От Испания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 47 781
  • 415
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, за първи път поръчвам от Испания с габиели (явно и за последен). Пратката е пристигнала в офиса в Пловдив, автоматично ли ще я разпределят към софийския офис, който съм задала като предпочитан? Благодаря предварително!
Да

Не останаха превозвачи от Испания, за съжаление.

# 361
  • София
A вече не се ли правят общи поръчки от дадени сайтове?

# 362
Има много сайтове,които не доставят.Като цяло доставката от Европа не е такъв проблем,колкото това,че някои от тях нямат опцията за доставка до България

# 363
Писах с Bulgaria Express потвърдиха ми цените и ми обясниха как да организирам доставката. Надявам се да се коректни и да стигнат успешното поръчките до България. Габиелито уж писаха в мейла, че предлагат алтернативи, ама като им се обадих казаха, че нямали нищо предвид към момента.

# 364
Хм, испанският им адрес съвпада с адреса на GGBG преди да спрат доставките...
И телефонният номер е същият.

# 365
Изрично ми обърнаха внимание, че за адрес на получаване на пратка за България се пише централен офис и телефонът който върви към него.

# 366
Някой ползвал ли е услугите на bgexpress? Цената им е съмнително ниска (4лв), но основно ме притеснява, че нямаш регистрация и id?
А как ще
получим пратките?

# 367
Пишете вашите имена и техния адрес.После им пишете през тази форма https://bgexpress.es/bg/contactos до кой офис на еконт да я изпратят.Няма вземане от място.

# 368
Да допълня - на What’s up много бързо отговарят.

# 369
Аз се чудя за тези БгЕкспрес, как доставката от онлайн магазин е само 4лв/кг, а отдолу има цени започващи от 17 евро/кг.

# 370
Аз се чудя за тези БгЕкспрес, как доставката от онлайн магазин е само 4лв/кг, а отдолу има цени започващи от 17 евро/кг.

Опция 1 , взимане от пункт Испания до България. Има доста пунктза доставка подобно на бокс ноу или в някой магазин.
Опция 2 , взимане от адрес и доставка до България

# 371
Каня се да поръчвам нещо от Испания 3-4 месеца, за да се наканя чак сега и да разбера, че вече Габиели няма да доставят. Grinning Има ли някаква алтернатива вече, или все още не?

# 372
Каня се да поръчвам нещо от Испания 3-4 месеца, за да се наканя чак сега и да разбера, че вече Габиели няма да доставят. Grinning Има ли някаква алтернатива вече, или все още не?
Прочетете последните постове,там е написано и ще
видите при какви условия

# 373
  • София
имаш още малко да се каниш. До 15 работят.

# 374
Благодаря за отговора! А колко често има “курсове” до София? Вече седмица няма никакво движение на пратката ми и никой не вдига телефон, нито по мейл ми отговарят. 🙁

Здравейте, за първи път поръчвам от Испания с габиели (явно и за последен). Пратката е пристигнала в офиса в Пловдив, автоматично ли ще я разпределят към софийския офис, който съм задала като предпочитан? Благодаря предварително!
Да

Не останаха превозвачи от Испания, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт