Отговори
# 150
Аз съм щедра и баницата ви я преотстъпвам, а за мен е винцето до баницата Mr. Green
Бе кажи си направо, че искаш да пиеш сутрин на гладно, не го усуквай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 151
  • София
   Доне, казвай кога и ви чакаме с Кико да се гмуркаме Hug. На нас с теб само за едно краче ще има място, ама карай  Joy Joy. До нас кипи голям строителен процес, та ще взема пясък и да се чувстваме кат на море  Mr. Green.
  Наде, какво закусва момата Али, че "бродирала" татито  newsm78. Късмет с питката  baby_neutral
pipince, важно е желанието. Така се почва с превозът първо  Peace

# 152
  • Paradise

по едно "Куба либре"

или

дайкири

кой каквото иска, да се почерпи - аз съм на морска вълна и мислено съм по плажовете красиви, затова и ви черпавам от сърце Hug

# 153
  • София
 Взимам си едно дайкири  Peace.  Приготвяш ли багажа за моренцето. Кога заминавате  Thinking

# 154
Куба либрето за мен, благодаря, венсеремос   Hands Clap
Ма след толко анкохол, аз и с мистър Бийн да ви почерпя, ша приемете  Crazy

# 155
  • София
Доне, дай го, пък ще видим дали сме толкоз зле. Носим много.. Mr. Green

# 156
Дори, ето го бе Mr. Green

Да видим колко дайкирита си си взела Joy

# 157
  • Paradise
Мистър Бийн даже и след хъмнайсет дайкирита и прочие ни мой ма грабна Naughty
Задръж си го Mr. Green

# 158
Както се казва, "Отиди с дете на Била, да ти изяде сапуна" - докато се усетим, отхапа солидно парче Палмолив Спа Минералс - тъмносин #Silly Ей затва казвам на MA6INKA, че има и по-големи пороци от яденето на хартия ooooh!

# 159
  • Кюстендил
мойта пък цял ден яде боклуците по улици и градинки,направо днеска ми изкара душата.Как да и обясня 4е на мами и е трудно с тоз корем да се свива да и вади от устата боклуците,а кухнята май аз трябва да си ям.Тоз 12-ти зъб ще ме умори

# 160
  • София
Както се казва, "Отиди с дете на Била, да ти изяде сапуна" - докато се усетим, отхапа солидно парче Палмолив Спа Минералс - тъмносин #Silly Ей затва казвам на MA6INKA, че има и по-големи пороци от яденето на хартия ooooh!

Така е! А днес пък Лили си отхапа солидно парче от буца пръст Shocked за шок на майка си и всички околни. Как съм и плакнала устата после не ме питайте...и чак и се беше насъбрало между зъбите...о ужас! ooooh!

# 161
Еми, я кажи, моля те, каква е технологията за миене на зъбите? Аз най-после се наканих да взема четка, поне да му измия сапуна, ама без особен успех Tired

# 162
  • София
Еми, я кажи, моля те, каква е технологията за миене на зъбите? Аз най-после се наканих да взема четка, поне да му измия сапуна, ама без особен успех Tired
Не я мия с четка, а с един напръстник с четчица накрая. Слагам си го на пръста и търкам. Лили хуваво се зъби и се хили /защото не знам защо и е много смешна цялата тая работа:roll:/ през това време успявам набързо да и натъркам 8-те предни зъба. После започват "екстрите", тъй като пастата и е доста вкусна ми ухапва пръста поне 2-3пъти.  Crazy
Не се плакне - пастата е специална /за хапване/, без захар и без още куп други неща, които по принцип са в съдържанието на нашите пасти за зъби. Тя е по-скоро за създаване на навик.

Напръстникът си е в комплект с пастата /Ненедент/, но със сигурност знам че ги продават и отделно.

newsm78Ама той младежа още ли си седи със сапуня в устата?

# 163
А добър ден! Прекопахте ли нивицата, опекохте ли баниците, издоихте ли кравите? Айде, обед стана!!  Mr. Green Поне за такива като нас, на които им никнат зъби и вече са преполовили деня...

Доне, Кико като хапна сапуна що не му даде да го прокара с малко Вениш?  Mr. Green

emi_jamie , аз съм купила четка, ама паста не съм. Щом вашата е толкова вкусна ще взема от нея. Като сме с четка се надявам поне "екстрите" да пропусна.  Grinning

Видяхте ли какъв град валя?
Айде, дано това да е било за днес и да ходим по разходки!   Nature Sunny

# 164
Ааа, Веси, и на нас ни никнат зъби, ама сме заспали в 3.30, та нивата си я прекопахме още нощес Tired
Доне, Кико като хапна сапуна що не му даде да го прокара с малко Вениш?  Mr. Green
Ох не ми говори, цяла нощ ми се е уригвал на спа минерали Crazy
Еми, тя щом ти дава да й бъркаш в устата, лесна работа... Ама на мене не ми се позволява Tired Аз му взех комплект от 3 четки на Калпол и паста на Чико. И му връчих едната четка да я дъвче и разучава, белким поизтърка малко тоя син сапун между зъбите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт