Лакове за нокти - 124

• 59 291
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ужасно си скъсих ноктите, заради един почти до дъно счупил се нокът. Не ги харесвам такива и за успокоение реших вчера да си купя нов лак. Dior Hot с гел лака на същата марка. Цветът е хубав, но лакът е гъст и покривен, а такива по-трудно нанасям особено на къси нокти.

# 601
Получи се прилично, но повече няма да си го причиня Stuck Out Tongue Използвах техниката за разбъркване на лаковете на найлон и след това изрязване и лепене с лак на ноктите, но е доста трудоемко Stuck Out Tongue

# 602
# 603

Скрит текст:

Видях във фейсбук, че Ан Болейн отново ще бъде налична.

# 604
# 605
Ди, извинявай, ама ще ти изплагиатствам идеята още утре Smile

Георгиева, срахотна хамалогия е наистина, обаче много сладко е станало! Аз също често се отказвам от някои ефекти, защото нямам нерви... Така стана с мраморния ефект, минах на стикери Smiley

Димитрова, много красив!

Мама на Миро, точно онзи ден си зрових един подобен цвят и се чудех кога ще му дойде редът Sweat Smile

# 606
Момичета от София, идвам да ви кажа, че в Мория на Графа мернах една кошничка с намалени на 50% ОПИ-та. Беше затворено когато минах и не успях да поровя, за съжаление.

Аз от водния маникюр така се отказах на времето. Готино е, но много цапашо и времеемко.

# 607
  • В полите на Пирин планина
Един сандвич от Зоите Vega и Nyx.

# 608
  • София
Ди, разкошен! Ще си го търся и аз този ГР. Обожавам такива цветове.

Аз пък се лакирах с нещо, което не е впечатляващо, но е точно това което търсех. Много приятна тръпка. Не мога да го уловя хубаво на снимка. Колкото и да го мъча излиза някакво доста по ярко червено, всъщност е едно керемидено, много интересно, топло и есенно.

# 609
  • Prismatica Aerie

Познайте лакът 😀

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 13:29 от Catalano

# 610
  • София, България
Големи красоти показвате. Купих два нови лака на Римел и исках да ги сложа заедно и реших да сложа и една детска картинка, но пък много сладка според мен.

# 611
Каталано, прилича ми на Дивата Wink

Аз да се оплача, направих си маникюр в събота с OPI DS Imperial и Зоя Пейтън (много добре се съчетават). На ОПИ-то обаче не му сложих топ за да му хвана естествения сатенен мат ефект, ей, няма такова разочарование, след повече от 6 часа стана на коса и чаршафи като си легнах. Дори не го снимах, защото нямаше слънце в събота Sad
Агентче, дай акъл как да го преборя, иначе е много красив.
Пък ти "завидях" и за матирания, и за Mossy, хем знаеш че зелени не нося, но ужасно ми хареса. А на теб ти стои приказно, направо горска фея!
П.П. Срам ме е да ви кажа, че на мен Пух не ми хареса Thinking Нещо в нюанса на жълто не ме грабва, инак ефекта е един път...

# 612
  • София
Октоберфест? Например...

# 613
  • Prismatica Aerie
Точка за Пепе за верен отговор, точка и за Пърплетка, че ми припомни за Дивата Hug
Отивам да си поправя правописната грешка Nerd

# 614
Точка за Пепе за верен отговор, точка и за Пърплетка, че ми припомни за Дивата Hug
Отивам да си поправя правописната грешка Nerd
Дивата не съм я вадила сигурно една година, а ми е любима, срам ме е че я сгреших... Ама явно навсякъде я виждам, да взема да я извадя, а Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт