Как е при вас хавата в това отношение 

За кръщенето да ти кажа, като се замисля, на всякъде атмосферата е меркантилна и всичко е осъвременено, и опорочено, но все пак
, държиш ни в напрежение, а

През нощта ли ще пътувате?
, не съм видяла, но сутринта как трещя 

(за което всъщност малко се притеснявах), доволен доктора остана, с една забележка, за това, за което Еми беше писала преди - да не спи по корем и да не му даваме да седи (прикляква в нашия случай) на коленца, с крачетата извити (абе като Лили на снимката). Тъй като го прави от време на време (примерно на коленца и си бута количките), а също и спеше надупен известно време, затова сега като ходи леко са му навътре стъпалата, което ще се коригира, като не му даваме да спи по корем и да "седи" по японски ли, как беше. Ноооо, не се ли коригира сега ще стане плоскостъп и ще трябват след 2-3 г. стелки, спец. обувки, т.н. 
). Ама вие пишете, та да имам да чета.

, но ми липсвате 
, дори не съм очаквала, вчера всички ме фалиха 
, доста по- късно поопипа химикала и един речник, но толкуз
След самия обичай милата се захрани с питка, преди което я потупа изпитаващо 
Тука има много хубави детски кътчета, лУбим Виенски, където правят най- вкусния ягодов шейк, но най- вече сме като италианска фамилия и Анко има много близки, които й обръщат внимание 

Сигур нещо зъбки мъчат
Дано бързо му минава
За ФЪН шу-я аз от книги съм чела, но пробвай на търсачка в гугъл-а 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43424

Явно си е целеустремена Али и още от сега знае какво иска! Пък питката ти изглежда много добре, що пък да не си я докарала на вид
Ама като я гледам Али с какво рокле е спретната, явно си е доста хубаво времето там.
Ама от спането по корем ли може да се стигне до плоскостъпие
, хартията наистина се оказва доста безобиден вариант.

Тоя Драганов е голям зевзек явно.

(може и да греша) .Весело изкарване на кръщенето!Ще чакаме снимки 
, няма ли да смениш аватара
Много се вълнуваме!

. Поздравление за питката 

)
), а пък за прохождане и въобще лятно време най-добре детето да е босо (всички доктори го казват).... нещо, честно, хич не мога да го разбера.
Ха честита ви дофторка
Ми много топло ще да е в Града на младостта - много тъй леко сте облечени, явно времето е готино, а не като тук в мъгливата и дъждовна София.... (но това не ми пречи да съм настроена на морска вълнА)
Неприятна работа 

, има още доста за уточняване, най-гадното е, че родителското тяло и от двете страни може да помогне (там с една допълнителна ипотека), но ги е страх и ни е много кофти.
Пак сами ще се оправяме, ама иначе всички са с претенции...
, така като гледам сега Емко с късата косичка пак доста си приличат. 
И вярно явно при вас е доста топло - ние тук в офиса сме пуснали климатика
(ми то в офиса по-студено отколкото навън).
Според мен си е всичко до дете, ген, характер, навици в семейството и т.н.
) 
(спи ми се , ах как ми се спи
)
Ще бъде в някаква църква в Дружба (до някакво езеро
)
.От месец се ровя в нета за оферти и като гледам какви са цените ми се изправя косата
Изгледи за нас скоро няма