Звездни компромати- 378

• 101 352
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Много компетентни, много нещо. Някой има ли представа от Закон за държавния бюджет?

# 631
то много закони има ама колко от тях се спазват

# 632
Много компетентни, много нещо. Някой има ли представа от Закон за държавния бюджет?

Аз имам ама какво значение има това? Тука си хортуваме неформално и е хубаво да се видят настроенията на хората по въпросния случай, пък били те и абсолютно лаишки.

# 633
Ооо, забрави, че ще ги разпределят за пенсионери и болни. За този лош мат'рЯл, остай ги да мрат гадините нИедни. 'Ляб ще ядат, а. За тях по едно място два на два и кой отде е. Ох.
Много грозен коментар!

Сарказъм е.
Долових сарказма, но звучи гадно. С такива неща човек не трябва да се шегува.

# 634
Слава Богу, че не всички четат буквално. Разбира се, че е сарказъм. Черен и грозен, израз е на ирония, горчилка, обида и още нещо, но не аз нарекох хората лош материал, а едно управляващо величие, което още е поставено на пиедестал.

ПП Мислех, че се разбира от самосебе си.

Свиквай дет сЪ вика Simple Smile. Обяснява се като на бебе.

# 635
 Откровена статия за пиянството на българските актьори.
http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7034089

# 636
То, не е шега. То си  е чистата истина. Хората наистина умират от безхаберието на Държавата, заради лакомията на управниците ни. Заради това, че смятат хората, народа за ненужен пълнеж. Хвърлят ни прах в очите, че хванали този, изловили онзи, че ей на взели им парите. Взели друг път. Ще си ги разпределят, както са решили, а ние тука нека си дращим на кого е справедливо да ги дадат.

ПП Даун, ама май наистина ме вкараха в обяснителен режим. Грозен бил коментара ми във форума, ама виж, ако го кажа от управническа трибуна ще звучи някак така величествено, м.

# 637

[/quote]

сериозно ли ахахах шегата е само и единствено към простотията на боко тиквоко

# 638

сериозно ли ахахах шегата е само и единствено към простотията на боко тиквоко
[/quote]
Такива изказвания като на Бойко трябва да са постоянно укорявани, защото са грозни, но и да се повтарят за n-ти път, така че да става още и още по-грозно и по-тягостно, не мисля, че е нужно.

# 639
Ох, укор си беше, ама се отказвам да обяснявам повече. Мисли си каквото искаш. Кой разбрал, разбрал, кой не е, да е.

# 640
само по такъв начин могат да бъдат укорявани докато има електорат да тъпче бюлетинки

# 641
  • Rock & Roll feeling ...
Ако закона не служи на народа,трябва да се промени.
Знам,че няма как определени пари причислени към общия бюджет да се преориентират веднагически към определени звена,но много би ми се искало да има закон,който по пряк път да праща конфискувани,особено в такива размери пари,направо към хора нуждаещи се от скъпоструващо лечение. 10 млн. за бюджета е бълха,а колко спасени живота могат да са ...

# 642
Пари за фонда за скъпоструващо лечение има, не е като да бе стигат, нима и за врътките там не сте чували. За заобикаляне на всичко си има начини.

# 643
  • Rock & Roll feeling ...
Не съм чувала за врътки там а и не искам, само да се нервирам.
Ако достигат,защо има толкова апели за даряване на средства?

# 644
Ми сещай се...отказ и бавене за абсолютни глупости...а накрая отпуснатия бюджет, който не е усвоен, се разпределя и усвоява под формата на бонуси .... Има и други неща... изобщо...гнусотия...

Общи условия

Активация на акаунт