Звездни компромати- 378

• 101 310
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
може, може, човекът е руски гражданин;)

# 76
може, може, човекът е руски гражданин;)
Вече не искал да е руснак, бил подал молба за алжирско гражданство.

# 77
Бен Крос в по- официалната част от сватбата ( третата снимка). Нали преди това имаше сватба в народни носии.
И все пак.. разликата във възрастта си личи..
https://www.instagram.com/p/Bm6eL0ZlFMI/?utm_source=ig_share_she … hid=1ecumguadsu11

# 78
  • Sofia
Дядка си е Confused

# 79
Еми да личи. И какво от това? И на Венсан и Тина личи, но са щастливи.

# 80
Венсан и Тина са дядо и внучка. Няма какво да се залъгваме, нека са си щастливи хората, но това е огромна разлика. Разбира се, щастието е безценно - но утре след 5 - 10 години да видим къде ще е Тинчето Simple Smile Мисля, не при дядо.

# 81
Благодаря за темата
Надвечер видях Брат Енчев, Невен Енчев  с компания, мисля че и жена му беше с него, ако е същата, много красива и висока, и поддържана естествено. Той зализан назад, вика насред центъра и ръкомаха, коментираше някой с ресторант.. малко ми е парвеню той.

# 82
  • София
Дони и Нети позират заедно с бившия вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън, който за пореден път е дошъл в България

Скрит текст:

# 83
Аз мисля, че той живее в България

# 84
  • където ми харесва
Набързо да се вмъкна в темата с един въпрос и един коментар.
На Кая Гербер гърдите, някак си изглеждат не нейни?!
И относно Венсан и новата му жена, не избързвайте с коментарите, че са като дядо и внучка. Холивудската история има доказателство за силна любов, въпреки разликата във възрастта. Може да питате Катрин Зита Джоунс какво мисли за дядо си, след 20 години задно...

# 85
# 86
Венсан и Тина са дядо и внучка. Няма какво да се залъгваме, нека са си щастливи хората, но това е огромна разлика. Разбира се, щастието е безценно - но утре след 5 - 10 години да видим къде ще е Тинчето Simple Smile Мисля, не при дядо.

Ужасно ми харесва Тина Кунаки, изглеждат истински влюбени.
Тя е страхотна красавица ! Перфектна !

# 87
А какво лошо има да се направи,при положение,че се впуснаха с отчетни коментари ?
Шегуваш се, нали?

# 88
А, и дума не може да става за сравнение. Катрин Зита Джоунс се омъжи на доста по-голяма възраст. Беше си повъртяла гаджета. А това момиче Тина не е видяло кой знае какво и просто абсурд да остане с Венсан. Ще поживеем, ще видим Simple Smile

# 89
Деси Тенекеджиева и Жерар Депардийо взели награда за филм, сниман тук. на снимката много уплашен:))))
Скрит текст:

Тя Деси си е плашеща.

Общи условия

Активация на акаунт