От Испания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 47 795
  • 415
  •   1
Отговори
# 390
Чакам все още да ми обработят абонамента, но съм дала централен офис в Мадрид. Последно писах дали правят застраховки на пратките и кои са датите за превоз. Датите за вписани в сайта, а застраховката е 10% от стойността на праката. От Габиели ми казаха, че са се изпокарали с Мистрал и Мистрал са били доста некоректни. Споделям защото някой щеше да се свързва с тях.

# 391
От Габиели ми казаха, че са се изпокарали с Мистрал и Мистрал са били доста некоректни. Споделям защото някой щеше да се свързва с тях.
Явно става дума за пари, както обикновено. За нас като крайни клиенти са си вършели работата.

# 392
Какво значи "за нас като крайни клиенти са били коректни" като досега е имало посредник между двете страни и крайните клиенти не са имали директно комуникация.
Нямам изгубени пратки от там, но беше много противна практиката им да бърникат по пратките. Постоянно изпразваха съдържанието на пратките в един общ техен кашон от каквото намерят. Играеха си да разлепят етикетите от всяка пратка, да натъпчат съдържанието в един кашон и да налепят всички етикети на него. Имаше случаи и извадени пратки да ги пращат без опаковките. Предполагам оправданието е за да премахнат обемни опаковки, но не мога да изключа прикрит фетиш към ровичкане в чужд багаж.

# 393
EzzG, кого визирате?

# 394
Визирам обсъжданата фирма, която използваха Габиели за Испания.

# 395
Какво значи "за нас като крайни клиенти са били коректни" като досега е имало посредник между двете страни и крайните клиенти не са имали директно комуникация.
Нямам изгубени пратки от там, но беше много противна практиката им да бърникат по пратките. Постоянно изпразваха съдържанието на пратките в един общ техен кашон от каквото намерят. Играеха си да разлепят етикетите от всяка пратка, да натъпчат съдържанието в един кашон и да налепят всички етикети на него. Имаше случаи и извадени пратки да ги пращат без опаковките. Предполагам оправданието е за да премахнат обемни опаковки, но не мога да изключа прикрит фетиш към ровичкане в чужд багаж.
Този посредник(Gabieli) е поемал пратките в София, а до там от Испания "некоректната" фирма си е вършела работата. Мен не ме интересува драмата им с Gabieli.

Нямам отваряни пратки, а и нямам спомен някой да е писал за такива. Защо не писа в темата?

# 396
Хайде сега глупости, в София ги отваряли пък от Испания си идвали както трябва. Как пък това не се случва със стотиците други пратки на Габиели от Германия и Англия, където си работят сами, а само в Испания. Не говоря за единични случаи, а за голям брой за дълъг период и не бяха са само наши пратки. Габиели си знаеха, че го правят и си признаваха, че не могат да им въздействат. Просто и на тях им писнало да се занимават с тия. Типичните  балкански субекти в Испания.

# 397
Някой да се похвали с получена пратка от bgexpress?

# 398
GGBG може отново да започнат да доставят от Испания. Преди седмица са отговори ли в отзивите в Google.

# 399
Последната ми пратка с Габиели (15.01) чрез Мистрал пристигна без забележки. Предходни в изминалите години също. Не бяха отваряни кашоните и нищо не липсваше от съдържанието.

# 400
Здравейте, някой има ли запазен адреса в Испания за доставки на Габиели (вече Мистрал), но по начина който беше изписан в сайта на Габиели?

# 401
Здравейте, някой има ли запазен адреса в Испания за доставки на Габиели (вече Мистрал), но по начина който беше изписан в сайта на Габиели?
Може бавнички да зареди, но ще зареди. Така ще го видиш.
https://web.archive.org/web/20231127085325/https://gabieli.com/bg/contacts

# 402
Много благодаря! Под секрет да ви споделя, че през Мистрал продължавам да получавам абонамента си. На същия адрес получавам и през пейл пал или револют се плаща. Получих първата пратка през тях и съм доволна.

# 403
Кога им плащаш?Като пристигне при тях или като получиш пратката.Тъй като ,на мен Габиели ми пращаха до Спиди автомат и там плащах с карта.

# 404
Когато пристигне при тях плащам доставка Испания-България, след това на Еконт само доставката междуградска плащам. Иначе абонамента ми автоматично отчита картата и след като е платено пускат книгите на адреса, който съм дала в Испания.

Общи условия

Активация на акаунт