Професионални серии за коса - тема 121

• 78 758
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • Ловеч
Принцеса, тъкмо исках да попитам за шампоана на Напура S9. Никак не ми се пени и все оставам с чувството, че косата не е добре измита след него. Като изсуша е ок, но слагам доста обилно количество в банята. Много си харесвам косата след Напура, но шампоанът е доста неикономичен. Сега направо ме хвърли в размисъл, че е трябвало на суха коса да го ползвам 🤔
Кой е шампоанът на Меди Хидрокленс? Напоследък след измиване с Лореал П ме сърби скалпа и май и аз ще поръчам един Медисютикълс. Мислех си за Биокленц.

# 646
  • Варна
 Ааааааааа не всички Напури се нанасят на суха коса  Laughing Кератиновия, за който говориш си се нанася на влажна. S0,S00,S2,които се ползват при косопад се нанасят на сух скалп останалите по нормалния начин.

Хидрокленс е за суха коса и скалп. Аз лично ползвам него,защото съм си решила,че ми е най-подходящ  Laughing,а шампоаните са нещо,с което не експериментирам много- много/това последното си е долна лъжа при наличието на 30+ шампоана ама карай  Joy/

Ради S9 шампоан нямам и не съм купувала виж маски съм опустошила 3 и много много я харесвам,но Напура по принцип не се пенят кой знае колко. Затова пък измиват перфектно.

# 647
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз ползвам от време на време Биокленса и имам усещането,че ми остъргва косъма.Направо се пресушава.Аз също съм със ниво 10 на косата,но явно трябва да ползвам Хидрокленс.

# 648
Налични 30 плюс шампоана? Принцеске уби ме. :Д Мисля, че трябва да те спонсорират и теб. :Д
В първи семестър като ми беше тъжно или нещо се бях ядосала или бях в стрес, за да не ям си купувах всеки път по един душ гел. За около 8 месеца събрах 46 душ гела и накрая подарих някои от тях. Миризмите ме успокояваха. :Д  Откачена работа.

# 649
  • Ловеч
А има ли разлика между Биокленз и Фолиген? Кой да си поръчам за моята изрусена с 8-ца дълга коса?
Шампоанът им против пърхут добър ли е? Мисля да взема за ММ.

# 650
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала тук. След изключително полезните ви съвети преди време за продукти за изрусена и изтощена коса си намерих "моите" продукти и до ден днешен си ги ползвам с видим ефект, за което съм ви много благодарна. Сега имам ново питане към вас - бихте ли ми дали мнение за изпитан продук (шампоан, маска, ампули и т.н.) против косопад. Не знам от сезона или от друго, но забелязвам през последния месец значително увеличение на падналите косми и искам да взема мерки. Благодаря ви предварително!

# 651
  • Велико Търново
Заповядай в темата за косопада Flowers Hibiscus

# 652
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала тук. След изключително полезните ви съвети преди време за продукти за изрусена и изтощена коса си намерих "моите" продукти и до ден днешен си ги ползвам с видим ефект, за което съм ви много благодарна. Сега имам ново питане към вас - бихте ли ми дали мнение за изпитан продук (шампоан, маска, ампули и т.н.) против косопад. Не знам от сезона или от друго, но забелязвам през последния месец значително увеличение на падналите косми и искам да взема мерки. Благодаря ви предварително!
Бихте ли споделили какви продукти използвате са изсветлена и поизтощена коса.Моята е на кичури,къдрава,суха и от около месец ми изглежда някак си позьорна....каквото и да означава това,но ми се струва ,че в момента тази дума описва точно косата ми ....

# 653
Скрит текст:
Скрит текст:
Бихте ли споделили какви продукти използвате са изсветлена и поизтощена коса.Моята е на кичури,къдрава,суха и от около месец ми изглежда някак си позьорна....каквото и да означава това,но ми се струва ,че в момента тази дума описва точно косата ми ....
В началото, като започнах с професионалната козметика заложих само на Керастаз, като редувах Therapiste и Nutrive, но понеже са доста скъпи поне за мен с времето включих  и други продукти, които използвам и до днес и без тях не мога:
 -  хидратиращи: лилавата SEXY HAIR, синия JOICO, KEUNE VITAL NUTRITION, MACADAMIA
-   протеинови: APHOGEE 2-стъпковия протеин - рядко, ведъж в месеца, Loreal Profesionel - absolute repair lipidium и inforcer
Това са сериите, които използвам предимно, гледам да имам винаги по една хидратираща и една протеинова налични и ги редувам през 1-2 месеца. Една марка, която също се води професионална, но е значително по-бюджетна и ползвам от време на време е KEY PRO, определено ми допада най-вече техните олиа. Задължително термозащита преди сешоар, като най-добрият вариант е да се избягва и той и никакви преси и сешоари. Това е моята рецепта за поддръжка на изрусената ми коса (преди да почна да се боядисвам и с веро да я миех беше здрава, гъста, лъскава и до кръста, но пустото русо ..... Smile  )

# 654
  • Някъде там
Някой пробва ли новия аромат на маракеш?Дали е хубав?
И да попитам серума за цъфтящи краища плюс олиото ще дойдат ли много за косата.
Харесвам серума и има ефект,но ми втвърдява косата.

# 655
Тъй като и моята става суха и твърда от този серум, както Fluttershy споменава,  някоя знае ли защо? В смисъл, това ли е ефектът и при вас?

# 656
Лалгата шампоана и при вас ли дойде като наполовина празен или само моя? Sad

# 657
  • София
Лалгата шампоана и при вас ли дойде като наполовина празен или само моя? Sad
И моя е така и ми се видя странно. Претеглих го на кантар и беше ок, не помня точно грамажът, който ми показа.
Иначе шампоанът и маската ми харесват след едно ползване.
По повод предишна дискусия при мен се разпенва много хубаво.

# 658
  • Варна
 Ефектът на серума е да зтвори връхчетата и да ги предпази от късане,цъфтеж и тем подобни красоти. Протеинов е и има известно втвърдяване от него. Ползвам го,но след него слагам хидратиращ финиш или олио. Много добре се комбинира с нектар термик,с термото на Напура,с дисциплин също не е зле. Серумът не е финален финиш той е терапевтичен продукт.

Рибите имат ли мостри на новата маска на Маракеш някой питал ли е? Вчера бях в магазина и забравих-руса работа.
 Новият Еластисайзър с Нар и касис мирише страхотно. Като действие не намирам кой знае каква разлика с класическия,но от екстрийм е по-слаб определено.

IvaMon  руса си тъй,че спокойно можеш да вземеш възстановяващите Епруваж Ш,М и серумът. С насоченост грижа за скалпа са и са рай за изрусена коса. Серумът със сигурност помага при сезонен косопад,маската също се нанася по скалпа с масаж. Можеш и 2-3 ампулки на Напура за сезонен косопад да вземеш.

Fifiana почти до средата е да имам нов неотварян 250мл.

# 659
Защо ми трябваше да отварям темата: сега само за Lalga мисля.  Simple Smile
Всички ли сте доволни? Шампоанът ми изглежда доста протеинов. Прави ли косата много твърда?

Общи условия

Активация на акаунт