Бързи здравословни въпроси и отговори – 16

• 47 837
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
labrex, помня че го коментирахме в темата преди време и пак го препоръчах. Моят мъж пи и Сладки сънища и още едни таблетки, но не си спомням как се казваха. От този Мелатонин плюс е доволен и него си взима.

Аз си спомних, че някъде писах, защото се обсъждаше, ама къде беше.... newsm78 Явно в тая тема. Simple Smile bouquet

# 601
Препоръчайте нещо изпитано за  заличаване на белези от лапароскопска операция, направена преди месец и половин.
Предварително благодаря!

# 602
Здравейте.От два дни имам болка в лявото око като погледна нагоре.Усещам я във вътрешната част под веждата.Някаква идея от какво може да е?
Нямам проблеми с очите.Дали може някакъв нерв да е?

# 603
Здравейте не намирам тема за гастрит някой ако знае може ли да ми я каже ?

# 604
Препоръчайте нещо изпитано за  заличаване на белези от лапароскопска операция, направена преди месец и половин.
Предварително благодаря!

Толкова ли са големи белезите? Аз от секцио (в чужбина) нямам никакъв белег с времето. Тези лапароскоспски операции не са ли малки разрезчета и не се ли лепват? Аз знам контратубекс в БГ. Иначе някакъв силиконов гел или лепенки са за белези по принцип. Аз лично за секциото не съм ползвала нищо и белега се заличи (7-8см дълъг, като конец тъничък беше в началото). В момента ползвам контратубекс за белег от премахната бенка. В БГ го взех за 12лв от някаква аптека. Някъде може и да е по евтин по другите градове.

# 605
vici, малки са разрезчетата, но и при мен все още си стоят, вече трета година. Simple Smile Не мисля, че има как да изчезнат напълно с времето.

# 606
Да, малки разрезчета са и 3 от тях почти не се виждат, но четвъртият се вижда. Ако е за мен няма да го мисля, но дъщеря ми, на 21 години е, и иска да няма белези.

# 607
  • Burgas, Bulgaria
Някой разбира ли тези резултати ?

http://prikachi.com/images.php?images/602/9431602G.jpg

# 608
Да, малки разрезчета са и 3 от тях почти не се виждат, но четвъртият се вижда. Ако е за мен няма да го мисля, но дъщеря ми, на 21 години е, и иска да няма белези.

Ясно. Ами най-хвалят силиконови лепенки. Но честно да ти кажа от нищо май няма ефект. Що пари издавах за мазила за тоя белег от бенката, ами все едно нищо. Една година мина не виждам подобрение, освен доколкото се е заличило по естествен път. Ако намерите пробвайте нещо такова или питайте дерматолог какво би ви препоръчал за нейния тип белег. Може като е по-младичка да има ефект при нея.

# 609
Даже и да има такава тема, тя ще е много стара. Защо самата ти не направиш. Тъкмо ще споделиш проблемите и перипетиите, през които премина, преди да ти поставят диагнозата.

# 610
Даже и да има такава тема, тя ще е много стара. Защо самата ти не направиш. Тъкмо ще споделиш проблемите и перипетиите, през които премина, преди да ти поставят диагнозата.
Защото никой няма да коментира за жалост .По лесно щеше да е някаква тема като тази да има доста хора и да се отговаря.Аз още ги преминавам още не се е намерило за жалост това което ме кара да се чувствам зле,освен ако не се окаже гастрита .

# 611
Здравейте, купих си Магнерот. В аптеката ми казаха по 1 на ден. В листовката обаче пише: Възрастни:
за попълване на магнезиевите депа: 3 x 2 таблетки дневно в продължение на една седмица;
последваща дозировка: 2-3 таблетки дневно. Някой пил ли го е и по каква схема се пие? Благодаря.

# 612
Дейзи, ти имаш ли магнезиев дефицит? Лекарството назначено ли ти е от лекар или по симптоми, които имаш си го самопредписа?

# 613
  • София
Предварително благодаря!
С тези мазила по аптеките минава много бавно и белезите не изчезват на пълно. Купи си една пръчка пчелен клей струва 2лв. в пчеларските магазини или от някоя баба или дядо на пазара. После от аптеката 1 шише най-чистият спирт ако има 97градуса. Спирта се исипва в стъклено шишенце в него се начупва пръчицата клей затваря се и се оставя на тъмно стои 14дни като всеки ден се разклаща докато на края стане кафяво всичко и пръчката се разтопи от самосебе си. Маже се само на белезите и заличава всичко, но не се слага на рани. Може да стои с години и върши чудесна работа.

# 614
Не знаех, че клеевата тинктура се използва за заличаване на белези. Ако ще приготвяш сама, най-добре сложи прополиса във фризера за няколко часа и след това настържи на ренде и тогава залей със спирта. Тъй като много цапа, с част от спирта почисти рендето и внимателно, не се изпират лекетата от сместа. Останалото Пепита го е обяснила.

Общи условия

Активация на акаунт