"Димитър Маджаров" - от нашето семейство за вашето семейство!

• 37 685
  • 354
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Продуктите на Димитър Маджаров са едни от най-честите ни "приятели" на трапезата.
Синът ми не обядва в ученическия стол и не си купува закуски от лафката - той сам предпочита да му сложа домашно приготвен сандвич в кутията и плодове.
Един от любимите му сандвичи е с луканка и кашкавал на Д.Маджаров,краставица и маслини.

# 256
  • Бургас
Вкусен сандвич с масълце, сух колбас Бургас , кашкавалче, резънче краставичка и доматче.  Айрянчето в шишенце.

# 257
 Ще приготвя джоб със сухи колбаси и какавалче и бутилчица айрянче от златното колекция на Димитър Маджаров!

# 258
Синът ми харесва сандвичи със салам и кашкавал, и кисело мляко с овесени ядки.

# 259
Любимите ни сандвичи са със сух колбас "Бургас" и кашкавал, гарнирани с домат и краставица.

# 260
Приготвям здравословна закуска с кисело мляко „Димитър Маджаров“, чиа, ленено семе и плодове (банан, праскова, боровинки, малини...)

# 261
Сандвичи с яйца и сирене:)

# 262
За здравословна закуска на моето дете бих ползвала крави кашкавал и сирене за да приготвя любимите й бутерки и като допълнение към тях бих й сложила в раницата и Айряна който предлагате.😙😚😉

# 263
Бих приготвила сандвич с масло, кашкавал и колбас ( всички от асортимента на "Маджаров), сандвич с яйце и сирене "Маджаров", кисело мляко "Маджаров" с мюсли, кисело мляко с овесени ядки, мъфини със сирене и/или кашкавал и/или колбас, препечена филийка с масло и сирене + айран.

# 264
Любимите ни сандвичи са със пълнозърнест хляб, масло "Маджаров" ,сух колбас "Бургас" и кашкавал Маджаров.Задължитилно за пиене айрян Маджаров.

# 265
Със Сирене Маджаров ще си направя сирене в гювече - с печен пипер, домати и яйце и люта чушка

# 266
  • София
Хм, не знам от кой ваш продукт, ще приготвя сандвич на сина ми, обаче знам, че количеството кисело мляко "Маджаров", което изяжда е доста голямо - минимум 3-4 кофички на ден!!! Наскоро открихме голямата /квадратна/ кутия, та купувам направо нея. Да не си "играем" на дребно.

# 267
Бих приготвила сандвич с луканка и кашкавал Маджаров, зелена салата и краставичка. Ще добавя и айрян Маджаров.

# 268
Ползвам сиренето и млякото и приготвям свежи сандвичи с айрян, верен почитател сме на марката цялото ни семейство!

# 269
  • Пловдив
сандвич с колбас и/или кашкавал, айрян, кашкавал и сирене на кубчета със суров зеленчук

Общи условия

Активация на акаунт