Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 693
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Връщам си думите за маската на Ревюел.Cold Sweat
Под едното ми око излезе голяма червена подутина,въпреки  че не съм нанасяла под очите. Може би е било прекалено близо. На мен просто не ми понася. Frowning1 Снимах го, но не се вижда много добре на снимката...
Скрит текст:

# 301
Оле, че красиви очи имаш, Бенедета. От това, което се вижда си много хубава. Пу пу.
Съжалявам, че продукта не ти е понесъл. Дано бързо отмине неразположението.

# 302
Оле, че красиви очи имаш, Бенедета. От това, което се вижда си много хубава. Пу пу.
Съжалявам, че продукта не ти е понесъл. Дано бързо отмине неразположението.

Благодаря от сърце, много си мила! Heart

# 303
Връщам си думите за маската на Ревюел.Cold Sweat
Под едното ми око излезе голяма червена подутина,въпреки  че не съм нанасяла под очите. Може би е било прекалено близо. На мен просто не ми понася. Frowning1 Снимах го, но не се вижда много добре на снимката...
Скрит текст:
На снимката не си личи тая червенина. Ако те сърби, алергия е.
Страхотни очи имаш.

# 304
Личи си червенината - горе-долу в средата, малко изместено към външния ъгъл на окото. Ако няма нищо различно, освен маската, сигурно е от нея.

Наистина ти е много хубаво окото, предполагам, че и другото също Simple Smile

# 305
Blush Благодаря ви!
Всъщност, усетих да ме сърби под окото преди да се гримирам и отидох пред огледалото, та тогава го забелязах. За съжаление съм със чувствителна кожа. Сега разглеждам съставките и има такива които съм ползвала и ми понасят, с изключение на една : Papain. Може би тя не се е разбрала с кожата ми. Ще продължа да я ползвам на носа и брадичката, там не съм имала проблеми -  ами напротив.

# 306
Това намерих за Папаин-а:
Папаинът е ензим, който се съдържа в плода на папаята.
Често папаина намира приложение и в козметичната и фармацевтичната промишлености.
Употребата на папаин в козметиката се дължи на факта, че той избирателно разгражда връзките на мъртвите клетки и ги отстранява от повърхностния слой на кожата, като я прави мека и гладка. В случаите когато използването на абразив за ексфолиране е противопоказно - чувствителна, куперозна, акнетична кожа, розацея и други, маските за лице съдържащи ензима папаин са незаменими. Поради ефективното почисване на най-горния слой на кожата, тези продукти могат да се използват успешно и като първа стъпка при избелващи процедури.

# 307
Бенедета, наистина прекрасни очи имаш.Heart Eyes
Аз взех за мама кремчето на ревюел с хиалурон, защото в нашия град не продават марката, освен в Лили, а там е беден асортимента.

# 308
Доволна съм от спрейчето против гъбички на Евтерпа. Същооо и от масло от чаено дърво *пробвала съм на evterpa , eterika, rivana* като цяло не намирам голяма разлика, но май това на етерика най-много ми допадна.
Доволна съм от моливите за вежди на golden rose, стават да се острят и не ми се начупват в ръката.
В момента не се сещам за друго от другерийте, ноо по-късно ако изкочи, ще пиша. Innocent

# 309
  • offshore & overseas
Момичета, аз да питам, някоя от вас ползвала ли е маската на Виктория Бюти, тази глинената с минерали от Мъртво море.
Скрит текст:
Ето, тази:

Намазах се аз, всичко окей, ама като си измих ръцете, пръста с който основно нанасях се оцвети леко в зелено/цвета на маската/ и се питам дали няма да позеленея сега като я измия тая пуста маска.

ПП Иначе за съставите на Ревюел нищо не знам за съжаление. Аз много много не чета състави, че то май всичката козметика е бъкана с какво ли не. Основно гледам да няма алкохол денат и бронопол.

ПП Не позеленях/танцуващо човече/. Маската се отми сравнително лесно. Усещах леко загряване при изплакването. Но ефекта е видим. Хубава е маската и наистина почиства и свива порите. Тена е освежен, лицето изглежда и се усеща чисто. Бре, тия маски на Виктория Бюти ще се окажат много добро попадение. Тази с активния въглен и захарта също е мн добра. Ще пробвам и другите им видове.

Само да споделя, че моята кожа е нормална, с леко омазнена т-зона лятото, и леко засушаване зимата, по скоро явно дехидратирана, отколкото суха, с плътен и еластичен тургор, не особено капризна, всъщност хич не е капризна и като цяло понася всичко каквото и наклепам.
Аз. И писах по-напред (или в миналата тема, не съм сигурна). Добре почиства, спор няма. Лицето буквално светва. На мен обаче хич не ми допадна химическата миризма (аз така я определям, или пък това е миризмата на Мъртво море, знам ли).

Цветът също е странен, отровно син и натрапчив - определено боядисва ръцете и трудно се отмива, което не говори добре за съставките (не съм ги чела, по принцип не чета съставки). От лицето обаче се смъква лесно. Освен ако човек няма петна от ранички или пъпки (в такъв случай те се оцветяват леко в синьо).

Почистването с тази маска явно е агресивно, защото след нея хидратиращият алое крем (гел) на Балеа не просто щипе, ами направо си дере, което е странно (поне при моята кожа така подейства). То вярно, че кремчето се оказа неподходящо за мен, ама чак пък толкоз ли? Затова пък дневният крем на Палмърс успокои кожата ми след третирането (и след като измих щателно алоето). Значи ще ги използвам в тази комбинация (анти-стрес маска Виктория бюти+хидратиращ крем Палмърс)

Все пак, трябва да се отбележи, че досега съм слагала маската всичко на всичко 2 пъти (тоест изхабила съм една двойна маска), но се полакомих при една промоция в ДМ и грабнах цели 2 (две двойни маски), без да съм ги тествала и без да съм се допитала в темата. Остава ми още една двойка и смятам да се напъна да я изразходвам, пък после не знам дали ще купя пак. То аз изобщо за маски за лице се открехнах едва напоследък. Преди не им бях никакъв фен, защото съм си класически мързел.

Похвалвам глината (или хумата) от руските магазини Березка - много съм доволна от зелената Кавказка глина (предстои да тествам и останалите видове).

# 310
Благодаря за подробния отговор. Наистина мирише гадно. Миризмата даже я усещах и след като свалих маската. Но пък ми се отрази супер на лицето.  Усещането е чудесно, гладка, мека и чиста кожа, много гладка. После крема и останалите продукти се разнасяха по нея като песен. И, да, сваля се сравнително лесно и не ми оцвети лицето, както се притеснявах. Аз дори се замислих дали да не си купя и от нея пълноразмерна опаковка. Много ми допадна ефекта от маската. Но, това на първо четене. Ще изчакам да я нанеса поне още веднъж и тогава ще мисля дали да купя по голяма опаковка. Засега обаче съм с отлични впечатления.

# 311
Здравейте,
Наскоро моята козметичка ми препоръча едни крем на бг козметиката Христина. Неочаквано доволна останах. Пробвах и други неща от техният асортимент, също съм приятно изненадана. И цената е много достъпна.

# 312
  • Deutschland
Лореал с кокос е изпробван. Под душа косата направо се хлъзга между пръстите ми, не заплита, можех да не слагам маската изобщо. По-късно ще разбера дали имам нужда от кристали, но засега краищата са хидратирани и няма фриз ефект.

# 313
Като сте на тази тема да споделя мнение за две шийт маски на Балея - с черен въглен и хидратираща в една синя опаковка. И с двете стоях повече от колкото пишеше в указанието 10-15 минути. Някъде около половин час. Първата ми хареса. На Т-зоната беше почти изсъхнала, когато я свалих. От страни по бузите беше останала влажна. Кожата ми беше мека, с по-избистрен тен. Не съм нанасяла крем за лице след нея. Втрих остатъка, както пишише. От едно ползване съм доволна. Не съм забелязала обаче да ми е помогнала срещу несъвършенствата и появата на нови. Хидратиращата, май ми дойде тежка. Аз съм със смесена кожа. След като я отстраних и втрих се получи "кир" ефект. Измих си лицето и нанесох крем.
За зелената хума/глина в Березка съм чела положителни мнения. Все си мисля, че много ще ми изсуши кожата на лицето.

# 314
  • София
Като сте на тази тема да споделя мнение за две шийт маски на Балея - с черен въглен и хидратираща в една синя опаковка. И с двете стоях повече от колкото пишеше в указанието 10-15 минути. Някъде около половин час. Първата ми хареса. На Т-зоната беше почти изсъхнала, когато я свалих. От страни по бузите беше останала влажна. Кожата ми беше мека, с по-избистрен тен. Не съм нанасяла крем за лице след нея. Втрих остатъка, както пишише. От едно ползване съм доволна. Не съм забелязала обаче да ми е помогнала срещу несъвършенствата и появата на нови. Хидратиращата, май ми дойде тежка. Аз съм със смесена кожа. След като я отстраних и втрих се получи "кир" ефект. Измих си лицето и нанесох крем.
За зелената хума/глина в Березка съм чела положителни мнения. Все си мисля, че много ще ми изсуши кожата на лицето.
От тази и аз съм доволна. Ползвам я като успокояваща след по-груби маски или процедури. Кожата ми е мазна.

Общи условия

Активация на акаунт