Професионални серии за коса - тема 121

• 78 744
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • Ловеч
Аз пак дя попитам каква е разликата между Биокленз и Фолиген, че днес ще поръчвам? Шампоанът против пърхут на Медисютикълс хубав ли е?

# 676
Принцесата е доста по-компетентна.

Ще си позволя да кажа, че на мен тя ми препоръча именно този Биокленз. За сега обаче само веднъж го ползвах. Има хубави отзиви и в сайта (златната рибка).
Като информация за самия продукт пише, че фолигейн има 2 съставки, блокиращи дхт , докато за Биолкенз пише една

# 677
Аз пак дя попитам каква е разликата между Биокленз и Фолиген, че днес ще поръчвам? Шампоанът против пърхут на Медисютикълс хубав ли е?
Това го пише и в сайта на рибите - биокленз е за всеки тип коса и става и за мъже и жени, фолигена се води, че е само за жени (вероятно е свързано с косопад и/или оредяване на косата във връзка с женски хормонални дисбаланси)

# 678
  • Ловеч
Тогава ще поръчам Биокленз. Благодаря много!

# 679
  • Варна
   Luchia Hug много съм далеко от гугъл ама мнооого  Laughing Laughing Laughing.

Когато не знам нещо обикновено се връщам назад в темите от преди 2-3 години. Е тогава пишеха наистина живи енциклопедии на тема коса.
  За Биокленз и Фолиген не се намесих,защото и двата са хубави и който и да вземе човек ще му свърши работа.  Фолиген е за тънка и изтъняваща коса до нормална. Биокленз е за нормална и е доста по-мек.

Лучия протеините са отговорни за здравината на косата. Не е голяма радост да имаш мека перушинеста хвърчаща и късаща се коса. Искаш и да е плътна,бляскава,витална.....А това се постига с баланс,правилният баланс за твоята коса между протеин и хидратация и....някой друг силикон за китосване  Laughing и без тях не става.

# 680
  • Ловеч
Принцеса, намесвай се, моля те, че си много полезна. Моята коса в никакъв случай не е тънка, тъй че добре че поръчах Биокленз. 🤗
Дано и противопърхотният да се хареса на ММ.

# 681
А аз може би след Биокленз ще взема Фолигейн Grinning

Моята и по принцип е била тънка, но след доказана поликистоза вече е и рядка.
"Истинска прелест"

Биокленз води ли се ДПШ ? Трябва ли ми и ( друг )такъв?

# 682
Принцесо,

За мен поне, като съвсем не в час с тези неща,  ти също си енциклопедия. Представям си пък предишните Simple Smile

(аз си падам повече по маникюри..нещата за коса..до сега ми бяха тооолкова далечни)

# 683
  • Варна
 Хайде да не отваряме темата за нокти,че там пък.....е още по-дълбок гьол  Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:
Сутринта с кафето поръчах един топ на Гелиш,не,че нямам поне 5 свестни ама пуста краста  Laughing. Маникюристката ми има по-малко лакове от мен...и лампи също  Laughing

Хормоните оправи ли след поликистозата? Ако си ги оправила марш в айхерб  Laughing за добавки. Вечерна иглика-балсам за всякакви хормонални дисбаланси. Аз си я пийвам заради ЕГН-то,но и на по-невръстни девойки върши работа. Коса,кожа,нокти всичко се повлиява. Б12/той ми е препоръчан от Магнолия при косопад преди години и от тогава редовно си го пийвам пролет и есен/.  Е те това чудо също върши работа
  https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Maxi-Hair-Plus-120-Vegetar … an-Capsules/42190  ,но е със сериозно количество биотин та ако го пия спирам всичко друго...... Само да кажа,че съм на 44 и добавките при мен са желателни. За вас по-младите  са само при нужда.

Биокленз не е ДПШ. Меди си имат чудесен ДПШ беше ми любим преди да открия тоя на Шу/пак благодарение на Магнолия  Hug/. Ако не прекаляваш с китосването не ти е жизнено необходим,но за успокоение може да си изпросиш в размените мъничко. Хубави са тоя на ЛейбълМ,на Меди,тоя на Шу,на Алтерна въпреки,че е малко остъргващ пак е класа. Има и един не профи от ДМ също много хвален мисля,че Балея беше.

# 684

Скрит текст:
Аз обичам стандартни, обикновени лакове, не ши лак, гел лак и т.н. Отскоро имам топ на Сали Хенсън и много ми харесва стъкленият му ефект. Макар че по-скоро визирах декорации, рисуване..

Ами..аз съм на 28, считано от утре. Не съм сигурна дали съм ги оправила. След около 10 години с прекъсвания противозачатъчни, сега съм на някакви прахчета пикозитол. Предният месец - кафяво зацапване само. Този..още чакам цикъл..

Иначе ми изследваха тестостерон, пролактин и ТСХ, в нормите са.

Не слагам лак на косата си, нито пяна. Само едни кристали на биофарма и шампоан.
(преди 3 години си изсветлявах с боя, сега на 3-4 месеца само на крайчетата, че още избиват жълтеникави отенъци. А за косата.. пробвах Неоптид, Дюкре, Приорин...сега пия Мерц. Нищо) iHerb доставят ли до България?

Не знам дали ми трябва ДПШ ? Затова те питам теб Simple Smile

П.П. ИЗВИНЯВАМ СЕ на всички, ако разводнявам темата. Просто съм в един от тези моменти, в които нищо не е наред, и не знам от къде да започна Cry

# 685
Много е коментиран серума против цъфтежи на Маракеш,
но сякаш не помня много отзиви за олиото Маракеш...моля който е ползвал да се включи.

# 686
Много е коментиран серума против цъфтежи на Маракеш,
но сякаш не помня много отзиви за олиото Маракеш...моля който е ползвал да се включи.
Има 3 аромата, като червеният е най-известен май. Мирише сладникаво, на разтопена захар. За сухи коси е много добре, но за нормални и тънки направо си идва мазно и не попива добре. Като цяло е хубаво но много зависи каква е косата. Ако искаш хубаво олио, от което няма да останеш разочарована каквато и да е косата ти, заложи на олиото на Lanza, рязкошно е!

# 687
Момичета, здравейте,

ако някоя от вас има този продукт на CHI, може ли да ми го опише като аромат? Интересува ме дали има прилика с оригиналната коприна с червената капачка, която има по-скоро мъжки/ориенталски аромат.

Нямат общо Жаки, тази се усеща като нещо плодово, крушки сякаш. Май ми напомняше на аромата дийп кеър на Лакме, но и двете съм ползвала преди доста време.

Супер Heart Eyes Много ти благодаря! Purple Heart
На другата коприна ме дразнеше ужасно много миризмата, но щом тази е различна ще си я взема.

# 688
Изабела, благодаря, аз за ароматите знам понеже харесвам шампоаните много, но като действие олиото ми е непознат продукт - значи не е за мен. Олиото Ланза също обаче, с нищо не беше по-различно при мен от някое дрогерийно, ужасна ми направи косата и с радост го разкарах, толкова не се бях дразнила на продукт за коса:))

Аз си имам любими, които са ми супер, питах за Маракеша, защото има травъл комплект в рибката, но ако олиото ще ми е излишно по-добре да си взема пълноразмерни само Ш и Б.

# 689
Нахлувам в темата с молба за препоръка на термозащита за преса.
От 2-3 години ползвам Цимент термик, косата ми няма поражения,  но ми се иска да сменя.

Общи условия

Активация на акаунт