Професионални серии за коса - тема 121

• 78 747
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някоя от вас да има опит с протеиновия коктейл за коса на Olioseta? Търся си заместител на Наши ампулките, защото много пластмаса лети с тях. На този коктейл това, което не ми харесва много е, че дълго време трябва да се загрява след нанасяне.

# 661
  • Варна
Защо ми трябваше да отварям темата: сега само за Lalga мисля.  Simple Smile
Всички ли сте доволни? Шампоанът ми изглежда доста протеинов. Прави ли косата много твърда?

Балансиран е. Втвърдяване не усещам,а го ползвам вече 5-6 пъти подред с един път ДПШ,че си правиш експерименти на предното миене. Странен ми е тоя шапоан  newsm78 явно само при мен неще да се пени  Laughing. Ефектът след него е напоена, плътна коса, разплетена,но не лигава..

Днес след маската сложих половин ампула на Олиесета тая за блясък  newsm78. В момента съм с невероятно плътна,обемна и бляскава коса. Стои направо като барби прическа  Laughing ужас.

Harpalike  като старо куче  Laughing терапевтична преса нямаш ли? Минаваш с нея и после 5мин. със сешоара под шапка стигат. И си мисля/не съм го тествала това чудо/,че ще е по-добре да се нанесе на измита с ДПШ влажна коса. Хем по=малко разход хем по-лесно нанасяне.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 17:51 от prinzesata

# 662
Някой пробва ли новия аромат на маракеш?Дали е хубав?
И да попитам серума за цъфтящи краища плюс олиото ще дойдат ли много за косата.
Харесвам серума и има ефект,но ми втвърдява косата.

На мен точно серията с олио за коса на Маракеш не ми харесва. Първия половин-един час косата мирише приятно, но впоследствие ароматът, поне на моята коса, става изключително неприятен... все едно съм се намазала с някаква тежка химия, мирише ми на лекарство...

Иначе аз в момента вече 4-ти час стоя с еластисайзъра на Philip Kingsley  Extreme и нямам търпение да видя ефекта. Simple Smile Тези дни си взех и една нова маска за коса на Lakme - Active и много ми хареса ефекта след измиването с шампоана на Vichy Densi Dercos и после маската. Simple Smile По принцип ползвам предимно хидратиращи серии (най-често CHI Deep Brilliance или Argan Oil), но косата ми все стои някак си недостатъчно хидратирана и суха... След шампоана на Vichy и маската на Lakme обаче стана изключително жива и гъвкава - май ще започна по-често да разнообразявам с тях, тъй като точно гъвкавост и еластичност ми трябват! Simple Smile Може би не мога да установя правилно от какво има нужда...

И понеже така и така съм тръгнала да споделям скорошни впечатления от продукти за коса - олиото със златни частици на Nuxe (което се води за лице, коса и тяло) също не ми допада върху косата. Първо - мирише малко на стар бабешки парфюм, и второ - сякаш леко лепкава и утежнена става косата... Sad

# 663
Момичета, здравейте,

ако някоя от вас има този продукт на CHI, може ли да ми го опише като аромат? Интересува ме дали има прилика с оригиналната коприна с червената капачка, която има по-скоро мъжки/ориенталски аромат.

# 664
prinzesata, благодаря!  bouquet
Четох и отзива ти в блога, стана ми интересна тази марка. Бях си казала да не експериментирам: ползвам основно Керастаз, серията за боядисана коса (нищо, че моята не е боядисана, много ми харесва как хем си има обем, хем е пригладена, с блясък); Марокан (сериите за обем и хидратация редувам), Шу Уемира - синята за обем, която ми е най-любима. С много от форумните моди ударих на камък: например един шампоан на Напура, който никак не беше моето нещо, но и още десетки марки, които не ми се сториха нищо особено. Бях престанала да чета тук, за да не се изкушавам. Но сега тази Lalga... пък и все още има намаление...

# 665
  • Някъде по Дунава
Защо ми трябваше да отварям темата: сега само за Lalga мисля.  Simple Smile
Всички ли сте доволни? Шампоанът ми изглежда доста протеинов. Прави ли косата много твърда?
Всъщност аз не съм доволна. Единственият тормоз над косата ми е сешоар. И явно е твърде протеинов за мен.

# 666
Момичета, точа се на крема за къдрици аура ботаника, както и на олиото/другия крем от серията. Мнения?

# 667
Мога ли да сгъстя и уплътня косата си с профи продукти и какво бихте препоръчали?
Благодаря

# 668
Момичета, здравейте,

ако някоя от вас има този продукт на CHI, може ли да ми го опише като аромат? Интересува ме дали има прилика с оригиналната коприна с червената капачка, която има по-скоро мъжки/ориенталски аромат.

Нямат общо Жаки, тази се усеща като нещо плодово, крушки сякаш. Май ми напомняше на аромата дийп кеър на Лакме, но и двете съм ползвала преди доста време.

# 669
Шампоанът на Лалга доста омекотява косата, обратното на втвърдяване. Хем не се пени, хем косата си я усещам чиста. С маската също няма и помен от втвърдяване. За мен нямат омръзване, превъзхождат всичко ползвано досега.

# 670
Имам балеаж , и известно време хидратирах еластисайзер ,макадамия и т.н  сега е време за протеин ползвам афоджи шампоана за изтощена и двуминутния като маска на всяко измиване , та въпросът е имам терапия афоджи в двете стъпки, имам доза колорфлекс ,а имам и терапия империти кое ще е най добре за сега да ползвам. Благодаря предварително!

# 671
  • Варна
 Аглая като те чета ползваш все обемо образуващи продукти  Laughing. От изброените от теб съм ползвала само мароканите ,но те не са за моята коса като изключим маската с кафявата капачка. С чиста съвест ти казвам пробвай Лалга. С нищо познато не мога да ги сравня. Два пъти тръгвам да ти отговарям и се спирам защото като се прочета звуча като реклама  Laughing.
  Идеално балансирани са ми на мен . С хидратиращ преуош и после Лалга карам вече доста време.
  Утре мисля да направя терапия с Нутритермик и да си продължа с тях.
 gigova сложи Еластисайзър само на балеажа и действай с шампоана и двуминутния  афроджи. Ако искаш направи Колорплекс преди да минеш на протеин,но измийс ДПШ преди терапията.

miraba  много е дълга темата,но отогворът е ДА. Ако искаш конкретни продукти и протокол за действие драсни ми на лични подробности за косата  Hug.

bananadana

теб пък каква муха те ухапа с тия безсиликонови чудеса  Laughing newsm78.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 08:56 от prinzesata

# 672
Prinzesata може ли да пишеш за уплътняването на косата направо в темата.

# 673
  • Варна
 Мога,но всяка коса е специфична/третирана-нетретирана,къррава-права като лук,с тънък-плътен косъм/. Универсална рецепта и продукти няма. Всичко се съобразява с вида и моментните нужди на косата затова и няма как да пиша на изуст.

# 674
prinzesata
Направо си като google за коса

Като за съвсем неука по темата - ако протеиновите продукти правят косата твърда, то тогава за какво да ги слагам? Аз например искам моята да е мека, жизнена, лъскава и т.н.

Може ли и аз да ти пиша на лично за още съвети за косата ми? Grinning
И, ако имаш време и желание, да ми обясниш (или да ми кажеш къде да си прочета..ако вече си го писала някъде) кога кое как защо се слага...

Общи условия

Активация на акаунт