Съмишленици за отслабване - 4 част

• 17 684
  • 353
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ей,ще взема да я пробвам и аз лунната диета другия път.Вече нямам за сваляне,но малко разтоварване няма да ми дойде зле Grinning
Успех в борбата с килцата,момичета Grinning

# 76
Привет на всички и от мен!
Браво на тези,които са смъкнали някое килограмче и още по-голямо БРАВО, на тези които не се отказват въпреки застоя.
Айа, колко време пази диетата?
И ако не е проблем може ли да ни я пуснеш - просто от любопитство?
Все пак това е някаква много хубава диета - толкова добри резултати си постигнала. Браво на теб!  bouquet
Ня - пожелавам ти да се представиш отлично на изпита. Стискам палци - да се падне това, което знаеш най-добре. Wink
Emi tova mi e 6ta sedmica sam zapochnala kato ot 2 sedmici kam tazi dieta trqbva da qm i + 2 filii hlqb (bonus ili tonus) na den.
A za puskane dai mi mail na koito da q pusna, che tuk ne znam dali shte uspeq!

# 77
добро утро на всички и лек ден ви пожелавам

за статистиката: при мен няма мърдане. заковала съм 65 и нц.. не мърда.
ще мръдне, вярвам, че ще стане, но иска си време и преминаване на ежемесечното неразположение.

Вие как сте днес?
Напомням за водата - на какъвто и режим да сте, пийте много вода.

# 78
Здравейте и от мен!

И аз съм в застой кантара не мърда.А с диетата на Майкъл Търман нещо се "провалих"явно тези диети на мен не ми деистват та в края й резултата е +700кг. Но дано поне ми се е засилил метаболизма което беше и целта ми.

Успех момичета!!!!!

# 79
Накой ако ми каже, как като не съм яла от Неделя вечерта и вчера сутринта бях 52кг, днеска съм 52,700

# 80
Добро утро, слабеещи!
Моят кантар накрая мръдна с още едно кило  newsm44 newsm68 newsm44
Може да е малко, но съм много доволна  smile3521

# 81
Накой ако ми каже, как като не съм яла от Неделя вечерта и вчера сутринта бях 52кг, днеска съм 52,700

Ами как... задържане на вода...
Изобщо нищо ли не си яла?
А да не се е повредил нещо кантара?
И последна версия - ако наближава М, при мен така се получава - задържане и качване от въздуха!

# 82
Силвърче, браво, мила!

Хайде, момичета, който с каквото има да се хвали - сега е моментът Simple Smile

# 83
  • Paradise
Аз искам да се похваля за статистиката на 1ва страница - усилено започнах да свалям от 13 януари (паметна дата за мен Simple Smile) Стартирах от 79 кг.
Днес се претеглих и кантарът отчете точно 68 кг. newsm68 newsm68 newsm68

Като цяло съм много доволна от този факт Simple Smile, защото не спазвам стриктно диети и прочие, защото не ми се отдава. Единствено гледам да съм стриктна на фазите на луната, но и там доста често правя "прегрешения" Rolling Eyes Rolling Eyes
Целта ми е 64 кг., на толкова забременях, но и под тях да слезна, хич няма и да се разсърдя Wink

# 84
pipince, страхотни постижения Simple Smile
Малко ти остава, но последните искат обикновено повече усилия.

Пожелавам ти да ги пребориш бързо и лесно

# 85
  • ГОре на черешата...
Силвър,pipince,браво smile3501!
Аз днес не съм се теглила,моите "контролни "дни са понеделник и четвъртък,но определено след лунната се чувствам супер!А и вчера хапнах малко,днес също смятам така,изобщо първите трудни дни минаха ,а и стомахът ми явно се е свил,защото много по-малко количество храна ме насища.За водата-наливам се като жаба и сигурно затова се чувствам по-жизнена.Сега пия много повече от предишните диети и виждам,че свалям по-бързо.Така че-пийте много вода!
Успех на всички слабеещи newsm10!

# 86
аз след бала малко качих(4 кг за 3 седмици) защото имах много проблеми и мисля да ги сваля по единствения начих с който в пубертета свалих 11 и не ги качих-задушени зеленчуци.отивам в петро-купувам 6-7 пакета бондуеле(каквито и миксове да са,или само отделно броколи и тн)..зависи колко дни ще ги ям.по един пакет от 450 гр на ден и за 6-7 дни ще съм минус 4-5 със сигурност.това го разбрах след като видях че не мога да спазвам диета

# 87
  • ГОре на черешата...
Еййййййй,къде изчезнахте,да не се стопихте от глад tooth?
Аз днес се претеглих-наддала съм 300 грама от лунната,но от два дни имам проблем с  smile3550 така че сигурно е от това...Иначе съм много доволна,че запазих толкова много - 1,2кг. от лунната и в неделя съм на линия още от обед newsm68.Кой ще ми прави компания newsm19?

# 88
  • София
Привет на всички.
Вчера ми свърши Диета 2. От днес съм на Диета 3 и съм на печена скумрия и зеле.
От диета 1 - свалих 2,0 кг.
От диета 2 - свалих 1,5 кг
За 28 дни  - 3,5 кг.
Доволна съм и продължавам , много ми хареса.
Успех на всички и не се отказвайте. Лесно е и много приятно. Дори и да няма движение по лентата, щом  си спазваш режима се отслабва.

# 89
браво денис!

Аз нямам с какво да се похваля.
Снощи претърпях своето фиаско, но такива неща се случват, не падам духом
Затова днес съм с 0.5 в +, т.е. 65.5. Криво ми е, естествено. Но ще ги махна. Знам. Трябва само време.

На всички диетуващи и не само - пийте много вода.

Общи условия

Активация на акаунт