днес нещо ми е цикличен ден и реших да полегна, пък току виж, взело, че ми поминало "интересното" настроение.
Добре дошла на мама Ma6inka
и по-често да пописваш
. Аз за Лозенец нищо не мога да кажа, че никога не съм била там, но, предполагам, другите мами, ще вземат отношение 
Дамаянти, Макси ще го кръщаваме в Ротондата зад Президентството. И аз исках да е в манастир, но нямаме време - кумовете на 19.06. заминават за Узбекистан и ако искаме да го кръстим, трябва да е сега, иначе след 2 години най-рано.
Мерсаж за идеята и инфото за помпата; след като е толкова евтина, възнамерявам да я закупим, защото с уста много трудно туй надуване
Уел, ми много грозно това, чак мен ме хвана бяс... не искам да си представям на теб какво ти е, а на горката баба още повече.... Дано в петък всичко мине добре, да няма "волни програми" на летището и Ивето да си дойде и да си я нагушкаш
Че уж нова, пък и два месеце не можа да изкара здрава
Но мисля, че наистина дори и без резервация ще си намерите нещо хубаво. Наши приятели с три деца от 4-5 год. ходят винаги без предварителна уговорка и са ми казвали, че си намират доста хубави квартири на прилични цени.
В петък вече ще си я нагушиш 

. Къде е питието днес
. Такъв модел и аз искам да купим, за да не се нараняват пръстетата.

. Хубавото е, че сте се видяли с Надето и Али.

, а от резките завои, дето ги прави, съм и така