Лакове за нокти - 124

• 59 125
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Ей, бях го забравила! Този е един от първите ми купени под влияние на темата. 🌺

# 631
# 632
  • Варна
Не издържах с блескулките от вчера и извадих един лак от дълбокия архив- Zoya FeiFei. Неуловим е!

Малко изпуснах последната тема и не си спомням- обсъдихме ли вече Коледната колекция на OPI и Disney-  The Nutcracker and the Four Realms? Аз харесах 2-3 и може би ще си поръчам.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 23:33 от Blue Turquoise

# 633
Здравейте, много хубави нокти и цветове показвате. Преди малко се лакирах и аз, но не съм сложила топ, защото този който си взех на Trend it up ми става на балончета...

# 634
Picture Polish - Henna е страхотен цвят и ефект, но се нанася доста капризно. Ефектът е стъкло и на слънце е възхитителен; за съжаление, два дни поред нямам кога да го щракна през деня или не се сещам, затова, за да не отлагам повече, го показвам на изкуствена вечерна светлина. На снимката е два тънки слоя, нарочно го оставих така, защото ми харесва неравномерния му блясък; на другата ръка сложих и трети тънък слой и стана по-равномерно, но и се изгуби поне според мен част от очарованието на лака.

Нанася се капризно обаче: четката необичайно за марката беше твърде нееластична и трудно се прорисуваше овалът, лакът е хем полупрозрачно-стъкловиден, хем не позволява никакви корекции и добавки, след като веднъж е намазан - веднага наслоява и променя цвета и финиша. Така че право на грешка и корекция - никакво. Лакът е доста течен при това и трябва да мине известно време, за да уцели човек по колко да оставя на четката. Абе не очаквах толкова да си поиграя, но резултатът много ми допада. Цветът изобщо не е банален кафяв, а много богат и променящ се; на изкуствено осветление и на три слоя бие и към винено дори.

Съжалявам, че снимката не го показва в пълния му блясък, но някаква идея дава, надявам се. Simple Smile Иначе хубави снимки - и достоверни - има достатъчно в нета, може да се види красотата му там.
Скрит текст:

# 635
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Не издържах с блескулките от вчера и извадих един лак от дълбокия архив- Zoya Feifei. Неуловим е!

Малко изпуснах последната тема и не си спомням- обсъдихме ли вече Коледната колекция на OPI и Disney-  The Nutcracker and the Four Realms? Аз харесах 2-3 и може би ще си поръчам.

Разкошна Зоя! Heart Eyes
От The Nutcracker and the Four Realms ще взема Black to Reality и March in Uniform Heart

# 636
  • Стара Загора
Миналата седмица получих невероятен зелен скейл от Борн Прити и в неделя го сложих. Страхотен!

# 637
  • Варна
Лешникотрошачката я загледах покрай един лак конкретно, много необичаен като за мен цвят, но ме грабна- Berry Fairy Fun. Ще поръчам Tinker, Thinker, Winker? Колебая се още между бебешко синия (нямам такъв в колекцията си изобщо) и March in Uniform.

# 638
# 639
Хена колко е готин! Heart Обаче аз не бих се възприела с такъв тип... Наричам ги "чорбаливи" Grinning
Бубе е извадила есенните стикери Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
  • В полите на Пирин планина

Dermacol fairy stardust е лакът.

# 641
Лейди, страхотен е лака, и изобщо, последните страници само чудесни маникюри сте показали!   Simple Smile

# 642
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, Леми, имам още три от тази серия, които все още не съм пробвала. Bowtie

# 643
имам още три от тази серия, които все още не съм пробвала. Bowtie
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
Лейди, давай и тях да видим, много харесвам такива Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт