща от гръб по корем.

Общи условия

Активация на акаунт