Лакове за нокти - 124

• 59 111
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Момичета, трябва ми малко помощ. Харесах един маникюр в интернет и много ми хареса цвета, но не мога да го намеря по магазините. Можете ли да ми помогнете, ако някой знае или има такова зелено, като маникюра по-долу, ще се радвам да сподели марката и номера?

OPI Stay Off the Lawn!!

# 76
  • София
Отново с Flormar 394 Golden Orchid. Обожавам този лак!  Heart Eyes На слънце е невероятен! Не знам дали ще го сложа още един път тази година.

# 77
  • София
SND Васил

# 78
  • Полша, Варшава
Catalano благодаря ти много, започвам да го търся Simple Smile

Скрит текст:
Момичета, трябва ми малко помощ. Харесах един маникюр в интернет и много ми хареса цвета, но не мога да го намеря по магазините. Можете ли да ми помогнете, ако някой знае или има такова зелено, като маникюра по-долу, ще се радвам да сподели марката и номера?

OPI Stay Off the Lawn!!

# 79
Здравейте, момичета ♥ От година и повече не съм писала в темата, но се завръщам с пълни сили Grinning Преди обожавах дълги нокти, но откакто одъртявам, все повече ми харесват къси ноктета Stuck Out Tongue Та, да ви покажа един от последните си маникюри. Голям фен съм на ваденките! Направо се родих с тях, че съм с две леви ръце в декорациите Grinning

# 80
Аз харесвам дълги нокти, но с моите каквото и да направя, не растат или бързо се чупят и по принуда съм с къси нокти, а така копнея за дълги..

GR RICH COLOR имат ли неонови цветове. А белия лак от тази серия нанася ли се лесно? Че аз имам един на Бруклин, който е невъзможен за нанасяне.

# 81
Мисля, че нямат. Серията им Ice chic има неонови, но не знам как да като качество.

# 82
Мисля, че нямат. Серията им Ice chic има неонови, но не знам как да като качество.
Страхотни цветове имат, но не са особено трайни поне при мен, 3, най-много 4 дни и трябва да се поправят. Simple Smile

# 83
Аз пък точно от тях съм възхитена, писах преди няколко страници, че не ми се беше задържал лак седмица нз от кога. Мисля само такива да си взема. Имам бял, червен и неоново цикламен и топ лак и съм доста хепи.

# 84
  • Prismatica Aerie

Един лак повече от три дни не мога да нося. Омръзва ми даже на втория ден, но обичайно махам на 3-ти, дори да е в перфектно състояние.

# 85
А аз копнея за лак, който да издържа поне 5 дена с минимални забележки към края, но при мен едва издържат 2 дена. Като изключим ейвън и 21 , други издръжливи на моите нокти не съм срещала. И може би, защото лак не се задържа на ноктите ми дълго - искам точно това.

Как залепвате камъчетата - аз ползвам топ лак, но се отлепят много бързо, има ли друг начин?

# 86
Привет момичета! Ето го и моя лак за идната седмица. Ще тествам колко ще издържи. Отгоре съм с Trend it up ultimate long lasting. Много лъскав стана. Харесва ми. Дано издържи до другата неделя Grin

# 87
  • София
Готова за началото на седмицата

# 88
  • В полите на Пирин планина
Маникюрът ми, компилация от SNB Лъчезара и Велислава:

# 89
Добро утро, момичета! Така започвам седмицата, пък ще видя до къде ще я докарам Grinning Много се дразня на тесните ваденки, но ме мързеше да преправям вчера Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт