Закъснение на цикъл

• 1 135
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, моят цикъл закъснява с 4 дни и започвам силно да се тревожа. Преди месец имах безопасен полов контакт и веднага след това ми дойде. Това което ме притеснява е, че около овулацията получих кафяво течение, което преди никога не съм имала. В момента не ме болят нито гърди, нито нищо( усещам само някаква тежест ниско долу). Мисля, че е от смяната на климата и стреса, тъй като от няколко дни живея в северната част на европа. Според вас трябва ли да си направя тест за бременност, макар че надали е от това...

# 1
На много жени смяната на климата влияе . За твое успокоение си направи един тест и ако е отрицателен изчакай още 2-3 и ако не дойде цикъла отиди на гинеколог.

# 2
Тук доста трудно може да се свържа с гинеколог, но ще взема тестче съвсем скоро.

# 3
Тук доста трудно може да се свържа с гинеколог, но ще взема тестче съвсем скоро.
Още днес.

# 4
Доста странно е, че нямам никакви болки  в гърдите, където винаги съм имала..ще си направя тест и ще пиша за резултата.

# 5
Преди месец имах безопасен полов контакт и веднага след това ми дойде.
Какъв? Laughing

# 6
Явно е ползвала предпазни средства.

# 7
Здравейте момичета! На 05.11 засякох Ову с тестове ,на 06.11 правихме секс,  на 19 сега трябваше да ми дойде....е не ми идва!? Правих тест на 19 ,но беше (-) . Вече 5ден закъснява, дали е време за втори тест?!?

# 8
И на мен ми закъснява с пет дни, при два отрицателни теста...

# 9
Здравейте момичета! На 05.11 засякох Ову с тестове ,на 06.11 правихме секс,  на 19 сега трябваше да ми дойде....е не ми идва!? Правих тест на 19 ,но беше (-) . Вече 5ден закъснява, дали е време за втори тест?!?
Ти как мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт