Отговори
# 120
  • София
Ване, в тоз албум никакви нови снимки не виждам  Rolling Eyes newsm78
Най-последните. След тези с русата коса. Виж дали не се отваря при теб като няколко страници албумът.
Виж тази снимка - май тук Емко доста прилича на Влади. Heart Eyes Много сме доволни от апарата, определено има голяма разлика м/у качеството на снимките с GSM-ите и сега с апарата; Иво му взе и допълн. памет 1GB, та сега ще снимаме на воля Laughing Whistling

Елис, сега ви видях снимките - ми Женя много пораснала изглежда, сякаш я няма вече бебешката физиономия, а е малко момиченце. И много прилича на теб и кака си Сиса. Grinning

newsm51ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЕЙЧЕТО!!! newsm67 Отдавна не си се включвала...

# 121
  • София
Абе, днес е 13ти.Дали си дойде Ивето  newsm78 Или от гушкане Уел няма време да пише  Laughing Hug

# 122
  • София
Абе, днес е 13ти.Дали си дойде Ивето  newsm78 Или от гушкане Уел няма време да пише  Laughing Hug
И от отваряне на подаръци. Laughing

# 123
Включвам се да се оплача  smile3518
Вчера са направили проблем на майка ми - нямала била виза за България. Побеснях като чух  smile3511 Докато се разправяла самолета излетял, после и казали че нямали право да й искат виза, тъй като е постоянно пребиваваща в България. Ама файда няма.
Ще се връщат в петък - тогава е следващия полет. Много ми беше криво вчера.  newsm45

# 124
 Привет, момичета  bouquet
Не мога да не се почерпам с тия изкушения дето тая сутрин се предлагат Hug
Ще пътуваме следобед и викам да пиша Embarassed

Не, че има кой знае колко да пиша, то вчера се улях от спам, ама ми е кеф, обичам да го правя и благодаря, че ви има Heart Eyes

Сбирам багаж, навън вали, явно сте ни пратили оловните облаци Laughing

Благодаря ви за топлите думи и пожелания............. та се сетих- човек всеки ден трябва да работи за отношенията си с хората Hug

Дамаянти, само съвет ти давам- нищо, че сте на квартира, подреди си някой друг ъгъл по правилата на фен шуй и ще видиш промяната, повярвай ми Peace

Ване, аз нови снимки не виждам, замолвам те да дадеш линк, отново Hug

Ели, като отворих първата снимка от зоото и се сетих за оная ми ти родопска песен "Пауне, форкат, пауне, форкат, рой рой, росна ми.........."
Доне, ти я довърши, не и знам повече текста Crazy
Мая Новоселска я изпълняваше в един епизод на "Улицата"

Шоши, искаме снимки на новите матаронки Heart Eyes

Уел, мноо тъпо, напълно те разбирам, баси Sick Точно снощи гледах репортаж за едно дете от Москва как го стресирали, заради закъснение на полета от Москва, цяла нощ висяло на бургаското летище Rolling Eyes

Хубав ден Hug

# 125
Ели, като отворих първата снимка от зоото и се сетих за оная ми ти родопска песен "Пауне, форкат, пауне, форкат, рой рой, росна ми.........."
"...ройни ми, росна девойко" Laughing Мая я знае от гаджето на сестра ми Grinning

# 126
"...ройни ми, росна девойко" Laughing Мая я знае от гаджето на сестра ми Grinning
Стига беееееееееееееееееее Shocked, познаваш Мая ooooh!, обожавам яяяяяяяяяяяя Crazy

# 127
Ееей не мога да се вредя бе! То голям дъжд, голямо писане!  Grinning

Само да кажа на Уел, че съжалявам, че така е станало, представям си какво разочарование. Ей сега ще дойде петък!   bouquet

Дори, много ви е хубав басейна! Със здраве да се "гмуркате" в него!  Simple Smile

На Надето лек път и весело изкарване! И да пишеш от там, че ще липсваш, ей!  Hug

Дамаянти, благодаря за комплимента, ама коремището нямам къде да го прибера, та ще го накатая под цял бански, решила съм вече  Mr. Green

Сега отивам да гледа на Русокоска снимките с новото фото...  Laughing

# 128
Пишлемето заспа и влазям да ве уважа подробно  Mr. Green
МарияЙо, и ние сме за ръка и по цял ден ме дърпа напред-назад Tired
Пипи, дано си намерите бързо свястна квартира... кофти, че сте без кола и няма как да обикаляте, иначе в Лозенец не е лошо Peace
Шоши, айде дай ги тия маратонки дееее Grinning
Ели, бързо оздравяване, че знам как боли натъртеното ooooh! А за Павлодерма и аз мога да потвърдя, че е много хубав Peace
Ваня, екстра са сандалките, може и ние да го споходим тоя магазин. Аз ще се оглеждам за тип "джапанки" обаче, нещо морско Sunglasses
Дамаянти, и аз съм фенка на кръщене в манастир (чувала съм, че на Троянския е много хубаво). Ама ние нали имаме семейни разногласия по въпрос, кат гледам, нашия ще продължава да си ходи евреин hahaha

Уел, много кофти така Sad Дано в петък вече си дойдат, без да им правят повече проблеми Hug

# 129
... иначе в Лозенец не е лошо Peace

Абе ще взема верно да повярвам в тия приказки за мозъка и кърмата, къде ги прати хората, в Черноморец отиват, нищо, че "в Лозенец не е лошо"...  Mr. Green

# 130
  • София

Абе ще взема верно да повярвам в тия приказки за мозъка и кърмата, къде ги прати хората, в Черноморец отиват, нищо, че "в Лозенец не е лошо"...  Mr. Green
hahaha hahaha Донеее, пък аз съм била блондинката, ха-ха. Mr. Green

Тъй, да кажа, докато не съм забравила - сега гледах новия каталог на Метро - същите надуваеми басейни като на Макси и Алекс ги има за 10 лв. с ДДС (това за такива като мен дето се чудят дали да не вземат все пак такъв  Peace).

Наде, албумът сигурно ти се отваря в няколко страници. Виж в долния ляв ъгъл, защото са много снимките, над 100 (общо в албума). И лек път и страхотно да си прекарате там. Hug

Wel, кофти наистина, но пък важното е, че са добре и че въпреки проблема ще пътуват двете. Има три дни до петък, бързо ще мине. Heart Eyes

# 131
  • София
Ваня, екстра са сандалките, може и ние да го споходим тоя магазин. Аз ще се оглеждам за тип "джапанки" обаче, нещо морско Sunglasses
Само да кажа, че са останали само такива - тип джапанки. Ние купихме последния момчешки модел със затворена пета, имаше няколко чифта и с отворена пета, но май и те са свършили.

# 132
Привет и от мен! baloniОт много време не съм писалаима-няма 2-3 седмици  Embarassed,но наистина нямате изчитане  smile3529
Първо радвам се, че се запознах с Надето и нашата адашка newsm51,нямах време пак да ви се обадя , но ще има и следващ път, обещавам PeaceИ ще запознаем и татковците,че нали са земляци lalalala
По въпроса за свекървите - само добри думи мога да кажа,с нея се разбирам повече отколкото с моята майка, дори  често ме търси зе съвет,и не и е присъщо да налага мнение си. Heart Eyes

Доне , и ние сме още в клуба на непроходилите. thumbsup Али все още  права е нестабилна, но иска да бъде доста самостоятелна и когато не лази,се държим за ръце и обикаляме цялата къща.А вечер се чувствам  newsm27, може би този период е най-труден за тях и за нас. Wink

за морето - Слънчева ваканция на тези, които ще летуват  grinning039.Може би защото съм от морето, но плажуването не ми е страст, затова не мисля това лято да водя Али на плаж.

Нещо слънцето се опитва да излезе,дано поне следобед да става за разходки  Nature Partly Sunny

Приятен ден! Kissing Heart

# 133

hahaha hahaha Донеее, пък аз съм била блондинката, ха-ха. Mr. Green

Аааа, мацки, моля, моля, не ми следите тънката мисла Mr. Green Шоши направи съпоставка между Черноморец и Лозенец в полза на Лозенец и аз се включвам в подкрепа на това мнение... пропуснала съм някой и друг цитат, ама карай Laughing

# 134
  • Кюстендил
Здравейте и от мен,я кажете за Лозенец пове4е подробности щото и ние се 4удим къде да ходим с на6та лудетина,а пък и аз сас тоз тумбак...

Общи условия

Активация на акаунт