Звездни компромати- 378

• 102 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Усмивки от старите ленти:

Някой да не познавате Grinning
Скрит текст:

Страхотна снимка, благодаря! Heart Eyes

# 256
  • на пистата
Моника Валериева..абсолютна мумия..изхабена.
И защо за бога задника и изглежда така...
https://www.instagram.com/p/Bm_GljkFbcY/?utm_source=ig_share_she … shid=jcgmu6e18a7h

# 257
  • ВАРНА
 На първата снимка ръката и  изглежда доста двусмислено.

# 258
  • на пистата
На първата снимка ръката и  изглежда доста двусмислено.
Не знам за ръката,но на първата снимка задника и е на две 🙄

# 259
А тоя уродлив задник дело на някой доктор по симетрия ли е или на некадърен фотошоп, направо е*ати кривото нещо. Нали така и така е пуснала поста за нас, хейтърите, да се изкажем Simple Smile.

# 260
# 261
  • Sofia
Луиза Григорова с кофи за буклук...🙄

Скрит текст:

Има някаква лудост в това момиче ...

# 262
И от какъв зор Моника пише на английски??
Тая пак Луиза и тя... За мен това момиче си е много на другия бряг, но щом обича мъжът си халал да ѝ е

# 263
А тоя уродлив задник дело на някой доктор по симетрия ли е или на некадърен фотошоп, направо е*ати кривото нещо. Нали така и така е пуснала поста за нас, хейтърите, да се изкажем Simple Smile.

Ох, от любопитство взех, че й прегледах отгоре-отгоре инстаграма специално заради това мнение. Та на тази снимка (втората) направо ми се струва, че има две "възглавнички", на ду**то й. 😄 https://www.instagram.com/p/BmlJjAtgtQF/

# 264
Том Харди се изселва от Лондон заради обожателка...

Да си признае веднага коя е!  Grinning Grinning Grinning

# 265
И от какъв зор Моника пише на английски??
Тая пак Луиза и тя... За мен това момиче си е много на другия бряг, но щом обича мъжът си халал да ѝ е

Това е странно, как се преценява по външен вид ли, как, че някой е на другия бряг? Луиза се облича женствено, имала е връзки с други актьорчета преди брака си, та не ми е ясно по какво съдите?

# 266
Така съм я усетила...така съм го написала.
"За мен" означава, че Аз мисля така. Не го твърдя!

# 267
Така съм я усетила...така съм го написала.
"За мен" означава, че Аз мисля така. Не го твърдя!

Това го разбирам и не те нападам, просто ми стана любопитно как се усещат тези неща. Може би има нещо в поведението ли, обличането, което хвърля съмненията?

# 268
  • София
Моника ми изглежда изключително отблъскваща, чак се чудя какви са тези мъже, които са с нея...

# 269
Моника ми изглежда изключително отблъскваща, чак се чудя какви са тези мъже, които са с нея...
Такива като нея! Смотани, безмозъчни, тъпи, кухи, ограничени и недорасляци! Такива!

Общи условия

Активация на акаунт