Слънцезащита 2018/2019 - III

• 68 396
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде под слънцето...
За момента нямат неоцветен стик.
Аз също съм със светла кожа и цвета се слива след нанасяне.

Безцветни стикове имат много други марки.

# 256
  • Prismatica Aerie
Чудя се дали да пробвам от азиатските слънцезащитни. Ще съм Ви благодарна ако споделите мнение и за тях от какво сте доволни или не сте. Благодаря предварително! Simple Smile
Тази година съм заложила на тях. Към момента имам следните продукти:
KRAVEBEAUTY Beet The Sun SPF47 PA++++
PURITO Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++
Dear  Klairs  Soft Airy UV Essence SPF50+ PA++++
AHC Natural Perfection Fresh Sun Stick SPF 50+ PA++++
INNISFREE Ato Soothing Sun Stick SPF50+ PA++++

Първото го привършвам и ще повторя. Стиковете още не съм пробвала на лице, но най-вероятно ще ги ползват децата.
За подновяване обмислям  това, което да напълня със слънцезащитен крем. Отделно има неоцветени сън къшъни, например съм харесала този.

п.п. Елица, призовавам те към толеранс към тази банда маняци на тема слънцезащита.
Във форума има доста по-странни теми базирани на обсесии, в които можеш да провокираш.
Абсолютно добронамерена съм, но всяка година едно и също - големи хора сме, не е ок това.

# 257
Днес слънцето беше страхотно , цял ден се крия зад сенки на сгради и дървета, които още не пазят кой знае колко , с един биотрейд 50 фактор бях, ужасно се чувства кожата ми в момента .. в търсене съм на некомедогенен , със кадифен завършек крем , който да не образува черни точки , но да предпазва максимално 😁 розов еднорог с крила

# 258
Момичета, някой има ли идея дали тази година вече не може да се намери матиращия крем на Аустралиан голд някъде в България или пак ще трябва да се поръчва от чужбина?

# 259
Момичета, някой има ли идея дали тази година вече не може да се намери матиращия крем на Аустралиан голд някъде в България или пак ще трябва да се поръчва от чужбина?
Аз доста порових онлайн преди да поръчам от Амазон, но ударих на камък.

# 260
Днес слънцето беше страхотно , цял ден се крия зад сенки на сгради и дървета, които още не пазят кой знае колко , с един биотрейд 50 фактор бях, ужасно се чувства кожата ми в момента .. в търсене съм на некомедогенен , със кадифен завършек крем , който да не образува черни точки , но да предпазва максимално 😁 розов еднорог с крила
Neostrata Sheer Physical Protection 50+
За мен е такъв еднорог😀
https://www.facebook.com/marketplace/shops/item/1565005156865878 … e=shops_pdp_share

# 261
За слънцезащитния спрей на ла рош позе имате ли мнения? За подновяване през деня, дали ще ми размаже грима?

# 262
За слънцезащитния спрей на ла рош позе имате ли мнения? За подновяване през деня, дали ще ми размаже грима?
Не размазва грима. Аз изобщо не го усещам върху лицето си.

# 263

Онзи ден с раздразнение разбрах, че не се предлага изобщо на американския пазар този продукт, а от евро сайтовете не искат да ми го доставят, защото бил аерозол.

# 264
Всъщност ми го изписа дерматоложка за подновяване понеже на работното ми място няма как с крем да се мажа, но още се чудя дали да си го купя.

# 265
Аз, освен този спрей, много бих искала да пробвам и други. Препоръчайте ми нещо.

# 266
Също така забравих да спомена, че каза за моята кожа да използвам хидратиращ флуид, а не крем. Предполагам същото важи и за слънцезащитния, каква точно е разликата между флуид и крем?

# 267
Флуидът е с по-лека текстура, кремът- с по-плътна.

# 268
  • някъде под слънцето...
При спрей  препоръчителната доза за да си върши добре работата е  е от 8 до 10 пръскания .
Agent Provocateur
тук можеш да погледнеш за защитни  спрейове
https://www.google.com/search?q=protector+solar++spray+para+el+r … ung&prmd=sivn

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 09:57 от sl

# 269
  • София
О, другарки, нещо сте се объркали ако се изживявате като собственици на темата и сте решили да диктувате кой, кога и какво да пише в обществен форум. Вместо да призовавате за толерантност може да я демонстрирате. Sunglasses

Та затлачване в порите с мръсотия, престояла върху лицето декоративна козметика, плюс прахоляк с нанасяне на слънцезащитен крем през два часа е абсурдно. Аз лично се обзалагам, ме веднага ще се сдобия с обриви и пъпки. Такова подновяване с 50 фактор е необходимо, ако се пържиш два часа на плаж или работиш на открито, например на полето или пък си регулировчик. А не както е лансираната тук версия как е задължително да подновяваш, ако бюрото ти в офиса е близо до прозореца  Stuck Out Tongue Winking Eye Или ако трябва да се придвижиш пеша от вратата до колата, не дай си боже пък да прекосиш улицата в обедната почивка.

Оплакалите се по-назад потребителки, едната май месец, другата в планината, където е всеизвестно, че при по-тънък атмосферен слой проникват повече ув лъчи, са получили петна без никаква защита, а не защото не са подновявали маниакално през два часа.

Ако тормозите кожата си с избелваща химия, фотоепилация и прочее агресивно третиране, естествено най-добре е изобщо да не се показвате на слънце.

Такова е моето мнение и не е нужно да ми се нахвърляте масирано на всяка реплика, която не ви допада, може да проявите толерантност Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт