Бързи здравословни въпроси и отговори – 16

• 47 839
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Над 60 съм. Пия Хондросейв, Бозвелия. Не вземам болкоуспокояващи в момента, защото болката е лека и пренебрежима. Чуденето ми е дали от трета инжекция ще има
още някаква полза.

Бих сложила инжекцията, за да има максимално  добър и дълготраен ефект. Дипрофос е много добро лекарство.

# 586
Трябва ми препоръка за добър кардиолог в трета градска. И да е спокоен и да обяснява разбираемо Grinning

# 587
  • София
Можете ли да ми препоръчате някакъв пробиотик? Решила съм да пия, защото имам някакви стомашни проблеми от едно известно време.

# 588
Можете ли да ми препоръчате някакъв пробиотик? Решила съм да пия, защото имам някакви стомашни проблеми от едно известно време.
Пробиен Пробиотик+Пребиотик.
Капсули или прахчета.

# 589
  • София
Благодаря!

# 590
Над 60 съм. Пия Хондросейв, Бозвелия. Не вземам болкоуспокояващи в момента, защото болката е лека и пренебрежима. Чуденето ми е дали от трета инжекция ще има
още някаква полза.

Бих сложила инжекцията, за да има максимално  добър и дълготраен ефект. Дипрофос е много добро лекарство.

Възможно ли е от Бозвелията да се получат обриви? Пише, че няма странични действия

# 591
  • София

Прокомбо!

# 592
  • БГ
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали  някаква хранителна добавка за по-добър сън за съпруга ми. Вече стана 2 месеца откакто абсолютно всяка вечер се събужда между 3 - 4 часа сунтринта, а от 8 часа е на работа. Благодаря предварително.

# 593
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали  някаква хранителна добавка за по-добър сън за съпруга ми. Вече стана 2 месеца откакто абсолютно всяка вечер се събужда между 3 - 4 часа сунтринта, а от 8 часа е на работа. Благодаря предварително.

Магнезий

# 594
  • софия
сладки сънища форте на фирма фортекс. изпробвано - работи!

# 595
  • Burgas, Bulgaria
Момичета имам дружка в ситуация.
Цикъл часовник на ден закъднение положителен тест , два положителни . На трети ден закъснение , тоест днес кървене , не я боляло , усещала по-скоро напрежение, което понякога ставало доста неприятно  . Нямало съсиреци , а червена алена кръв , постоянно , не било кръвоизлив .
Не иска да ходи на лекар , а аз настоявам да иде . Тази алена кръв за мен не е ок .
Как мислите ? Дали ще се изчисти от самосебе си , аз с моите истории все усложнения са ми в главата 😕

# 596
  • София
Здравейте,

Ето този Мелатонин. Може да започне с половин  таблетка.
https://remedium.bg/insomnia/jamieson-melatonin-10mg-60caps.html

# 597
Здравейте,
Моят мъж пие Мелатонин Плюс
https://apteka.framar.bg/30034365/мелатонин-плюс-табл-3-мг-30

# 598
Скрит текст:
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали  някаква хранителна добавка за по-добър сън за съпруга ми. Вече стана 2 месеца откакто абсолютно всяка вечер се събужда между 3 - 4 часа сунтринта, а от 8 часа е на работа. Благодаря предварително.
Моят мъж пие Мелатонин Плюс
https://apteka.framar.bg/30034365/мелатонин-плюс-табл-3-мг-30

В един период на безсъние си купих точно този Мелатонин плюс, просто влязох в аптека, видях го на витринката и го купих. Доволна съм от него, без да мога да сравня с друг, на мен ми подейства тогава и сънят ми се оправи. Запомнила съм го и, ако пак ми се случат безсъници....в Сиатъл Simple Smile, ще го взема. Peace
В момента по препоръка на приятелка аптекарка приемам МАГНЕ В6 СТОП СТРЕС таблетки след един нервен период, също добре ми действат. Даде ми един блистер, мисля още един да си купя, в опаковката са два. Може би защото ги вземам инцидентно, не пия редовно, въздействието им се усеща, спя добре сега. Peace

# 599
labrex, помня че го коментирахме в темата преди време и пак го препоръчах. Моят мъж пи и Сладки сънища и още едни таблетки, но не си спомням как се казваха. От този Мелатонин плюс е доволен и него си взима.

Общи условия

Активация на акаунт