Лакове за нокти - 124

• 59 285
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Aз не помня какво пуснах последно, ето едни 3 от последните дни. Сега съм с кафявия на Катрис, но не е много за снимане, че скъсих норките пак.

Скрит текст:
един готин термо лак, бях го показвала и преди, светло лилав е, става на студено розов, а на слънце много наситено розов към цикламен. Негативът му е, че в основата стои едно такова бяло, като изсъхнали кожички е на снимките, а реално не е.

една любима Джесика- prima donna

и тази комбинация от два на ГР и един хорограм на ессенс

# 616
  • Варна
Аз също съм изпаднала в лакова апатия. Има дни, в които дори не се лакирам, не мажа ноктите с терапия, въобще едно голямо нищо. Не знам на какво се дължи, на пренасищане или на есенните бацили, които ни нападат. Наслаждавам се на вашите красоти и чакам ентусиазмът ми да се завърне. Днес сложих за първи път тази шаренийка на РР- Soul:

# 617
Ох, много лайкове от мен днес!!!
Ди в манджата да бръкне пак ще извади ръка със съвършен маникюр, Лита също Simple Smile))

На Каталано и се е допила бира на тиферич и на хладно Simple Smile Красив, на белите и ръце много красив, Октобърфеста!
Blue Turquoise = много ефектно ти стои РР-то! Много къси нокти и много тъмен лак ми стои много стилно!
МamaNaMiro - чудно!
Lady Brinne - много ефектно!!! Отивам да ги гугълна Зоите!
Harpalike - WOW! А това е толкова претенциозен цвят!
В.Димитрова - тези ингланди са чудни, чудни и еднослойни! И на моите ръце доста по-издръжливи от PP!

Пърпъл, ха! След часове на чаршафи!?!? Този лак при мен съхне толкова бързо!? Базата каква беше?
Матираното тъмночервено и моето сърце разби, много ми хареса ефекта, въпреки, че лакът не беше изначално нито блестящ, нито интересен, просто класически крем (OPI Malaga Wine)

Аз имах истеричен уикенд с много тичане по работа, гости, по мачовете на децата, футболен турнир (слава богу само на 60 км от нас!), та само в неделя около 5,30 сутринта ашладисах розавко-лилявото Опи на ноктите ми с друго розовеещо Опи, сложих топ и го нарекох "нов маникюр" Roll Eyes Сега ще ви го щракна над саксията, но е тъмно като в кучи гъз и холографията трябва да си я представите сами Grinning

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 18:22 от Agent Provocateur

# 618
  • Варна
Agent, оправи ми настроението и с поста, и с лака си! 💕 Прекрасен DS! По принуда са ми тооолкова къси ноктите- откакто захладня кожата и ноктите ми драстично се изсушиха, косата ми започна да пада.

# 619
Не сте честни! Някой веднага да дойде да ми досготви лещата, искам да се лакирам и аз днес Sweat Smile Стара Загора, ул. Евридика... другото на лично Satisfied

# 620
Агентче, много сладък нов маникюр Heart Eyes
Базата беше на СНБ редовната ми, отгоре му капах Есенс за изсушаване. Направо ми разби сърцето как се скапа Sad

# 621
Благодаря ви! На живо е много по-хубав отколкото на снимките, които направих вчера на бързо. Бях извънредно на работа в неделя и нямах време да снимам.
Колежките ми много харесаха лака и искат да направим обща поръчка. Една от тях си хареса Anne of cleves, но не е наличен в сайта. Имате ли предложения за подобен:

# 622
  • Варна
OPI DS Chiffon, ако е наличен изобщо. От него при мен тръгна любовта към OPI и лаковете въобще.Color club сякаш имат холограми в много нюанси, може да имат подобен.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 623
  • Стара Загора
Catherine Arley имаха подобен, но не са им толкова покривни. Както и Golden Rose.

# 624
  • София
Агентче, чета и се смея с глас. А ме убиваш с часовете в които се лакираш. Joy
Аз продължавам да си ровя архивите

# 625
  • София
Момичета от София, идвам да ви кажа, че в Мория на Графа мернах една кошничка с намалени на 50% ОПИ-та. Беше затворено когато минах и не успях да поровя, за съжаление.

Аз от водния маникюр така се отказах на времето. Готино е, но много цапашо и времеемко.

Благодаря за информацията! Но в тази кошничка от 100 г. има намалени OPI-та. Последния път, когато минах оттам, бяха около 10-на бройки. Сега повече ли бяха?

# 626
Повечко бяха, имаше и няколко наредени извън кошничката. Някои грабваха окото, ако беше отворено със сигурност щях да взема поне един. 😁

# 627
  • София
От как спряха да ми се цепят ноктите лака издържа 5 дни, поняко и повечко.Затова не се включвам често.
От миналата седмица

И от днес

Някак си ми се струва неподходящ за моя тен,стои ми "постно" или просто съм свикнала с по-ярки цветове.

# 628
Този зеленият наистина е доста капризен по отношение на цвета на кожата. Имам го и много ми харесва в шишето, но рядко го нося...

Аз извадих един стар форумен любимец - https://www.instagram.com/p/Bos5QYoDigF/?taken-by=s.naneva , абсолютно невъзможен за снимане, но нищо Sweat Smile

# 629
  • София

Видях във фейсбук, че Ан Болейн отново ще бъде налична.
Моля,когато разбереш кога и къде информирай ни(за нямащи фейсбук)

AraBesqUe,лака наистина в шишето изглежда различно от ноктите.

Общи условия

Активация на акаунт