Лакове за нокти - 124

• 59 119
  • 728
  •   2
Отговори
# 645
  • Бургас
Здравейте, много хубави нокти и цветове показвате. Преди малко се лакирах и аз, но не съм сложила топ, защото този който си взех на Trend it up ми става на балончета...

Ау,чудесен цвят.ОбОжавам такова зелено!

# 646
  • В полите на Пирин планина
Лейди, давай и тях да видим, много харесвам такива Two Hearts

Следващите ми лакирания ще са с другите три цвята. И на мен ми са много атрактивни, но в шишето изобщо не си личи какви са. Аз видях единия цвят на суоч и така се "зарибих". Hands V

# 647
От Новогодишната на ОПИ бях загледала Tinker, Thinker, Winker само, но и за него много се съмнявам. Всичко останало или си го имам или не ми е стил изобщо!

Вчера в 4 сутринта свалих лак, в 5 сложих зелен (този си го купих заради името му, не е ли безумно готино "A Beautiful Mess"), в 9 го щракнах на двора, погледах го 30 сек на светло и го изтрих. 5 мин по-късно бях с вечната класика тъмно-червен с кафяв оттенък, великолепният We The Female от (пак) Washington DC колекцията. Маже се като масло,  съхне за секунди, страхотен, дори ми "избелва"  ръцете, изобщо страхотен и много, много любим!
PS Тези желета на Кадилакър за пореден път се убеждавам, че са най-добри с подложки. Кой има време да слага и да чака да съхнат 3-4-5 слоя лак, освен основата и топа!?! Но пък трябва да им призная, че са интересни и се свалят супер лесно, не е като да стържеш глитър от ноктите си!

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 18:01 от Agent Provocateur

# 648
Аз идвам да се оплача, че от 10 нокъта имам здрави едва 3. Не знам какво става.

А наминавам и да ви почерпя виртуално за рождения ми ден. 🤗🎈
Скрит текст:

# 649
Ариа, сестро, честита да си, красива и шеметна! Kissing Heart

# 650
  • София
Честито на рожденичката! От мен Essence Ultra violet

# 651
АRIA, бъди жива и здрава! newsm51

От мен един красив, но абсолютно неуловим A-England- In robe and crown Heart Eyes
Скрит текст:

# 652
  • Gone with the wind
Ария, честит рожден ден! До си много здрава ти желая Simple Smile

Аз само ви се радвам на маникюрите - от 1 месец съм до дъно, първо счупих един нокът, та и другите заминаха да подравня, после пак изпилих, че бях оформила всеки нокът със собствено мнение ....
Много се мая на едни Чайни (от стари колекции са, доколкото се ориентирам ) , но при положение, че имам сигурно 30 непробвани лака се опитвам да се въздържа ... Да видим до кога

# 653
  • София
АRIA, бъди жива и здрава! newsm51

От мен един красив, но абсолютно неуловим A-England- In robe and crown Heart Eyes
Скрит текст:

Този го имам и аз, наистина е великолепен! До вчера бях с него.

# 654
Мерси, момичета! 🌺

Много красив тоз Ултравиолет 😳 Как не съм го забелязала до сега.

# 655
  • София
ARIA*,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 656
  • София
ARIA, честит празник!!!🌺🏵🌻

Сега спретнах нещо набързо

# 657
Честит рожден ден, Ария! Желая ти много здраве, щастие и късмет! Flowers Cherry BlossomHug

# 658
  • София
Мерси, момичета! 🌺

Много красив тоз Ултравиолет 😳 Как не съм го забелязала до сега.
Съжалявам, че не го снимах на слънце. Поръчах го от Пинк панда, май не съм го виждала тук.

# 659
  • Вестерос
ЧРД Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт