Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 568
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
  • Сливен
Явно само на мен не ми харесва балсама с кокос на Елсев.След  2 седмици ползване, косата ми е боядисана в русата гама със сухи краища,ми след него я усещам по-суха и стои с надърпани краища.

# 496
Понеже е с масла, вероятно косата ти в момента няма нужда от тях и затова се получава така. Може би да има нужда повече от хидратация.

# 497
Аз редувам козметиката за коса - единия път хидратиращата серия, след това протеинова.
Хресва ми балсама на Елсев с кокос. Сега ще си взема от Гърция и шампоана, за да го пробвам.
Не знам дали за гръцкия пазар качеството е различно.
Олиото за тен на Евтерпа ли хвалехте?
Че нямам никакво, освен кокосово масло.

# 498
My all, ако питаш по-назад за олиото за коса мога да изкажа моето впечатление от две нанасяния досега. Не омзнява, аз го слагам на влажна коса в краищата й, но моите по начало са си сухи и олиото ми пасна идеално. Помага ми и за лесното разресване, а след това косата  я чувствам лека като перушина. Доволна съм.

# 499
  • Стара Загора
Мнение за шампоаните Elseve 3 in 1?

# 500
Оказва се,че с термозащита косата изгаря по-бързо от топлината.
Гледах видео в youtube.
Само казвам :0

# 501
Оказва се,че с термозащита косата изгаря по-бързо от топлината.
Гледах видео в youtube.
Само казвам :0

Каква е логиката тук ?

# 502
Защото са ме питали за бюджетна термозащита,а сега какво излиза...ужас

# 503
Аз си бях купила от UK на промоция този спрей с термозащита, но сякаш косата ми по-бързо се омазни от него. Сега само си стои на тоалетката и събира прах. Трябва да го пробвам скоро или да го подаря на някой от роднините.. Grinning
Скрит текст:

# 504
При мен сресването винаги е било голям кошмар, защото косата ми е дълга и суха.От както открих тази маска няма кошмари.Уникална е.След нанасяне и измиване и изсъхване на косата тя е като коприна и се разресва без усилие, а и подхранва.Аз никога не реша косата си мокра тъй като тогава е най уязвима и се къса лесно.Реша я само суха.Ето маската, която няма да сменя никога!

# 505
Препоръчайте маска за чувтвителен скалп и мазна коса? Има ли такова нещо или по-скоро не?

# 506
Чувствителен ли?Залющване ли има или себорея?Защо ти е чувствителен?

# 507
Няма себорея, но от доста шампоани получавам сърбеж и червени петна.

# 508
Няма себорея, но от доста шампоани получавам сърбеж и червени петна.
Намерих няква тук, но нито е евтина нито съм я ползвала

А иначе катранения шампоан от аптеките дали няма да ти помогне аз с такъв се къпя и струва около 2 лв.Косата става  прекрасна след миене с него, най-вече мазната.Става и за тяло, защото е добър и за кожата.Вярно че мирише на катран, но като нанесеш маска, балсам, олио или парфюм проблема се решава.

# 509
Мисля, че съм ползвала катранения шампоан, ще си взема пак, благодаря. С шампоаните горе долу се справям. Но не ползвам почти нищо друго, освен шампоан, искаше ми се ако някой ползва маска или продукт за подхранване, но за чувствителен скалп, да сподели от опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт