От Испания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 48 004
  • 415
  •   1
Отговори
# 255
Аз ползвах Габко, ама това раздаване по час ми е супер неудобно, пък и офисите не са ми много удобно. И тяхното работно време е едно.... ГГБГ са по-добре откъм тези неща.  А и като почнах да пазарувам от Испания, реших, че е по-добре от една фирма, а не само да сменям адресите и да помня ИД номерата.

# 256
Имам над 300 поръчки през Габиели от Англия и Германия и никога не съм имала проблем с нито една, но това не означава, че не може да ми се случи. Като цяло дългогодишните фирми са си коректни, щом са се задържали толкова дълго на пазара.

# 257
Здравейте, някой успял ли е да направи поръчка от испанския Дъглас?

# 258
  • Mediterraneo
Заради испанското НИЕ ли питаш? На мен не ми дава без да го въведа.

# 259
  • София
Здравейте, някой успял ли е да направи поръчка от испанския Дъглас?

И аз питах преди време, защото пробвах да се регистрирам и да поръчам и без тяхното номерче, което е нещо като нашето ЕГН, не става.

# 260
  • София
Здравейте,
Искам да поръчам над 60$ от Айхерб... но до Германия Соларей не пращат, както и други неща...
Откъде се придвижва по-бързо (не виси по складове или разпределя навън -на слънцето (както видях при ГГБГ веднъж)
Англия или Испания е по-добре и вторите не са ли много бавни? От последните не съм поръчвал.

# 261
Може и в темата за айхърб да видите как поръчват и до къде
https://m.bg-mamma.com/?topic=1326041

# 262
  • София
Не успях да разбера къде е това и дали е близко до Мадрид... колко ще струва доставката до склада им *ггбг примерно в Мадрид)? До Peninsula е free. Или да си ги взема от тук - с гаранция (полароид очила)
Не ми върнаха отговор.

https://optimaloptic.com/sunglasses/

# 263
Аз бих си ги взела от България. За да мога да ги премеря.

# 264
  • София
Аз бих си ги взела от България. За да мога да ги премеря.
мерих ги... но и 2г гаранция имат тук.

# 265
Гаранция не знам...вятър работа.
Бих взела където са по-евтини щом е уточнен и мерен модела.
И ако се знае че и на двете места са оригинални.

# 266
  • Mediterraneo
Peninsula е континентална Испания Grinning

# 267
Здравейте,

Може ли някой да напише адреса на Габиели в Испания за доставка на интернет пратки. Казаха ми, че приемат. Като се разрових в интернет обаче, ми излизат разлики в адреса на офиса им и изписва ли се името на фирмата, която Габиели са посочили на сайта си при инфото за Испания. Мерси!

# 268
  • София
Здравейте,

Може ли някой да напише адреса на Габиели в Испания за доставка на интернет пратки. Казаха ми, че приемат. Като се разрових в интернет обаче, ми излизат разлики в адреса на офиса им и изписва ли се името на фирмата, която Габиели са посочили на сайта си при инфото за Испания. Мерси!

Приемат пратки, аз ги използвах и съм доволна. Погледнете https://www.estobg.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B … D1%87%D0%BA%D0%B8 , раздел Интернет поръчки. Използвате тяхното указание.

# 269
Супер, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт