Захранване - въпроси и отговори!

• 39 190
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Купувам от био щанда, държа на стайна Т и го добавям в плодовите пюрета.

# 241
Ами аз моите пюрета не ги топля, но щом може кокосовото масло на стайна температура още по-добре.

# 242
В жегите го държах в хладилника, сега го държа на стайна температура. Взела съм си едно бурканче от 250 грама още преди 3-4 месеца и нищо му няма.

# 243
На бебетата ли го давате това кокосово масло?
 А зехтин също става нали?

# 244
Аз кокосово масло съм слагала даже и в зелечуковото пюре. И аз държа на стайна температура.
Наскоро исках да купя ново буркан, отидох в Кауфланд, ама какво съм гледала/не догледала, та купила съм кокосов Крем! Още с отварянето ми зам ириса божествено и се до сетих, че има нещо..

Та сега имам кокосов крем. Може за нас с баща й да правя палачинки, незнам..

# 245
Да. На плодовите пюрета започнах да слагам кокосово масло, когато синът ми стана на 7 месеца. Зехтин слагах на зеленчуковите, а след това замених с масло.

# 246
  • Варна
Зехтин, гхи, кокосово масло ги дават след 7 месец.

# 247
Добре де, това ГХИ какво представлява?

# 248
  • Somewhere in Spacetime
Добре де, това ГХИ какво представлява?
Пречистено  краве масло. Прабаба ми правеше - разтопява се маслото и на много слаба степен на котлона се "отпенва". Има различен вкус и консистенция от обикновеното.

# 249
Аз кокосово масло не съм слагала. Но почвам втора опаковка гхи

# 250
Ползвате ли от оризовките и коя марка става за бебе

# 251
Давам , да. Но много рядко. Някакви взех от една бензиностанция. С няколко семена са

# 252
Аз пък днес в Лидл видях сухари, царевични мисля. Дали такива сухари, които не са специално за бебета могат да се дават и на тях?
Аз купувам бебешки..

# 253
  • Варна
Ами гледай съдържанието. На бас, че в "бебешките" и в обикновените има горе-долу еднакви боклуци Laughing

# 254
Аз пък днес в Лидл видях сухари, царевични мисля. Дали такива сухари, които не са специално за бебета могат да се дават и на тях?
Аз купувам бебешки..
Може ли снимка как изглеждат

Общи условия

Активация на акаунт