Звездни компромати- 378

• 102 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Интересни ми бяха снимките с Жоро Илиев. Хубавец е бил.

# 136
  • sofiq
Интересни ми бяха снимките с Жоро Илиев. Хубавец е бил.

Наистина е бил хубавец,както и жена му.

# 137
Георги Илиев е бил много магнетичен мъж, истински красавец.

# 138
  • София
Наскоро разбрах, че Георги Илиев е бил собственик на клиниката на Мазнейкови.......

# 139
В какъв смисъл е бил собственик? Мазнейкови са си собственици + грък.

# 140
Георги Илиев си е мафиот и така е редно да се гледа на него!
Хубав! Ми,  всеки богат, 40 - годишен мъж, костюмиран, усмихнат с хубава кола изглежда - хубав!
Нали!?

# 141
  • София
В какъв смисъл е бил собственик? Мазнейкови са си собственици + грък.

Тата-така...

# 142
  • sofiq
Георги Илиев си е мафиот и така е редно да се гледа на него!
Хубав! Ми,  всеки богат, 40 - годишен мъж, костюмиран, усмихнат с хубава кола изглежда - хубав!
Нали!?

Ми ...не ,за мен поне не е така,този мъж е хубав чисто като визия,не коментирам друго в жовота му.
То не видях никой друг да е коментирал кола,пари ,костюми или друго  Rolling Eyes.

# 143
Ми,  всеки богат, 40 - годишен мъж, костюмиран, усмихнат с хубава кола изглежда - хубав!
Нали!?
Този също отговаря на описанието ти за красавец, ама за мен не е. Или вече не ти се вижда толкова красив, нищо че има пари, коли и скъпи дрехи? Trollface

# 144
Ми,  всеки богат, 40 - годишен мъж, костюмиран, усмихнат с хубава кола изглежда - хубав!
Нали!?
Този също отговаря на описанието ти за красавец, ама за мен не е. Или вече не ти се вижда толкова красив, нищо че има пари, коли и скъпи дрехи? Trollface
Този е даже много грозен но спи с хубава жена, така че...!

# 145
Така че какво? Пак е супер грозен Joy

# 146
Ким с кожената рокля ми харесва много.

Прилича на Скарлет Охара.“;.

# 147
Ич не му пука на човека, че за мен и теб е грозен, нали си гушка хубавица! Нека си е грозен!

# 148
Жоро Илиев е много хубав мъж, но от няколко независими един от друг източника съм чувала, че е изключително садистичен и безскрупулен мъж.

# 149
Ич не му пука на човека, че за мен и теб е грозен, нали си гушка хубавица! Нека си е грозен!
Да де, ама нещо не ти схващам логиката. Въпросът беше дали Жорето е бил убавец. Ми бил е. Тоя, другият, не е. Толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт