Звездни компромати- 378

• 102 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Да се включа и аз с коментар по мутренската тема, две весели вдовици - Мая Илиева и Адриана Тюркмен, по мъж Фатик
Скрит текст:

Начи проста ша си остана и немодерна...Мислех, че тази мода е само в Сусурлево, като бързаш за по нужда навънка, а то превзело модните подиуми...

# 211
Тигрови чорапи и джапанки 🙄🤩🤣
Да, ама на Кензо. Много си харесвам чорапките аз, чехли не си взех.

# 212
  • Rock & Roll feeling ...
С поста за Жоро Илиев не съм имала претенции да е звезден,нито съм вложила някакви нотки на възхвала.
С брат му са известни и сметнах,че би било любопитно за някои да видят снимките.
Аз лично не харесвам подобен вид хора,защото съдя за един човек не по това как се отнася с прителите ,а с враговете си.

Харди на сватбата на Хари
Скрит текст:

Тя не си е тръгвала, но е с друго име.
Сигурна ли си. Профила и беше първо замразен или там с ранг отказал се, а после деактивиран. Или просто е с нов профил.
Просто четях, и сега чета, че даже и пиша в тема в Красива мама, която тя основно поддържаше/пускаше. И ми направи впечатление. А и липсата и се усети.
С други 2 профила е, с един от които беше разпозната. На другия все още не обърнато внимание,но и той по-рядко взе да се включва.
А като ти гледам рега от 16 юли и ти може да излезнеш някоя пристрастена лимонка.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 07:41 от Летящ Кактус

# 213
Киану Рийвс има ли намерение да остарява? Май трябва да гони 50 те /ако не ги е и чукнал/, а си изглежда както от преди 20 г. Heart

Киану след две седмици става на 54, но изглежда невероятно. Явно китайският ген помага за да изглежда толкова младолик Wink

# 214
Тигрови чорапи и джапанки 🙄🤩🤣
Да, ама на Кензо. Много си харесвам чорапките аз, чехли не си взех.

То без чехлите се губи ефекта Wink

# 215
  • София
Киану ми е най-големия любимец и ме е яд, че няма деца, да предаде хубавите гени.
Рита Ора по пера
Скрит текст:
Скрит текст:
Децата на Гуинет П.
Скрит текст:
Анджелина с Пакс
Скрит текст:
само тя
Скрит текст:
Клеър Дейнс, бременна и с отекли крака (аз бях същата и и съчувствам)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 10:10 от The only one

# 216
  • Sofia
На Гуинет децата са по-хубави от майка си.
Рядкост е в шоубизнеса, обикновено богатите татковци развалят хубавия ген .

# 217
На Гуинет децата са по-хубави от майка си.
Рядкост е в шоубизнеса, обикновено богатите татковци развалят хубавия ген .
E, той и Крис не е грозен.

# 218
  • на пистата
Някакъв си Венелин...обаче коментарите под снимката на Николета са.....намерил кой да го каже(напише)

https://www.instagram.com/p/BjzjC2Og6ag/?utm_source=ig_share_she … hid=1qqul1xr3k5dk

# 219
  • София
Явно китайският ген помага за да изглежда толкова младолик Wink
Е, баба му била половин китайка. По-скоро цялата тази смесица от гени го прави толкова уникален. Той е първата ми и най-дълготрайна любов.  Grinning

# 220
  • До сърцето...
Усмивки от старите ленти:

Дита фон Тийз, Скарлет и Лабутен
Скрит текст:

Риана и Джим Парсънс
Скрит текст:

Грейс Кели и Хичкок
Скрит текст:

Някой да не познавате Grinning
Скрит текст:

Буковски и Шон Пен, готини са!
Скрит текст:

Елизабет Тейлър и Елтън Джон, колко е различен направо Laughing
Скрит текст:

Нийл Патрик и Хю Джакман - убавци Heart Eyes
Скрит текст:

# 221
Текстовете за мутрите са си компромат - за Камен Во, Август Попов и Стоичков. Да не забравяме колко са обвързани всички, и после как бързо забравят какво са правили в миналото...
За статията на Ева, грозен хейтърски език, но съм склонна да се съглася, че се прекалява с позирането по време на бременност.
И да не съвсем спам, онзиден видях Маги Желязкова в кварталния плод-зеленчук, но нали съм пишман клюкарка, не посмях да я огледам Simple Smile

# 222
Майка й е. На двете снимки е една и съща жена.

# 223
Днес главната редакторка на Ева е заела публично позиция и категорично се е разграничила от статията, както и списанието. Извинение обаче няма. Сега трябва да се спре купуването няколко месеца на Ева, както много хора ще направят и са чао завинаги.

# 224
  • на село
Че как ще се разграничи, тя не преглежда  ли изданието, преди да го пусне за печат?! Глупости на търкалета!

Общи условия

Активация на акаунт