Съмишленици за отслабване - 4 част

• 17 702
  • 353
  •   1
Отговори
# 45
е, няма такава - освен чист глад, но и това изобщо не значи, че за толкова дни ще ги махнеш тези килограми...
Най-добре - повечко вода и движение, махане на въглхидрати ,,, ей такива работи, Не знам в момента дали правиш нещо - спазваш ли някакъв режим?

# 46
  • Все на втория етаж
Да, спрях хляба, сладкото и газираното, колата ми беше голям проблем, но не съм пила вече доста време. Мисля да карам 3 дни на плодове, чай Регулавит и Сил. Дано успея поне 3 да сваля.

# 47
Като трябва да отлабвам ударно, пълен глад за седмица и -3 до 4 кг свалям.

# 48
  • Все на втория етаж
Започвам от днес. Пратих мъжо на пазар, купил ми е вече 3 плика с плодове , чая и Сил. Сега обядвах кило череши. Дано има резултат и ще дам отчет. Днес направо се разплаках, като не успях полата да си обуя. Blush

# 49
Ще препиша една супер диета , щом намера време, много се отслабва с нея, но трябва воля 10 дена

# 50
Бързо я давай ,4е от 3 дни не пуша и съм изяла половината свят...не смея да се кача на кантара..а колко съм лоша,не е истина...не мога да се понасям...

# 51
Здравейте и от мен,милички,най-после намерих начин на да се добирам до нета,макар да съм в някаква девствена и не особено населена с хора земя..
Ако има някой от Невада да свиркааа Mr. Green
Как сте,сладурани??
Гледам не се отказвате  bouquet
Аз от както съм тук,май бая си хапвам,все боклуци #Cussing out Не съм надебеляла,защото нямам кола и ходя като луда пеша,утре си купувам кантар и ще се от4ета колко съм,мисля,4е към 65...
трябва да сваля 11-12 за времето ,което съм тук!!
Пинкииииии,ще ти пиша тези дни,4е сега ми свършва времето.Липсваш ми  bouquet
Поздрави на всички!!

# 52
Тристания,привет ! Дале4ко си ми ,иначе щях да дойда да те видя.Казах ти много да внимаваш тук какво хапваш !! Ама и аз какво ти говоря,като не съм се спряла да ям тия дни.. с това спиране на цигарите,просто....само ми се яде...вси4ко и по много....

# 53
Тристания, привет! Радвам се, че си добре и не си ни забравила!
Аз да се похваля съм -1 кг, днес ми е 14 ден на плодове и съм общо - 5 кг и съм мнооого доволна  newsm44
Смятам да лунувам сега, пък да видим!

# 54
Е,моята няма край...днес съм +2 кила....само дето спрях цигарите и такъв апетит ме гони...е,може ли за няколко дни и +2 ?Направо съм в депресия..Комбинацията диета+спиране на цигарите е най непечелившата кауза,така,че ако го правите първо се преборете с едното,а после с другото,а не като мене.Сега вече станах дебела,лоша,недружелюбна,кисела...нито килата задържах,нито съм доволна,че не пуша,изобщо не знам как се понасям...това е най скапаният ми weekend в живота...И пак отначало....явно така ще е цял живот...е,как да не съм бясна? #Cussing out

# 55
И аз съм тука, изложих се днеска Embarassed чдох малко  пица и торта Embarassed от утре 5 дена глад

# 56
Мимка,на колко килца закова вече?Браво на теб,успяваш да издържаш и на много сериозни диетки,аз нещо съм се разкекала тези два дни,но от утре и аз пак продължавам,но не съм решила още как ...

# 57
И мен и мен включете, моля!! Започнах от 83 свалила съм 2. Цел 57кг.

# 58
  • ГОре на черешата...
Здравейте Hug!
Днес кантарът ми показва с още 200 грама по-малко,но съм на лунната диета и утре ще докладвам официално  goodscale.Чувствам се страхотно!Направих един дъъъъълъг  тур по магазините,но нищо не си купих,щото след 2 месеца ще ми е голямо... JoyКупих си само един антицелулителен крем и почвам да се клепам,дано и от него има ефект.

# 59
Zdraveite,

Moga da se pohvalq, che ot 57 kg. sega kantara pokazva 51 kg. i sam gotova za more... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт