От Испания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 47 774
  • 415
  •   1
Отговори
# 405
Много благодаря! Под секрет да ви споделя, че през Мистрал продължавам да получавам абонамента си. На същия адрес получавам и през пейл пал или револют се плаща. Получих първата пратка през тях и съм доволна.
По Фейсбук ли им писа и как се уговорихте?

# 406
На тел. номер и през What’s up. Номерът го има в адреса и линка на предната страница (благодаря за което).

# 407
  • София
В момента има ли стабилен доставчик с офис в София, понеже е тежка пратка...?
ГГБГ им писах преди 2 седмици - няма отговор.

# 408
  • София
Трябваше на 10ти да е доставена, но втори ден стои така:
DHL  ли трябва да ги търся в БГ? Номерът в техния сайт не дава информация...

# 409
Пратката нито е в България, нито ще се достави от DHL за да бъдат търсени те.
Още си е в движение и е в Австрия.

# 410
Здравейте имали някой читав и изгоден доставчик на пратки от испания харесал съм си капак за кола само там го има, но за доставка ми искат повече от стоиноста на употребявания капак,
капака е голям тежък и обемен,
преден за кола, имали доставчици или всичките спряха да работят с тази дестинация?

# 411
Да похваля Мистрал - 3пратки имам с тях последния месец. Супер лесна комуникация. Първият път им писах, че е доставена пратка за мен на техния адрес. Следващите пъти те сами ми пишеха (по вайбър), че имам пратка. Плащам по револют таксата им (има опция да се плати и куриерската услуга директно), те после изпращат по Еконт. Реално не е особено бързо, може би отне 2-3 седмици на пратка (но все пак зависи и от сайта, от който пазарувах). Супер доволна съм като цяло, че ме беше доста шубе дали ще си получа нещата.

# 412
  • Варна
Това много добре звучи. Колко е таксата им за килограм? Да разбирам ли, че си ги пращат по някакви канали до БГ и после някой ги пуска по Еконт? На принципа на Gabieli ли действат? Идват няколко неща и те смятат всичко заедно, а не поотделно? Аз преди ги ползвах за някои неща от Амазон, но както знаем, от Амазон много често разбиват пратката на много. И ако всяко го теглят отделно и го пускат отделно по Еконт, няма да ми е изгодно. Може ли тел., че аз всичко изтрих след приключване на дейността на Габиели.

# 413
Мисля, че им беше 5лв/кг, но вижте за всеки случай фб/сайта им. Аз поръчвах неща, които нямаше как да купя от Англия или Германия и честно казано не се задълбах в стойността на куриерската услуга. Имам сега една пратка, която ме чака в Еконт и мога да видя на товарителницата от къде изпращат. Няма друга опция за взимане (офис в София примерно). Тел им е 00 34 603 246 693.
Иначе на мен ми обединиха 2пратки в един курс и 3 пратки в следващ, не са ги пращали една по една.

# 414
Дали може да споделиш фб на Мистрал.Не ги намерих ,а искам да пусна няколко поръчки

# 415
Дали може да споделиш фб на Мистрал.Не ги намерих ,а искам да пусна няколко поръчки
https://www.bg-mamma.com/?topic=1059506.msg49139850#msg49139850

Общи условия

Активация на акаунт