Звездни компромати- 378

• 101 441
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ветко в началото на демокрацията нямаше пари да си купи кафе. Изобщо не вярвам, че тези пари, коли и хотели са негови. Поредния много шум за нищо. Кой ще му позволи да говори. Ще се преразпределят едни пари и така.....

# 571
От Инстаграм не е ли видно къде са Арабаджиеви старши?

# 572
И да е видно, форОмът ли трябва да върши работата на прокуратурата? Или да доброволстваме да описваме банкноти? Щото на Иванчева всяка банкнота й описваха, пък нощес прокуратурата взела броячни машини от БНБ да броят парите в кутиите...

# 573
Кумчо ви Вълчо е забравил да си плати “такса спокойствие” и са решили да го припляскат през ръчичките... ще се разберат, всички бъркат в една каца и са така омазани и овързани, че и да искат не могат да се пуснат от хорото.

Какви 600 000, преди години още се говореше за милиони източено ДДС. Той затова все строи и не спира.

# 574
Тия Арабаджиеви са измекярите, дето искат пари от хората, за да си провалят лятната почивка в Елените, ако не се лъжа? Че от години хората се оплакват, че ходят да работят там и нито трудови договори, нито пък реални пари са видели. Само експлоатация и лъжи! Пък държавата изобщо и не се интересуваше от тях. След всяка такава акция от типа "прах в очите", все повече се отчайвам.

# 575
Арабаджиеви не са звезди, но от темата съм разглеждала снимки, на които видно демонстрират звезден стандарт-брата и сестрата конкретно. Наистина странно, ако не си плащат данъците...да имаш 10млн сиви по шкафове и кутии за обувки, пък да не платиш на хазната 1-2млн от декларираните.
Клеър Дейнс и тя родила-второ момче Grinning

# 576
600 хил. са им дневните пари на тия червеи....Ветко има бая прегрешения, ама ме съмнява да се случи нещо.

# 577
  • София
И да е видно, форОмът ли трябва да върши работата на прокуратурата? Или да доброволстваме да описваме банкноти? Щото на Иванчева всяка банкнота й описваха, пък нощес прокуратурата взела броячни машини от БНБ да броят парите в кутиите...

Доста неуместно сравнение. На Иванчева парите са предварително описани и белязани, като после се описват отново за да се установи, че са от дадения подкуп, а не спестявания напр. Simple Smile
При Арабаджиеви за какво да описват номерата на банкнотите?

# 578
За да не се окаже после, че точно тези пари никога не са били там, например? Или да не изчезнат половината? От броенето не остава следа, нито може да се докаже впоследствие дали са преброени всички/по няколко пъти.  Струва ми се, че предмет на престъплението могат да бъдат само точно определените банкноти, които са намерили, точно както при колите се конфискува еди-кой си конкретен Майбах, а не просто Майбах.  Доколкото знам, практиката е винаги да се описва, снима и т. н. всяка банкнота, сега, доколко има възможност процедурно това да се избегне при такива обеми, незнам, но ми се вижда нередно.

# 579
Нешка Робева се оттегля от работа:
https://www.vesti.bg/bulgaria/neshka-robeva-se-otteglia-poradi-z … -prichini-6086033

Много ме радва колко е откровена и директна.

# 580
  • София
Викат се свидетели и се документира кога, къде, в какво и колко е намерено.
Другото са лакардии от пазара и световни конспирации.

# 581
# 582
Познавам лично част от сем. Арабаджиеви. Нищо лошо не мога да кажа за тях. Дори напротив - направиха ми впечатление, че са прекрасни хора.

# 583
Познавам лично част от сем. Арабаджиеви. Нищо лошо не мога да кажа за тях. Дори напротив - направиха ми впечатление, че са прекрасни хора.
На теб вероятно добре са ти платили ... и да, прекрасни крадци са !!

# 584
Ето ги семейство Арабаджиеви в Сен Тропе. Почиват си хората и се забавляват. А пък разследващите цяла нощ им броили парите и се изморили...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт