Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 46

• 53 093
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Интубацията е манипулация за изкуствено обдишване и биха и правили само при нужда от такова. В анестезията се прави при продължителни операции, каквато летз не е.
Не се тревожи, всичко ще мине. Това е рутинна процедура.

# 511
Няма проблеми със сърцето уж, с нормално кръвно Е. Тя е млада, на 48. Иначе си следя темата, на нея са к правили тестове - за алергии и още разни съсирвания, отделно 3 пъти е била под същата упойка и не е имало драма, ама... е притеснително за мен. Нея не я е страх въобще.

В болница Дева Мария в Бургас. Препоръчали й няколко души лекаря, при който ще е.

# 512
  • София
При мен упойката беше в шийката на матката директно и нито съм се замайвала, нито заспивала. Все едно отидох на колпоскопия и биопсия, които в Надежда си боляха и то много. При Летц -а изобщо не болеше. Това е най-леката конизация, която може да съществува!

# 513
Тук има и на половина на нейните години, тъй че млад немлад, хората имат всякакви проблеми. Peace

# 514
Здравей Те отново, днеска ми излезе резултата от повторната цитонамазка от софия и резултата е 1-ва група дали е възможно това,че лекарката ми почива днес , а аз съм мн объркана

# 515
Първа група е повече от супер Simple Smile Не знам обаче с тази голяма разлика между двете цитонамазки... какво беше времето между първата и втората? Иначе най-добре лекар ще тълкува това разминаване, при положение, че е видял нещо на колпоскопа.

# 516
ами няма и седмица ,но първата беше от сливен,а втората от софия първата излезе за няколко часа а тази от софия чаках 5дни и нз какво да мисля

# 517
Това, което знам от моята лекарка е, че не е добре да се взима материал толкова скоро отново, тъй като вече при първата намазка са взети клетки и не е имало достатъчно време да се образуват достатъчно нови. Поне на мен са ми взимали с четчица и съм й имала доверие на казаното. Но все пак лекарят ти преценява. Успех!

Иначе колко време отнема за резултата на цитонамазката - няма значение относно качеството й. Някои клиники/лекари ги изпращат в лаборатории, където има цитолози. Други се правят веднага на място. Някои са по-натоварени и отнемат време, други са доста по експедитивни. Например, в моя град в провинцията, тези неща се изпращат към областния град и отнемат по 2 седмици. Тук в София в болницата, в която ходя, стават за 2 максимум 3 дни. В Онкологията знам, че ако я занесеш и изчакаш - буквално може след час-два да я вземеш.

# 518
ами сега ще чакам и резултата за ЧПВ и ще видя какво ще каже доктора , защото аз не дъм наясно изобщо на 23 г съм и не съм наясно изобщо с нещата ,но дано имам късмет

# 519
Здравей Те отново, днеска ми излезе резултата от повторната цитонамазка от софия и резултата е 1-ва група дали е възможно това,че лекарката ми почива днес , а аз съм мн объркана
До колкото знам, цитонамазка не може да излезе за няколко часа....

# 520
Здравейте, моля за коментар. Преди 6м. резултата ми беше IIB.

# 521
  • Бургас
До колкото знам, цитонамазка не може да излезе за няколко часа....
Ако един цитолог или друг такъв специалист е на разположение би следвало да може. Т.е. предават му атеиала и той веднага го разглежда.

D&G, това си прилича на 3А. LSIL на шийката и атипични с неясна степен в канала.
Бих си направила колпоскопия на твое място.

# 522
Здравейте преди точно 4 седмици ми правиха Лийп (leep). От известно време чувствам лека сухота долу и имам жълто течение без миризма. Това нормално ли е? Малко се притеснявам, понеже според Интернет, теченията (бяло, жълто, зелено, кафяво) би трябвало да спрат до 3та седмица, а аз имам жълто течение още.

# 523
До втория цикъл след процедурата може да има течение.

# 524
За сухота понеже прочетох ми изписаха gynofit

Общи условия

Активация на акаунт