Съмишленици за отслабване - 4 част

• 17 688
  • 353
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Zdraveite,

Moga da se pohvalq, che ot 57 kg. sega kantara pokazva 51 kg. i sam gotova za more... Grinning
Поздравления   bouquet На каква диета беше?

# 61
Незнам на колко кила съм заковала, няма да се меря до Неделя и тогава ще пиша,ама както я карам ще стана като магарето където там се научило да неяде и умряло Joy

# 62
  • ГОре на черешата...
Незнам на колко кила съм заковала, няма да се меря до Неделя и тогава ще пиша,ама както я карам ще стана като магарето където там се научило да неяде и умряло Joy
Ааааааааа,никакви такива Naughty!Кой после ще ни нася корекциите на килограмите Rolling Eyes?

# 63
  • София
Ааааааааа,никакви такива Naughty!Кой после ще ни нася корекциите на килограмите Rolling Eyes?
Никакви такива Naughty Ще проверяваме всеки ден  Wink

# 64
мили дами, и от мен отчет///
той всъщност е никакъв - 0 кг. движение, а и по дрехите усещам, че няма (-).

За сведение - придържам се към НВД.
Но... един ден в седмицата (неделя) ям каквото и както поискам. Първо - намалява душевното напрежение. Второ - може би сте срещали идеята за "сиг-заг"диетуване: предлага се на организма от време на време завишено количество калории, за да му се избие режима на ограничения, в които влиза в резултат на диетуването. Временното задъжане от 1-2 дни, обикновено се "отплаща" след това с рязък скок надолу (при мен поне номерът минава). А и ми наближават дните М. в които задължително задържам, ако не и добавям в кг.

С последното споделям цялостния си оптимизъм за успешно свъкване, защото темпото от 2-3 кг месечно намирам за напълно приемливо...
Стискам палци на всички! Пожелавам успех и ведри усмивки (блясъкът в очите да не е от глад, а от собствено удосвлетвотение ... а може и двете Simple Smile

# 65
Здравейте, момичета!

Покрих се за дълго време, защото преговарях за изпити и направо съм изкрейзила.
Сигурно съм качила 5 кила, но не смея да се претегля.

Постоянно ям. Имаме черешово дърво и ядях по около 5 кила череши на ден. Вчера унищожих последните, но сега ме дразни и ям други неща.

Два от изпитите минаха, на втория не се представих много добре и сега още повече се панирам за третия (последен), който ще е в сряда.

Стискайте палци за изпита, а след сряда съм си наумила да почвам лечебното гладуване. Ако има желаещи да се присъединят към мен, нека да ме изчакат 2 дни!

Нямам време да чета назад в темата, но се надявам повечето да сте на - кг.

Чао засега.  Hug  Heart Eyes

# 66
здравейте пак и в тази доста мрачна утрин!

При мен застой, но не се предавам...

Пожелавам успех и дано има похвалили се!!

# 67
Аз съм на -1,5 от лунната-чак не мога да повярвам.Продължавам през деня на грейпфрути, а вечер да похапвам месо със салатка.

# 68
Здравейте и от мене.
Днеска ще внеса корекциите кой с колко кила е минус Wink
Вчера издържах на лунната, и чакам мъжо да стане за да се премеря колко кила съм.
Мацка аз не се ии надявам на 1,5 кила да съм смъкнала, ако - 0,500 съм свалила е съм щастлива.

# 69
Добро утро, момичета!
Аз също съм в застой  smile3515 вчера изкарах и лунана ама, нищо  badscale
Въпреки всичко продължавам, че имам още мнооого smile3514

# 70
Стжалявам , но има нови правила във Ворума и неможе да редактираш дадета тема 24часа след побликуването и няма да мога да актуализирам килата  Sad
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0
Ето и цитата:
РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

# 71
Споко и аз от луната диета съм нищо

# 72
Zdraveite,

Moga da se pohvalq, che ot 57 kg. sega kantara pokazva 51 kg. i sam gotova za more... Grinning
Поздравления   bouquet На каква диета беше?

Emi hodih na dietolog v Mladost i qm po 6 pati na den, no po-malko i napravo ne moga da si poznaq tqloto...

# 73
  • ГОре на черешата...
Да дам и аз отчет-вчера бях на лунна -1,5 от нея,така че общо -5,5 кг,остават ми още 9,5 кг.Дано успея да ги сваля Praynig!

# 74
  • София
Привет на всички и от мен!
Браво на тези,които са смъкнали някое килограмче и още по-голямо БРАВО, на тези които не се отказват въпреки застоя.
Айа, колко време пази диетата?
И ако не е проблем може ли да ни я пуснеш - просто от любопитство?
Все пак това е някаква много хубава диета - толкова добри резултати си постигнала. Браво на теб!  bouquet
Ня - пожелавам ти да се представиш отлично на изпита. Стискам палци - да се падне това, което знаеш най-добре. Wink

Общи условия

Активация на акаунт