Отговори
# 135
  • Paradise
Ей ме на пак Simple Smile
днес нещо ми е цикличен ден и реших да полегна, пък току виж, взело, че ми поминало "интересното" настроение.

Добре дошла на мама Ma6inka   bouquet и по-често да пописваш  Hug. Аз за Лозенец нищо не мога да кажа, че никога не съм била там, но, предполагам, другите мами, ще вземат отношение Wink
Дамаянти, Макси ще го кръщаваме в Ротондата зад Президентството. И аз исках да е в манастир, но нямаме време - кумовете на 19.06. заминават за Узбекистан и ако искаме да го кръстим, трябва да е сега, иначе след 2 години най-рано.
Мерсаж за идеята и инфото за помпата; след като е толкова евтина, възнамерявам да я закупим, защото с уста много трудно туй надуване Confused
Уел, ми много грозно това, чак мен ме хвана бяс... не искам да си представям на теб какво ти е, а на горката баба още повече.... Дано в петък всичко мине добре, да няма "волни програми" на летището и Ивето да си дойде и да си я нагушкаш Simple Smile

# 136
Привет и от мен в тоз мрачен сбедобед!
Днес голям фитнес му ударих - нямахме ток от сутринта до преди малко, та носих Гери 9 етажа в двете посоки да й вземем храната от кухнята Crazy
Количката ни си я оправи Жоро и не се наложи да ходим да търсим сервизи. Само дано да няма повече проблеми Praynig Че уж нова, пък и два месеце не можа да изкара здрава Rolling Eyes
Успях да кача малко снимки от прощъпулника, ако искате можете да ги видите тук

MA6INKA, не знам какво точно те интересува за Лозенец, но на мен ми харесва това, че там все още е сравнително спокойно или по-скоро не е голяма лудница. Иначе тук можеш да се ориентираш за цени.
Ваня, благодаря за информацията зо цените на басейните. Май и ние ще се възползваме. А сандалките на Емко са много хубави и изглеждат доста удобни. Със здраве да си ги носи! Simple Smile
За надуването на басейни, дюшеци и др. подобни, ние си купихме ръчна помпа са гумени изделия - беше към 8 лв.
Пипи, тези от морето дето си попаднала на тях, много странно са реагирали Shocked Аз досега не бях чувала да не приемат някъде деца newsm78 Но мисля, че наистина дори и без резервация ще си намерите нещо хубаво. Наши приятели с три деца от 4-5 год. ходят винаги без предварителна уговорка и са ми казвали, че си намират доста хубави квартири на прилични цени.
Ели , дано скоро се похвалиш, че е минало натъртеното!
Дамаянти, и моя мъж предложи кръщенето на Гери да го провим в Троянкия манастир, ама мен нещо не ми се ще да е там, че някак си прекалено меркантилна е станала атмосферата Rolling Eyes Та или ще е тук в някоя църква в София, или пък в някой по-малък манастир!
Уел, много гадно се е получило с прибирането на Ивето Sick В петък вече ще си я нагушиш Heart Eyes
Дона, утри са надявам пак да сипниш от същото, чи много убаичко ми са отрази в туй мрачно време  Mr. Green

# 137
  • Кюстендил
Я ми кажете има ли други пристрастени към яденето на хартия като моята Мирела и ако има как да я откажа от този досаден порок

# 138
  • Кюстендил
има ли други априлски мами,които ще стават и октомврийски мами?

# 139
Я ми кажете има ли други пристрастени към яденето на хартия като моята Мирела и ако има как да я откажа от този досаден порок
Има, имаааа... редовно ми се случва да разпозная част от любима книга в съдържанието на памперса му Mr. Green Ама не смятам да го отказвам, има и по-вредни навици от тоя. Не давам вестници, защото печатарското мастило е отровно май. Но списанията са екстра - първо се разглеждат, после се разкъсват и изяждат, и чак след това мама има някакъв вид достъп до тях Mr. Green

# 140
Айде гутен морген, закуската идва Hug

# 141
  • София
    Добро утро!  newsm51

Доне, много апаетитна таз закуска, а... smile3508. Къде е питието днес
 Хареса ли Кико басейна?
  Ваня, честити сандалетки на Емко  football. Такъв модел и аз искам да купим, за да не се нараняват пръстетата.
  wel, кофти ситуация. Както се казва: "Всяко зло, за добро" и в петък ще се гушиите  Flowers Four Leaf Clover
  Наде, лек път и преятен престой  newsm10
  Бъжева, много са хубави снимките. Вземете предложете картофки за биричката на Гери  Laughing
  мама Яки, браво за релакса и свекито ти  smile3501. Хубавото е, че сте се видяли с Надето и Али.
  Ma6inka, при нас Алекс похапва от време на време хартийка. Иначе давай по-малко книжни предмети.
  Алекс вчера ми изключи и включи копютъра. Днес пак ми го спря, но без да го пуска. Сега много трябва да внимавам.
    Много, много усмивки и слънце за разходки  family

# 142
  • София

Днес кафето от мен. Flutter Hug Спорен и усмихнат ден!

# 143
  • София
Знаете ли кое е първото нещо, което прави блондинката като пристигне на работа?
Дава сиренце на мишката. Laughing Mr. Green  typeuu

# 144
  • София
Знаете ли кое е първото нещо, което прави блондинката като пристигне на работа?
Дава сиренце на мишката. Laughing Mr. Green  typeuu
    Joy Joy Joy Joy

Много е готино кафенцето   bouquet

# 145
Добръй утра, сладинки Laughing

Винаги утрото може да започне добре със скокливия младеж от "Властелина на пръстинитИ", батко ви Блум Crazy Доне,мерсаж Hug

Благодаря ви за пожеланията, пътят бе сравнително лек,ако не броим, че Али "бродира"баща си в едно крайпътно, щото преяде Sick

Голем смех с питата, ама още втасва, та да видим кът се пекне как ши цъфни hahaha

Инак е забавно Вики(племенницата ми), която е на 3 г и половина слага червило на Али, а тя милата казва "папу" и вкусно се облизва hahaha Joy hahaha

Впредвид местоположението ни и събитието, което ни предстои съм по- кратка в момента Blush

Хубав ден и целувки Heart Eyes

Знаете ли защо блондинката си отваря киселото мляко още в магазина newsm78 Щото на капачката пише "Отвори тук" Mr. Green

# 146
Мамо Яки, и аз вечер съм така  newsm27, а от резките завои, дето ги прави, съм и така Crazy
Бъжева, много са готини снимките, ама най ми хареса тая с бирата - тя включва ли се към прощъпулника  tooth
Дори, ние във вашия басейн ще дойдем да се гмурнем  Mr. Green На Кико не сме му взели още, по-нататък. Но може би ще е обикновен някакъв.
Ваня, мерсаж за кафето и вица Hug Гледам, че и другата (екс)блондинка се е включила във виц-парада Grinning
Ох, не ми е батко, уви Rolling Eyes
Айде, да ти са надуй питката и снимки чакаме Hug

# 147
  • Paradise
Добро утро Hug
то за нас вече е добър ден, де; токущо приспах Макси, че той нали става по първи петли Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и вече му стана време за предиобеден сън....
Дона, каква е таз закуска Shocked Shocked ний да не сме канибали Sick Sick; аз го ни ща тоз, пък Crossing Arms

Днес, ако е рекъл Господ, ще ходим да купуваме билети за влака за морето. Може да нямаме резервация, но ще си купим билети Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Лек и спорен ден на всички  bouquet

# 148
Дона, каква е таз закуска Shocked Shocked ний да не сме канибали Sick Sick; аз го ни ща тоз, пък Crossing Arms
Кат го не щеш, ручай баница, пък тоз го остави на нас, простите Blush

# 149
  • Paradise
Аз съм щедра и баницата ви я преотстъпвам, а за мен е винцето до баницата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт